Tourenaar Logo

Plein 15

Beschrijving 

Voor een koffie, iets te eten of een heerlijk ijsje in Oevel moet je in Plein 15 zijn. Plein 15 is een gezellige koffie- en eethuis op een rustige locatie. Deze koffiebar is gelegen aan het Sint-Michielsplein in het centrum van Oevel, deelgemeente van Westerlo. Dit is een rustig plein met parking en heel veel groen achter de kerk van de gemeente.

Tati koffie

Bij Koffiehuis Plein 15 kanje terecht voor een heerlijk kopje Tati koffie. Tati koffie is een koffie die in Turnhout gebranden word. Een echt lokale koffie dus. En dat smaak je in elk kopje. Tati koffie wordt namelijk in een microbranderij gebranden op artisanale wijze. Dit zorgt een maximum aan smaken in de koffie en een unieke blend. Dit is dus geen groot industriëel merk, maar een klein en authentieke koffie waar kwaliteit en heerlijke smaken nog echt primeren.

Eethuis

Bij Plein 15 kan je naast heerlijke koffie ook terecht voor een pannekoek, soep, croque, hamburger, salade, wrap of pasta. In deze koffiebar kan je dus ook iets heerlijk eten. Eethuis Plein 15 is een ideale plek om ‘s middags een heerlijke lunch te genieten of om ‘s avonds een licht diner te nuttigen. De gerechten die het eethuis serveert zijn steeds met heel veel liefde klaargemaakt en ook dat proef je. De Tati koffie die hier geserveerd word, zit vol met smaken en het eten dat hier wordt opgedient heeft evenveel smaak. Dit maakt een prima combo van de koffie en het eten van Plein 15.

Terras

Plein 15 is een moderne zaak waar je binnen iets kan smullen. De rustige ligging van de zaak maakt dat je dit op je dooie gemak kan doen. Zeker in het voorjaar en de zomer is Plein 15 een geweldige plek om iets te gaan eten of drinken. Dan komt het zonnetje er namelijk door en kan je ook genieten van het gezellige terras voor de zaak. De rustige ligging, maakt dat dit terras alles heeft om een leuke namiddag te beleven. Rust en heel veel groen. Daarnaast is Plein 15 ook heel makkelijk bereikbaar met een parking recht voor de deur.

Contact

Ga voor je volgende diner zeker eens langs in Plein 15. Of volgende keer wanneer je een fietstocht door de groene Kempen aan het maken bent, moet je hier zeker eens passeren. Je vindt Plein 15 in het centrum van Oevel net achter de kerk. Je kan altijd een plekje reserveren door telefonisch contact op te nemen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 70 66 39
Sint-Michielsplein 15a, 2260 Westerlo

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:30 - 21:00
Donderdag
11:30 - 21:00
Vrijdag
11:30 - 21:00
Zaterdag
11:30 - 21:00
Zondag
14:00 - 18:00

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herberg_In_De_Heide_Sfeerbeeld

Herberg In De Heide

Lichtaart
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ingang van de Milkshop in Grobbendonk

MilkShop

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Nikkys_Fritshop_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Nikky’s Fritshop

Vorselaar
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Puur_Frituur_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Puur Frituur

Kasterlee
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Frituur_Wieza_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Frituur Wieza

Herentals