placeholder_logo

Puur Frituur

014 43 46 33
Leistraat 10,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Paul en Jeanine heten je van harte welkom in Puur Frituur. In 2017 opende we onze frituur in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee. De bedoeling? Echte verse Belgische frietjes op je bord toveren.

Puur Frituur in het centrum van Lichtaart

Je vindt Puur Frituur Lichtaart vlak bij het centrum van Lichtaart dorp in de Kempen. Zo is Puur Frituur de ideaal gelegen frituur in de buurt om eens een pauze bij te houden tijdens je fietstocht door de prachtige Kempen. Met voldoende parkeerplaats voor de zaak, is alles voorzien om ook met de auto langs te gaan vanuit buurgemeentes Lille, Kasterlee, Geel, Turnhout… Of stop gerust eens tijdens een ritje op de motor door de Kempen.

Enkel de beste kwaliteit

In de frituur serveren Paul en Jeanine enkel het beste van het beste. Dit wil zeggen dat ze kraakverse frietjes serveren zoals het een echte Belgische frituur betaamt. Vandaar ook de naam ‘Puur Frituur’. Ze willen je enkel de beste frietjes aanbieden. Bij deze frietjes kan je een saus kiezen uit het uitgebreide aanbod. Uiteraard mag ook een heerlijke snack niet ontbreken. Zijn gefrituurde maaltijden niet je ding? Geen probleem. Puur Frituur is ook een broodjeszaak. Ze hebben dus ook slaatjes, broodjes zoals smoskes en warme broodjes en steaks op het menu.

Afhalen of ter plaatse eten

Al de gerechten die Puur Frituur aanbiedt kan je gaan afhalen om thuis op te smullen, maar Paul en Jeanine ontvangen je ook graag met open armen in hun eetzaal of, bij goed weer, op het tuinterras. Zin in iets lekkers in de buurt van Kasterlee, Tielen, Herentals, Olen, Geel…? Ga dus zeker eens langs. De glimlach van Paul en Jeanine staan al klaar.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
10:00 - 22:00
do
10:00 - 22:00
vr
10:00 - 22:00
za
10:00 - 22:00
zo
10:00 - 22:00

Categorie

Gemeente