Een zicht op de taverne van Mega Speelstad met tafels en stoelen en op de achtergrond speeltoestellen voor de kleinste kindjes.
Logo van Mega Speelstad

Mega Speelstad

03 309 21 13
Voetbalstraat 16,
2275 Wechelderzande

Website

Beschrijving

Mega Speelstad is een groot kinderpretpark in Wechelderzande (Lille). Over de jaren heen groeide Mega Speelstad uit tot een heus kinderpretpark met een binnenspeeltuin en toverstad: een superleuke buitenspeeltuin met ruim zonneterras. In de grote binnenspeeltuin vind je onder meer een ballenbad, botsauto’s, een arcade, draaimolen en manueel aangedreven monorail. In de buitenspeeltuin vind je glijbanen, schommels, klimtorens en meer. Doordat de binnen- en buitenspeeltuin van Mega Speelstad één geheel vormen, betaal je slechts één bedrag voor al het plezier dat Mega Speelstad je kan aanbieden.

Je vindt Mega Speelstad in Wechelderzande, deelgemeente van Lille in de provincie Antwerpen, op een boogscheut van het op- en afrittencomplex nr. 21 in Lille van de E34. Gelegen bij de voetbalvelden van Wechelderzande is er een grote parking voorzien. Daarnaast is er voor de ouders een cafetaria met leuk terras voorzien zodat ook zij een leuke dag kunnen beleven wanneer hun kinderen in de speeltuin plezier maken.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
13:30 - 17:30
do
Gesloten
vr
Gesloten
za
10:00 - 17:00
zo
10:00 - 17:00

Categorie

Gemeente