Olliebollie_Olen_Interieur_2
Olliebollie_Logo

Olliebollie Olen

0468 15 88 19
Oevelseweg 44,
2250 Olen

Olliebollie in Olen is een kinderopvang waar je kind een tweede thuis kan vinden. Kinderen worden hier gestimuleerd om te vertrekken vanuit hun eigen fantasie en zich door middel van spelletjes te ontwikkelen. Hiervoor heeft het team van Olliebollie verschillende spelen in hun spelletjesdoos die kunnen inspelen op alle interesses van je kind.

Bij Olliebollie vinden ze het belangrijk om je kind echt te leren kennen. Daarom dat het team van het kinderdagverblijf op regelmatige basis ook gewoon je kind observeert zonder in te grijpen. Door te zien welke keuzes je kind maakt, kan het team je kind volledig leren kennen en beter inspelen op wat je kind leuk vindt.

Het team van Olliebollie in Olen bestaat uit een team van verschillende kinderbegeleidsters die onder leiding staan van oprichtster en zaakvoerster Hanne Vermeiren. Hanne is zelf ook kinderbegeleidster en mamma van 2 prachtige zonen, Quinn en Till. Eerst deed Hanne ervaring op in een kinderopvang in Wechelderzande waarna ze haar eigen kinderdagverblijf is gestart. Hanne neemt de dagelijkse leiding van Olliebollie op zich. Kinderen verzorgen is haar grootste passie en daardoor is ze vastberaden om de steeds de beste zorgen voor jouw kind te voorzien. Door die ingrediënten ben jij bij Olliebollie steeds zeker dat je kind in goede handen is.

Om je kind in te schrijven bij Olliebollie in Olen, kan je steeds telefonisch contact opnemen. Daarna kan je zeker eens een kijkje gaan nemen in de kinderopvang. Je vindt het kinderdagverblijf aan de rand van Onze-Lieve-Vrouwe-Olen. Een groene gemeente met veel natuur om in te spelen, maar ook nog steeds heel makkelijk bereikbaar. Het team van Olliebollie in Olen staat steeds met een glimlach klaar om je kind te ontvangen of jou verder te helpen.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

07:00 - 18:30
di
- 18:30
wo
- 18:30
do
- 18:30
vr
07:00 - 18:30
za
-
Volgens uren
zo
Gesloten