Pepatchi_Interieur
Pepatchi_Logo

Pepatchi

014 51 62 61
Herenthoutsesteenweg 22,
2288 Bouwel

Website

Beschrijving

Pepatchi in Bouwel is het naaiatelier van Patricia Peeters. Hier kan je terecht met alle problemen met je kledingstukken. Dankzij de professionele diensten die Pepatchi aanbiedt, krijgt je favoriete broek, jurk, jas, kleedje, bloes, hemd… een tweede, derde of zelfs vierde leven.

Herstellingen en retouches van kleding

Is de rits van je broek kapot? Zit er een scheur in je jurk? Of zijn de mouwen van je hemd te lang? Voor alle herstellingen en retouches van kleding kan je terecht bij Pepatchi in Bouwel. Uitbaatster Patricia Peeters is een professionele naaister en kan je helpen met al je kledingstukken en alle soorten textiel opnieuw leven in te blazen. Dit kan gaan van kleine retouches tot serieuze herstellingen. Ga snel met je beschadigde kleding naar Pepatchi. Patricia bekijkt dan graag wat er nog gedaan kan worden aan jouw favoriete kleding zodat je het opnieuw kan aandoen.

Naaiwinkel

Ben je zelf iemand die graag bezig is met naaigerief, kleding, naaimachines enz? Ook dan is Pepatchi de plek waar jij naartoe moet gaan. In deze naaiwinkel kan je namelijk alle naalden, garen en andere naaigerief halen dat je nodig hebt voor jouw thuisatelier. Met het naaigerief uit de naaiwinkel van Pepatchi maak je elk naaiproject tot een groot succes.

Droogkuis

Voor het professioneel reinigen van kleding moet je bij Pepatchi in Bouwel zijn. Uitbaatster Patricia werkt samen met een gerenommeerde droogkuisfirma. Eén maal in de week worden alle kledingstukken hier opgehaald om professioneel te laten reinigen. Dit kan voor al je kledingstukken en alle stoffen. Nadien wordt je kledij weer netjes afgeleverd bij Pepatchi waar jij ze terug kan ophalen. Bij de droogkuis kan je rekenen op een discrete en professionele aanpak.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

13:30 - 18:30
di
13:30 - 18:30
wo
Gesloten
do
13:30 - 18:30
vr
Gesloten
za
09:30 - 14:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Bouwel om te bezoeken

Bierhandel_Willems_En_Zoon_Sfeerbeeld
Bierhandel_Willems_En_Zoon_Logo
Bierhandel Willems en Zoon is DE drankenhandel van Grobbendonk en omstreken in het centrum van de gemeente. Bij Willems en...
De winkel van dagbladhandel Ann in Grobbendonk. Een wit gebouw met een grote glazen schuifdeur als ingang. Aan de gevel hangen reclamepanelen van Gazet van Antwerpen, Dag Allemaal, EuroMillions, Het Laatste Nieuws, Lotto en Scoore. Aan de zijkant van de winkel hangt een brievenbus van BPost.
placeholder_logo
Dagblandhandel Ann is jouw lokale krantenwinkel in Grobbendonk. Hier haal je ‘s morgens je krant of magazine op of koop...
Kempens_Wielermuseum_Sfeerbeeld
*
In het Kempens Wielermuseum neemt je mee terug in de tijd tijdens het succes van de grootste Kempense wielrenners. Aan...

Gerelateerde handelaars

Huis_Van_Katoen_Exterieur
Huis_Van_Katoen_Logo
In het centrum van Aarschot vind je Huis van Katoen, een naaiwinkel die alles biedt om je eigen kleding of...
De ingang van De Stoffenschuur in Diest. Een trap naar een voordeur van de witte villa waarin de winkel is gevestigd. Naast de trap is een ramp gelegd zodat de ingang rolstoelvriendelijk is.
Het logo van De Stoffenschuur in Diest. De naam van de stoffenwinkel in een vierkant met stippellijn waarop een schaartje staat alsof je het logo moet uitknippen. Op de achtergrond is een groene verfvlek.
De Stoffenschuur is gelegen in een statige villa in Diest. Gelegen langs de Diestsebaan aan de rand van Diest, in...
Voorgevel van naaiwinkel De Stoffenstraat die gevestigd is in een voormalige villa in Kasterlee
Het logo van stoffenwinkel De Stoffenstraat uit Kasterlee
De Stoffenstraat in Kasterlee is één van de grootste stoffenwinkels van de Kempen en omstreken. Veel stoffanaten vinden dan ook...