Sheerenhoef_Logo

‘s Heerenhoef

+32 14 371818
Watermolen 6,
2470 Retie

Website

Beschrijving

‘s Heerenhoef is een B&B in oase van rust in de Retie. Midden in de Kempense natuur vind je ‘s heerenhoef in een smaakvol ingerichte, typische Kempense langgevelhoeve vlakbij de watermolen van Retie. Het grootste deel van de boerderij is voorzien voor de gasten waardoor je kan genieten van een ruime hoeveelhied kamers en ontspanningsfaciliteiten. Ruimte genoeg om te socializen met andere gasten of je even terug te trekken op jezelf.

Naast de authentieke hoeve is er ook nog de prachtige tuin en omgeving van ‘s Heerenhoef. Hier is het geweldig vertoeven in de zon. Ideaal om te genieten van alle rust die ‘s Heerenhoef je te bieden heeft.

Wat te doen tijdens je verblijf aan ‘s Heerenhoef

‘s Heerenhoef is gelegen te midden de prachtige natuur. Ideaal dus voor wandelaars, fietsliefhebbers en vogelspotters die even weg willen van de dagelijkse sleur. Fiets- en wandelkaarten zijn beschikbaar in de B&B. Daarnaast is ‘s Heerenhoef ook gelegeven op slechts een paar tiental meter van de watermolen van Retie vanwaar je kan vertrekken voor een leuke kano- of kajaktocht op de kleine Nete.

Eten bij ‘t Meulezicht of De Watermolen

Op zoek naar een gezellig terras om iets te eten of te drinken? Dan is taverne ‘t Meulezicht zeker een aanrader. Hier plezier je de innerlijke mens in een groene omgeving vlak naast de watermolen. Net over de brug van de kleine Nete vind je ook taverne De Watermolen. Nog zo’n aanrader. Ook hier nuttig je een drankje of maaltijd zoals de houtgerookte zalm in een rustige en groene omgeving.

Toch nog op zoek naar iets anders? Dan zal je vinden dat ‘s Heerenhoef in het midden tussen Retie en Kasterlee ligt waar in de dorpscentra nog veel meer te beleven valt.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Op afspraak
zo
Op afspraak

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Retie om te bezoeken

Magazijn van Aveve Retie met een groen perkje ervoor en een vrachtwagen.
Logo van de Aveve tuincentra
Aveve Retie is jouw lokale Aveve Tuincentrum. Hier vind je steeds een uitgebreid aanbod aan producten om je tuin en...
De_Factorij_Sfeerbeeld
De_Factorij_Logo
Bij De Factorij kom je niet zomaar binnen in een interieurwinkel. De Factorij is een woonwinkel waar je binnenstapt in...
Damen_Stoops_Elektro_Exterieur
placeholder_logo
Damen – Stoops in Retie is jouw onafhankelijke, lokale elektrowinkel. Hier kan je terecht voor alle huishoud electro zoals waterkokers,...

Gerelateerde handelaars

De vleestoog van Frituur 't Voorschrift gevuld met rauwe frituur snacks en achter de toog de friteuses vol met frietjes.
Logo van frituur 't Voorschrift op een witte achtergrond.
Frituur ‘t Voorschrift vind je sinds 2013 terug in Lille. In een statige villa op de Gierlebaan, de baan van...
De bedieningsbalie van frituur Benny met daarachter een zicht op de sauzen, de friteuses en de schermen met prijskaarten.
Logo van frituur Benny
Frituur Benny in Geel is een gezellige, ouderwetse frituurbarak waar je de lekkerste frietjes kan gaan eten. Frituur Benny biedt...
De vleestoog, gevuld met verschillende frituursnacks, van frituur en broodjesbar De Lilse Hoek. Achter de vleestoog is een werkruimte, om broodjes en andere gerechten te bereiden, en de friteuse voor de frietjes.
placeholder_logo
Frituur De Lilse Hoek is een gezellige frituur in het hartje van de gemeente Lille. Bij De Lilse Hoek kan...