Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
MediaKing_Herentals_Logo

Mediaking

0487 827 977
Morkhovenseweg 102,
2200 Herentals

Website

Beschrijving

Mediaking is je partner om online zichtbaar te zijn. Dit marketingbureau maakt je bedrijf zichtbaar én vindbaar online met marketing en oplossingen op maat. Dit doet het marketingbureau dankzij een persoonlijk aanpak en door verschillende diensten aan te bieden.

Verscheidenheid aan diensten

Mediaking heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende diensten in de aanbieding voor ondernemers en handelaars. Tussen deze diensten vind je onder meer het bouwen en/of onderhouden van websites, optimaliseren van websites om gevonden te worden in zoekmachines, het runnen van Google Ads voor je bedrijf, maken en plaatsen van binnen- en/of buitenreclame, social media management, grafisch ontwerp of het maken van video’s.

Dankzij dit ruime aanbod aan verschillende services, kan Mediaking een totaaloplossing aanbieden voor jouw bedrijf op maat van jouw bedrijf.

Persoonlijke aanpak

Mediaking is een marketingbureau met een persoonlijke aanpak. Zo start het kantoor elke samenwerking met een intakegesprek waarin het luistert naar de noden en wensen van de klant. Daarna wordt er een plan op maat opgemaakt. Om dit plan op te maken kan er een mix worden genomen van de verschillende diensten die het marketingbureau aanbiedt. Daarnaast is Mediaking ook flexibel en kan het ook extra marketingdiensten aanbieden naast de standaard marketingdiensten die het adverteert.

Contact

Nood aan marketing voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met Mediaking. Je vindt het bedrijf in Zandkapel, een gehucht van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals. Het kantoor van Mediaking liht langs de centrale weg van Noorderwijk naar Wiekevorst. Dit maakt het marketingbureau heel bereikbaar voor klanten uit de buurt zoals uit gemeenten Herentals, Noorderwijk, Wiekevorst, Herenthout Voortkapel enzovoort.

Neem zeker telefonisch contact op met Mediaking voor jouw persoonlijke adviesgesprek.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 17:00
di
09:00 - 17:00
wo
09:00 - 17:00
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herentals om te bezoeken

Het logo van Frituur Nodderweik in Noorderwijk. Een tipzak gevuld met friet. Boven de tipwak staat de tekst "frituur" en eronder staat "Nodderweik".
“Frituur Nodderweik, de populaire frituur in hartje Noorderwijk.” Hongertje? Dan zit je goed bij Frituur Nodderweik in Noorderwijk (Herentals). Voor...
Brouwerij_Leysen_Logo
Gelegen in de groene rand van Herentals vind je een kleine, ambachtelijk en lokale brouwerij genaamd brouwerij Leysen. Het verhaal...
Domein_De_Schuur_Logo
Domein De Schuur is een kleine familiale camping volledig in het groen gelegen. Kom overnachten in uw eigen tentje, een...

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan