Monsieur_Velo_Sfeerbeeld
Monsieur_Velo_Logo

Monsieur Vélo

014 22 22 18
Herentalsesteenweg 29B,
2460 Lichtaart

Bikeshop Monsieur Vélo in Lichtaart (Kasterlee) is DE fietsenwinkel voor de sportieve fietser. Met een sterke focus op mountainbikes, racefietsen, e-bikes én Pedelecs is Monsieur Vélo een grote expert die je zeker kan verder helpen met alle vragen en problemen bij (semi-)professionele fietsen.

Monsieur Vélo is opgericht in 2014 door Thomas Mariën-Bouwens. De fietsenwinkel is opgericht vanuit een passie voor de fiets. De uitbater is dan ook al veel langer bezig met sportfietsen. Wanner je bij Monsieur Vélo terecht komt, kan je dan ook rekenen op een grote expertise die komt uit jaren ervaring op het veld.

Heeft je fiets een onderhoud of herstelling nodig? Bij Monsieur Vélo staat techniek hoog in het vaandel. Met handgespaakte wielen en een erkenning als service center voor een aantal grote merken in de fietswereld, kan je hier steeds rekenen op de hoogste kwaliteit herstellingen met een scherp oog voor detail. Voor de aankoop van een nieuwe fiets, kan je hier kiezen uit een aantal top-merken zoals Kona, Orbea, Giant en meer.

Leasing

Wil je je werknemers een moderne en duurzame oplossing bieden om naar het werkt te komen? Bij Monsieur Vélo kan je terecht voor een leasing op maat van je bedrijf. Dit kan zijn voor alle soorten fietsen van elektrische e-bikes, over gravelbikes, speed-pedelecs, MTB’s, racefietsen of nog meer. Ga voor een volledig overzicht van het aanbod zeker eens langs in de winkel van Monsieur Vélo.

Contact

Heb je een vraag of wil je eens een blik kijken op alle diensten en fietsen die Monsieur Vélo te bieden heeft? Ga dan zeker eens langs in de fietsenwinkel. Je vindt de winkel van deze fietsenmaker langs de Herentalsesteenweg in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee. Dit is vlak bij het centrum op de centrale baan naar Herentals. De winkel is makkelijk bereikbaar voor iedereen die van Lichtaart, Kasterlee, Tielen, Lille, Herentals of Olen komt. Neem voor een bezoek zeker ook eerst eens telefonisch contact op voor een afspraak. Zo kan het team van Monsieur Vélo nog meer tijd nemen om je nog beter van dienst te zijn.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
10:00 - 12:00
wo
13:00 - 18:00
do
13:00 - 18:00
vr
09:00 -
| 13:00 - 18:00
za
09:00 - 12:00
zo
Gesloten