Multituin_Sfeerbeeld
Multituin_Logo

Multituin

014 58 20 86
Rauwelkoven 87E,
2440 Geel

Website

Beschrijving

Multituin in Geel is ooit gestart met het maken van kwalitatieve hondenhokken. Sinds de eerste dierenverblijven in 1989 is de houthandel uitgegroeid tot een winkel waar je allerlei houten producten en andere tuinartikelen kan kopen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn hier steed het heel belangrijk. Bij al je aankopen is er de mogelijkheid tot levering aan huis. Hieronder vind je een greep uit het uitgebreide aanbod aan items om je tuin om te vormen tot een paradijs:

Hondenhokken en dierenverblijven

De start van houthandel Multituin is ooit begonnen toen zaakvoerder Guy Cauwenberghs stevige hondenhokken in elkaar knutselde en deze aan huis leverde. Ondertussen is het aanbod aan dierenverblijven voor buiten gegroeid en kan hier vandaag ook kippenhokken of konijnenhokken krijgen. Daarnaast vind je bij Multituin ook de nodige materialen zoals tuinhout, palen en draad om een kippenren of konijnenren in je tuin te maken.

Afsluiting en tuinomheining

In je tuin moet je helemaal tot rust kunnen komen. Privacy is hiervoor heel belangrijk. Met een tuinafsluiting van Multituin kan je dit helemaal bekomen. Je hebt keuze uit houten tuinschermen of combischermen. Hazelaarschermen of een scherm met ijzeren gleufpalen zijn iets meer uniek en bieden ook alle privacy die je wil.

Als een volledige afsluiting van je tuin niet je ding is, kan je bij Multituin ook een tuinomheining bestellen. Dit zijn omheiningen die meer open zijn waardoor je makkelijker kan zien wat er voor je woning gebeurt op straat, maar ze geven wel duidelijk aan aan bezoekers dat ze niet zomaar je tuin moeten inlopen. Eventueel kan je dit soort afsluitingen zoals een kastanje hekwerk ook in je tuin gebruiken om te voorkomen dat kleine kinderen in het zwembad vallen, als decoratie of om te voorkomen dat je gasten in je bloemenperk zouden lopen.

Speeltoestellen

Een speeltoestel is als een paradijs voor kinderen. Ze kunnen zich er helemaal uitleven op de glijbaan, aan het klimtouw, de klimmuur of glijden naar beneden via een brandweerpaal. Ze kunnen uren proberen om zo hoog mogelijk te schommelen of gaan schattenjagen in de zandbak. Een speeltoestel is als een hele fantasiewereld voor kinderen die ze steeds opnieuw kunnen ontdekken of waar ze steeds opnieuw naartoe kunnen ontsnappen. Niets leuker dan na school het avontuur van een eigen speeltoren opzoeken.

Als ouder wil je uiteraard wel dat je kind veilig kan spelen en ravotten op een speeltoestel. Daarom dat je best kiest voor kwaliteit. Bij Multituin weten ze dit maar al te goed. Daarom dat de speeltoestellen die de houthandelaar aanbiedt steeds gemaakt zijn uit vurenhout dat onder druk wordt geïmpregneerd. Dit zorgt voor een drastische verlenging van de levensduur van je hout. Zo kan een speeltuin van Multituin jaren in je tuin blijven staan. Niet alleen jouw kinderen, maar eventuele kleinkinderen of vrienden en vriendinnen kunnen zo plezier beleven aan een speeltoestel dat je koopt bij Multituin.

Carports en tuinhuizen

Carports en tuinhuizen zijn in vele tuinen in Vlaanderen terug te vinden. Wanneer je een carport of een tuinhuis in je tuin gaat plaatsen, heb je uiteraard wel graag dat die een beetje in je tuin past. Verder moet die nog stevig zijn en misschien wil je er ook wel plaats voor een loungeset of een barbecuestel? Bij Multituin kan je zelf een carport of tuinhuis op maat opstellen en laten plaatsen. Een professioneel team komt dan het tuinhuis of de carport opbouwen zodat jij enkel hoeft te genieten. Het aanbod van carports en tuinhuizen van Multituin veranderd vaak zodat het gamma steeds voorzien is op de huidige verwachtingen.

Contact

Wil je je tuin uitvoeren met een terras, een omheining of afsluiting, moet je een omheining voorzien voor een dierenverblijf van kleine schattige konijnen tot grote paarden? Heb je een brievenbus of een poort, speeltoestel, tuinhuis of carport nodig? Of nog iets anders? Ga voor alle toevoegingen aan je tuin zeker langs bij houthandel Multituin in Geel. Deze Kempense ondernemer en handelaar heeft een ruim aanbod aan allerhande tuinartikelen.

Je vindt de showroom van Multituin in Rauwelkoven net buiten de ring van Geel. De showtuin van Multituin is de plezantste van België. Bij alle bestellingen bij Multituin is levering mogelijk en ook het plaatsen van je bestelling kan worden besproken. Wil je graag weten of iets in de schowtuin staat? Dan kan je voor alle zekerheid eerst even telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
di
Gesloten
wo
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
do
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
vr
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
za
09:00 - 15:00
zo
10:00 - 15:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Geel om te bezoeken

Superjump_Geel_Logo
Leef je eens uit op een trampoline. In Superjump in Geel kan je zeker al je energie kwijt. Een uitgebreide...
Selectair_De_Reispas_Logo
Selectair De Reispas bevindt zich in de Pas 116 in Geel. Vanuit een prachtig pand organiseert, regelt en verdeelt het...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Als je echt leuke spulletjes wil vinden, dan moet je zeker naar Sjans Kringloopwinkel Geel gaan. Bij Sjans worden namelijk...

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan