Misses_Needle_Logo

Misses Needle

014 73 31 03
Patersstraat 46,
2300 Turnhout

Website

Beschrijving

Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses Needle kan je terecht voor advies, hulp en benodigdheden voor al jouw projecten. Bij Misses needle kan je al van nul worden verder geholpen met advies op maat. Daarnaast gaan de professionele medewerkers van de naaiwinkel graag met jouw op zoek naar het juiste patroon. Daarna geven ze goed advies over welke stof het beste past bij jouw project en tot slot sturen ze je naar huis met alle naalden, patroonpapier, krijtjes, garen, ritsen, knopen etc. die je nodig hebt.

Workshops

Als je wil gaan naaien, maar geen ervaring hebt of niet goed weet waar te beginnen, ook dan zit je goed bij Misses Needle. Achterin de winkel organiseren zaakvoersters van Misses Needle, Kaat en Els, regelmatig workshops en naailessen. Hier leer je als beginner alle tricks om een ervaren kledingmaakster te worden of je kan gewoon gezellig in groep komen naaien. Ook workshops op maat zijn een optie.

Retouches

Tot slot bied Misses Needle ook retouche service aan. In de naaiwinkel kan je jouw kledingstukken laten herstellen of bijwerken. Is je broek te breed, je hemd te lang of de mouwen van je pull zijn te lang of zoek je een kleermaker voor een ander kledingstuk bij te werken? Breng ze dan zeker binnen bij Misses Needle. Hier worden jouw hemden, broeken, rokken en alle andere kleren op een professionele manier en transparantie manier bijgewerkt. Bij het binnenbrengen van je kledingstuk krijg je een ticket waarmee je het later kan afhalen en een prijsindicatie zodat je weet dat je achteraf niet te veel zal betalen voor de herstelling.

Contact

Je vindt Misses Needle in de gezellige Paterstraat in Turnhout. Dit is een aangename buurt met veel winkels vlak bij de grote markt van Turnhout. Dit maakt van de Paterstraat een heel leuke winkelstraat niet ver van die andere winkelstraat in Turnhout, de zandstraat. Als je vanuit Oud-Turnhout, Vosselaar, Ravels, Merksplas, Beerse of een andere gemeente in de buurt van Turnhout komt, kan je makkelijk in de buurt van de ring van Turnhout parkeren. Op een paar minuten wandelen sta je van de ring in het centrum van de stad Turnhout en dus ook bij Misses Needle.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
10:00 - 17:00
wo
10:00 - 17:00
do
10:00 - 17:00
vr
10:00 - 17:00
za
09:00 - 13:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Turnhout om te bezoeken

Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Van_Peer_Mode_Logo
Van Peer Mode in Turnhout ontvangt je graag als moderne en onafhankelijke vrouw. Deze winkel is één van de drie...
WASD_Sfeerbeeld
WASD_Logo
WASD – Gaming Café in Turnhout brengt het nieuwe concept van game café nu naar de Antwerpse Kempen. Gaming is...
Frituur_Gelly_Sfeerbeeld
placeholder_logo
Frituur Gelly is ondertussen al een meer dan gevestigde waarde in Turnhout. Al meer dan 20 jaar stoppen Gelly en...

Gerelateerde handelaars

Een zicht op één van de rekken waar de stoffen op rol netjes naast en op elkaar liggen gestapeld.
Het logo van stoffenwinkel De Stoffenstraat uit Kasterlee
Google Streetview Virtuele Tour Ontdek De Stoffenstraat onmiddellijk van waar je nu bent. Dankzij een virtuele tour op Google Streetview...
t_Stoffenwinkeltje_Veerle_Sfeerbeeld
placeholder_logo
In ‘t Stoffenwinkeltje in Veerle (Laakdal) heet zaakvoerster Karin Nuyts je welkom. Hier vind je alles om zelf kledij te...
De_Stoffenschuur_Interieur
De_Stoffenschuur_Logo
De Stoffenschuur is gelegen in een statige villa in Diest. Gelegen langs de Diestsebaan aan de rand van Diest, in...