Re-Love_Tweedehandswinkel_Logo

Re-Love

0492 34 15 68
dr. Van de Perrestraat 109,
2440 Geel

Website

Beschrijving

Re-Love in Geel is een tweedehandswinkel met een uniek concept waar je kan shoppen bij verschillende verkopers tegelijkertijd. Uitbaatster Inneke en haar team begeleiden je graag door dit speciale concept waar alles draait om de community. Je vindt de winkel terug in het centrum van Geel op de baan richting Kasterlee. Voor de winkel is gratis parking voorzien zodat je je auto kwijt kan tijdens het winkelen.

Concept uit Denemarken

De Re-Love tweedehandswinkel in Geel heeft een heel uniek concept dat komt overwaaien uit Denemarken. Dit werkt als volgt: Wanneer jij oude spulletjes wil verkopen, kan je 2 dingen doen. Je kan ze online zetten op een tweedehands website, maar daar krijg je ze vandaag de dag nog moeilijk verkocht. Je kan ook op een rommelmarkt gaan staan, alleen moet je er dan wel de tijd in stoppen om er zelf te gaan staan en te verkopen. Het concept van Re-Love in Geel biedt je nog een derde optie.

Bij Re-Love kan je als particulier een winkelrek huren. Dit kan al voor een week en je hebt keuze uit verschillende groottes en voor verschillende doeleinden. Op dit rek plaats je dan de tweedehandsspullen die je wenst te verkopen. Daarna gaat het team van zaakvoerster Inneke aan de slag. Zij helpen dagelijks alle klanten van de tweedehandswinkel verder. Zij verkopen ook de spullen die jij op je gehuurde rek hebt geplaatst. Wanneer je rek is uitverkocht of wanneer de huur van je rek afloopt, krijg je de opbrengsten van de verkoop op je rekening gestort. Dankzij het concept van Re-Love verkoop je dus rechtstreeks aan anderen zonder dat jij hiervoor moeite moet doen.

Kopen, rechtstreeks van de eigenaars

Dankzij het unieke concept van Re-Love koop je hier tweedehandsspulletjes rechtstreeks van de eigenaars. Dit gebeurt echter in een professionele omgeving met een professioneel team dat dagelijks het beste in zichzelf naar boven haalt om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Daarnaast kom je hier in 1 winkel waar je van verschillende verkopers tegelijk kan kopen. Zo is Re-Love vergelijkbaar met rond kuieren op een rommelmarkt, maar dan makkelijker en comfortabeler.

Workshops, infoavonden en modeshows

Naast winkelen, kan je bij Re-Love ook workshops volgen. In zo’n workshop leer je oude spullen een compleet nieuw leven te geven. Dit kan door het herstellen van spullen of door spulletjes te gaan upcyclen. Bij upcyclen ga je oude spullen een nieuw leven geven in iets waarvoor ze misschien niet voorzien waren. Zo kan je een boormachine een mixer worden, wordt een kapotte jeansbroek misschien een leuke short of kan je een toffe tas maken van een oud tafellaken.

In de workshops van Re-Love kan je in een leuke sfeer leren om oude spullen een nieuw leven te geven met verschillende technieken. Daarnaast zijn er ook infoavonden om meer te weten te komen over wat Re-Love precies doet en kan je ook eens naar een modeshow van de tweedehandswinkel gaan./

Contact

De winkel van Re-Love is er één die je zeker regelmatig moet bezoeken. Door het unieke concept van de tweedehandswinkel gaan er altijd nieuwe en andere spulletjes te zien en te kopen zijn. Je vindt de winkel in de dr. van De Perrestraat in Geel. Dit is de centrale baan die van het centrum van de stad Geel naar de gemeente Kasterlee gaat. Voor de winkel is er een ruime, gratis parking voorzien waar je je auto tijdelijk kwijt kan tijdens je aankopen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
10:00 - 17:30
wo
13:00 - 20:00
do
10:00 - 17:30
vr
10:00 - 17:30
za
10:00 - 17:30
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Geel om te bezoeken

Een aantal rekken in de hoevewinkel van Raf Patat met verschillende soorten aardappelen verpakt in jutte zakken, klaar om mee genomen te worden.
Het logo van Raf Patat. Een tekening van een aardappel met een vriendelijke gezicht.
De hoevewinkel van Raf Patat begon ooit als een klein project. Raf was docent en had op 0.3 ha land...
Bakkerij_Wim_en_Els_Sfeerbeeld
Bakkerij_Wim_en_Els_Logo
Bakkerij Wim en Els is centraal gelegen op de Winkelomseheide 182 in Winkelomheide. Een deelgemeente van Geel. Hier worden broden...
Een overzicht van tweedehands Nissan vrachtwagens bij garage Dams in Geel
Het logo van garage Dams met onder de naam "Dams" de tekst "Uw Nissan en Hyundai verdeler"
Garage Dams is uw autospecialist in Geel. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of moeten er herstellingen gedaan...

Gerelateerde handelaars

Een winkelgang in Second life met een reeks winkelrekken vol met kleding en spelletje.
Logo van Second Life 2dehandswinkel
Second Life is een tweedehandswinkel in Herentals. Hier kan jij jouw oude spulletjes verkopen en zo een extra centje verdienen....
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Logo van Kringwinkel Zuiderkempen
De Kringwinkel Zuiderkempen in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan de...
Een overzicht van een deel van het assortiment van de weggeefwinkel 'Het Gouden Hart' met beeldjes, vazen, bureaustoelen, lampen en nog veel meer.
Het logo van weggeefwinkel 'Het Gouden Hart' bestaande uit een geel hart met verschillende kleuren lijnen errond.
Ben je op zoek naar leuke spulletjes? Bij Het Gouden Hart weggeefwinkel kan je leuke items komen halen zonder hiervoor...