Tourenaar Logo

Schapenhof

Beschrijving 

Schapenhof in Rijkevorsel is een belevingsboerderij. Dit wil zeggen dat je hier niet enkel voor de schapen komt, maar dat naar deze boerderij gaat voor een beleving. En die beleving zal je zeker krijgen. Het Schapenhof is de boerderij van boer Jef en zijn vrouw. Sinds 2010 hebben ze in hun voormalige schapenboerderij een heel belevingsprogramma opgezet. Zowel jong als oud vinden hier vandaag de dag spel en plezier. En door de inbreng van het Leaderproject, is het Schapenhof uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van boerderijrecreatie.

Verjaardagsfeest en spelletjes voor familie en vrienden

In het Schapenhof kan je terecht met je familie of een groep vrienden om een hele dag zot plezier te beleven. Er zijn verschillende spelletjes die kunnen worden afgestemd op elke groep, hoe groot of klein ook. Verder kan iedereen, ongeacht de leeftijd, aan de spelletjes meedoen.

Dit maakt boederij Schapenhof de ideale plaats om een feestje te organiseren. Dit kan gaan van een verjaardagsfeest voor de vrienden, over een speciaal feest voor de familie tot zelfs een vrijgezelle. Het team van boerderij Schapenhof zorgt steeds voor een selectie aan spelletjes aangepast aan de groep en zal ook altijd de spelletjes in goede banen leiden. Zo kan jij, samen met vrienden of familie, een zorgeloze dag beleven.

Teambuilding

Binnen de spelletjes die het Schapenhof aanbiedt, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een teambuilding. Hierdoor zijn er ook steeds bedrijven die bij het Schapenhof terecht komen. Onder professionele begeleiding kan wordt je team hier dichter bij elkaar gebracht en kan je dus aan teambuilding komen doen. Ook hier kunnen de spelletjes en opdrachten steeds worden aangepast aan de groep, maar je zal steeds moeten samenwerken om bepaalde doelen te bereiken. Je zal op elkaar moeten rekenen, naar elkaar luisteren en overleggen om dingen op een bepaalde manier gedaan te krijgen.

Recreatieboerderij Schapenhof in Rijkevorsel staat in de ruime omgeving gekend vanwege zijn steeds geslaagde teambuilding activiteiten. Groepen van mensen en bedrijven komen vanuit de ruime regio naar hier om een leuke tijd te beleven en als groep dichter bij elkaar te komen. Het team van het Schapenhof slaagt er ook altijd in om deze doelen tot een groot succes te maken. Bij het Schapenhof worden groepen van mensen ontvangen en teams terug de wereld ingestuurd.

Boerderij als centraal thema

Bij alle activiteiten van het Schapenhof staan jij en de boerderij centraal. Boer Jef en zijn vrouw brengen je met veel passen en liefde outdoor teambuilding activiteiten waarbij de boerderij en spel centraal staan. Dankzij de combinatie van spelelementen en de connectie met boerderijdieren, krijg je een nieuwe appreciatie voor de boerderij en alles wat er gebeurd, maar ook voor de groep van mensen waarmee je naar hier gaat. De mensen is dan ook, net als heel wat boerderijdieren, kudde dieren die zich het beste voelen in groep en ook dan het beste presteren.

Het team van het Schapenhof zorgt steeds dat jij je goed voelt en met een grote glimlach het terrein verlaat. Bij het Schapenhof beleeft iedereen groot plezier.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

0495 34 04 88
Langstraat 12, 2310 Rijkevorsel

Openingsuren 

Maandag
Open op afspraak
Dinsdag
Open op afspraak
Woensdag
Open op afspraak
Donderdag
Open op afspraak
Vrijdag
Open op afspraak
Zaterdag
Open op afspraak
Zondag
Open op afspraak

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Sfeerbeeld van Goodwill Karting Olen

Goodwill Karting Olen

Olen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Pakawi_Park_Exterieur

Pakawi Park

Balen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Beat_The_Barn_Exterieur

Beat The Barn

Balen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buiten speeltuin van Mega Speelstad Wechelderzande (Lille)

Mega Speelstad

Lille
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buitengevel van Superjump in Geel

Superjump

Geel