Schapenhof_Interieur
Schapenhof_Logo

Schapenhof

0495 34 04 88
Langstraat 12,
2310 Rijkevorsel

Website

Beschrijving

Schapenhof in Rijkevorsel is een belevingsboerderij. Dit wil zeggen dat je hier niet enkel voor de schapen komt, maar dat naar deze boerderij gaat voor een beleving. En die beleving zal je zeker krijgen. Het Schapenhof is de boerderij van boer Jef en zijn vrouw. Sinds 2010 hebben ze in hun voormalige schapenboerderij een heel belevingsprogramma opgezet. Zowel jong als oud vinden hier vandaag de dag spel en plezier. En door de inbreng van het Leaderproject, is het Schapenhof uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van boerderijrecreatie.

Verjaardagsfeest en spelletjes voor familie en vrienden

In het Schapenhof kan je terecht met je familie of een groep vrienden om een hele dag zot plezier te beleven. Er zijn verschillende spelletjes die kunnen worden afgestemd op elke groep, hoe groot of klein ook. Verder kan iedereen, ongeacht de leeftijd, aan de spelletjes meedoen.

Dit maakt boerderij Schapenhof de ideale plaats om een feestje te organiseren. Dit kan gaan van een verjaardagsfeest voor de vrienden, over een speciaal feest voor de familie tot zelfs een vrijgezelle. Het team van boerderij Schapenhof zorgt steeds voor een selectie aan spelletjes aangepast aan de groep en zal ook altijd de spelletjes in goede banen leiden. Zo kan jij, samen met vrienden of familie, een zorgeloze dag beleven.

Teambuilding

Binnen de spelletjes die het Schapenhof aanbiedt, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een teambuilding. Hierdoor zijn er ook steeds bedrijven die bij het Schapenhof terecht komen. Onder professionele begeleiding kan wordt je team hier dichter bij elkaar gebracht en kan je dus aan teambuilding komen doen. Ook hier kunnen de spelletjes en opdrachten steeds worden aangepast aan de groep, maar je zal steeds moeten samenwerken om bepaalde doelen te bereiken. Je zal op elkaar moeten rekenen, naar elkaar luisteren en overleggen om dingen op een bepaalde manier gedaan te krijgen.

Recreatieboerderij Schapenhof in Rijkevorsel staat in de ruime omgeving gekend vanwege zijn steeds geslaagde teambuilding activiteiten. Groepen van mensen en bedrijven komen vanuit de ruime regio naar hier om een leuke tijd te beleven en als groep dichter bij elkaar te komen. Het team van het Schapenhof slaagt er ook altijd in om deze doelen tot een groot succes te maken. Bij het Schapenhof worden groepen van mensen ontvangen en teams terug de wereld ingestuurd.

Boerderij als centraal thema

Bij alle activiteiten van het Schapenhof staan jij en de boerderij centraal. Boer Jef en zijn vrouw brengen je met veel passen en liefde outdoor teambuilding activiteiten waarbij de boerderij en spel centraal staan. Dankzij de combinatie van spelelementen en de connectie met boerderijdieren, krijg je een nieuwe appreciatie voor de boerderij en alles wat er gebeurd, maar ook voor de groep van mensen waarmee je naar hier gaat. De mensen is dan ook, net als heel wat boerderijdieren, kudde dieren die zich het beste voelen in groep en ook dan het beste presteren.

Het team van het Schapenhof zorgt steeds dat jij je goed voelt en met een grote glimlach het terrein verlaat. Bij het Schapenhof beleeft iedereen groot plezier.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Op afspraak
zo
Op afspraak

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Rijkevorsel om te bezoeken

Level_Up_Rijkevorsel_Personal_Coach_Logo
Level Up in Rijkevorsel is een gloednieuwe, kleinschalige personal trainingsstudio. Bij Level Up in Rijkevorsel kan je komen werken aan...
placeholder_logo
Muziekcafé De Saloed in Rijkevorsel is misschien wel het gezelligste café van Rijkevorsel en omstreken. Hier kom je om een...
placeholder_logo
Meubelhuis van Leuven in Rijkevorsel is bijna 100 jaar geleden gestart als een meubelmakerij. In al die tijd is dit...

Gerelateerde handelaars

Logo van GoodWill Karting Olen bestaande uit de tekst 'Goodwill karting' in een race font op transparante achtergrond
Goodwill Karting is een familiebedrijf in het indoor en outdoor karten in Olen. Doordat het een familiebedrijf is, merk je...
Superjump_Geel_Logo
Leef je eens uit op een trampoline. In Superjump in Geel kan je zeker al je energie kwijt. Een uitgebreide...
Pakawi_Park_Logo
Pakawi Park is een onafhankelijke, familiale Belgische dierentuin in Olmen (Balen). Op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg...