Tourenaar Logo

Pepatchi

Beschrijving 

Pepatchi in Bouwel is het naaiatelier van Patricia Peeters. Hier kan je terecht met alle problemen met je kledingstukken. Dankzij de professionele diensten die Pepatchi aanbiedt, krijgt je favoriete broek, jurk, jas, kleedje, bloes, hemd… een tweede, derde of zelfs vierde leven.

Herstellingen en retouches van kleding

Is de rits van je broek kapot? Zit er een scheur in je jurk? Of zijn de mouwen van je hemd te lang? Voor alle herstellingen en retouches van kleding kan je terecht bij Pepatchi in Bouwel. Uitbaatster Patricia Peeters is een professionele naaister en kan je helpen met al je kledingstukken en alle soorten textiel opnieuw leven in te blazen. Dit kan gaan van kleine retouches tot serieuze herstellingen. Ga snel met je beschadigde kleding naar Pepatchi. Patricia bekijkt dan graag wat er nog gedaan kan worden aan jouw favoriete kleding zodat je het opnieuw kan aandoen.

Naaiwinkel

Ben je zelf iemand die graag bezig is met naaigerief, kleding, naaimachines enz? Ook dan is Pepatchi de plek waar jij naartoe moet gaan. In deze naaiwinkel kan je namelijk alle naalden, garen en andere naaigerief halen dat je nodig hebt voor jouw thuisatelier. Met het naaigerief uit de naaiwinkel van Pepatchi maak je elk naaiproject tot een groot succes.

Droogkuis

Voor het professioneel reinigen van kleding moet je bij Pepatchi in Bouwel zijn. Uitbaatster Patricia werkt samen met een gerenomeerde droogkuisfirma. Eén maal in de week worden alle kledingstukken hier opgehaald om professioneel te laten reinigen. Dit kan voor al je kledingstukken en alle stoffen. Nadien wordt je kledij weer netjes afgeleverd bij Pepatchi waar jij ze terug kan ophalen. Bij de droogkuis kan je rekenen op een discrete en professionele aanpak.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 51 62 61
Herenthoutse Steenweg 22, 2288 Grobbendonk

Openingsuren 

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:30 - 14:00
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ivany_Sfeerbeeld_2

Ivany

Dessel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
't_Stoffenwinkeltje_Veerle_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

‘t Stoffenwinkeltje Veerle

Laakdal
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Huis_Van_Katoen_Exterieur

Huis van Katoen

Aarschot