Pakawi_Park_Sfeerbeeld
Pakawi_Park_Logo

Pakawi Park

+32 14 30 98 82
Bukenberg 45,
2491 Olmen

Website

Beschrijving

Pakawi Park is een onafhankelijke, familiale Belgische dierentuin in Olmen (Balen). Op de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg is deze dierentuin gelegen in de groene natuur. Doordat het park iets kleiner en minder bekend is als andere dierentuinen in België, kan je hier in alle rust genieten van de dieren en de omgeving. Hierdoor is Pakawi Park een ideale uitstap voor de volledige familie.

Virtuele tour door Pakawi Park

Geniet nu al van de rust en de natuur van Pakawi Park dankzij de virtuele tour van Google Streetview. Met een beetje geluk kan je al een dier spotten al zou je hiervoor beter een fysiek bezoekje brengen aan het park.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Pakawi Park. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Olmense Zoo, onafhankelijk sinds 1976

Pakawi Park is ook begonnen als een privécollectie van kapitein Louis Roothooft. In 1976 vestigde de kapitein zich in Olmen, vlakbij het kanaal kwaadmechelen – Dessel. In 1980 opende hij zijn dierentuin officieel voor het grote publiek onder de naam Olmense Zoo.

Begin jaren 1990 overleed kapitein Louis Roothooft en werd de Olmense Zoo te koop aangeboden. In 1995 nam de familie Verheyden het dierenpark over en zij beheren het nog tot op vandaag als een onafhankelijke dierentuin.

Vele soorten, specialisatie katachtigen

Pakawi Park heeft als dierentuin een uitgebreide collectie aan dieren. Je vindt er olifanten, giraffen, zebra’s, antilopen, otters, stekelvarkens, apen, een kinderboerderij met geiten en nog veel meer. Door zijn specialisatie in katachtigen heeft de dierentuin ook een enorm uitgebreide collectie aan dit soort dieren. Leeuwen, tijgers, luipaarden, poema’s, panters… je kan ze er allemaal terugvinden. Naast katachtigen heeft Pakawi Park ook een uitgebreide collectie aan vogels waaronder papegaaien, uilen, arenden, flamingo’s, kraanvogels en nog veel meer.

Contact

Je merkt het dat Pakawi park zeker een bezoekje waard is. Bij Pakawi Park beleef je de dieren zoals je ze nergens anders beleeft. Hier sta je veel dichter bij de dieren. En de werknemers staan dichter bij jou. Dat Pakawi Park een klein familiaal dierenpark is, voel je in alles. Hier vind je een persoonlijke, unieke ervaring met je hele gezin.

Je vindt Pakawi Park in de bossen van Olmen, deelgemeente van Balen, net naast het kanaal Kwaadmechelen – Dessel. Deze ligging geeft het park een uniek, rustgevend karakter. Ideaal voor een uitstapje met je gezin. Je kan kaartjes makkelijk online kopen of via de kassa aan de inkom. Overweeg misschien ook een abonnement om regelmatig eens te gaan kijken naar hoe de dieren het stellen en wat de laatste nieuwigheden zijn. Voor meer info kan je ook altijd eerst telefonisch contact opnemen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

10:00 - 18:00
di
10:00 - 18:00
wo
10:00 - 18:00
do
10:00 - 18:00
vr
10:00 - 18:00
za
10:00 - 18:00
zo
10:00 - 18:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Olmen om te bezoeken

Keurslager_Willekens_Jan_Logo
In de schaduw van de kerk, in het centrum van Balen, vind je al meer dan 20 jaar Keurslager Willekens...
Beat_The_Barn_Logo
Leer jezelf en je team kennen op een teambuilding activiteit van Beat The Barn. Sinds verschillende jaren bieden boer Luc...
Cirkel_Reizen_Logo
Ga jij graag zorgeloos op vakantie? Dan ben je bij Cirkel Reizen in Balen aan het goede adres. Hier vind...

Gerelateerde handelaars

Superjump_Geel_Logo
Leef je eens uit op een trampoline. In Superjump in Geel kan je zeker al je energie kwijt. Een uitgebreide...
Logo van Mega Speelstad
Mega Speelstad is een groot kinderpretpark in Wechelderzande (Lille). Over de jaren heen groeide Mega Speelstad uit tot een heus...
Logo van GoodWill Karting Olen bestaande uit de tekst 'Goodwill karting' in een race font op transparante achtergrond
Goodwill Karting is een familiebedrijf in het indoor en outdoor karten in Olen. Doordat het een familiebedrijf is, merk je...