De voorgevel van Meatshop Huirtuit na de renovatie van de slagerij.
Het logo van Meatshop Huirtuit. Een rode cirkel met 'Huirtuit' en daaronder 'est. 2004'. Over de de cirkel staat '(M)eat shop'

Meatshop Huirtuit

014512841
Molenstraat 109,
2270 Herenthout

Website

Beschrijving

Slagerij Huirtuit, gevestigd in Herenthout, verwelkomt fijnproevers en liefhebbers van hoogwaardig vlees in hun unieke Meatshop. Met een passie voor vakmanschap en een toewijding aan kwaliteit, heeft deze ambachtelijke slagerij zich gevestigd als dé bestemming voor de meest smaakvolle vleeservaringen in de regio.

Gastronomie

De Meatshop Huirtuit is niet zomaar een slagerij; het is een toevluchtsoord voor culinaire avonturiers die op zoek zijn naar de perfecte snit voor hun volgende gastronomische creatie. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoonweg geniet van een heerlijke maaltijd thuis, Slagerij Huirtuit biedt een uitgebreide selectie van vers vlees, klaar om de smaakpapillen te verwennen.

Lokale producten

Met een focus op lokale producten en duurzaamheid, selecteert Slagerij Huirtuit zorgvuldig elk stuk vlees dat in de Meatshop wordt aangeboden. Van malse biefstukken tot sappige braadstukken, elk item in de vitrine belooft niet alleen ongeëvenaarde smaak, maar ook de geruststelling dat het met de grootste zorg is gekozen. Het vakmanschap van Slagerij Huirtuit is voelbaar in elke vezel van het vlees, waardoor klanten keer op keer terugkomen voor de unieke ervaring die hier wordt geboden.

Meer dan enkel een slager

Een bezoek aan Meatshop Huirtuit is niet alleen een winkelervaring; het is een ontdekkingsreis door de wereld van ambachtelijk vlees. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om klanten te adviseren over de beste snitten, bereidingswijzen en zelfs suggesties voor perfecte wijn- en vleescombinaties. Of je nu op zoek bent naar het ideale stuk vlees voor een speciale gelegenheid of gewoon je wekelijkse boodschappen doet, de Meatshop biedt een persoonlijke en professionele service die verder gaat dan de standaard slagerij-ervaring.

Ontdek Meatshop Huirtuit

In de Meatshop Huirtuit draait alles om het creëren van een smaakvolle ervaring, zowel in de winkel als daarbuiten. Met een toewijding aan authenticiteit, kwaliteit en service heeft Slagerij Huirtuit zich gevestigd als de ultieme bestemming voor fijnproevers in Herenthout en ver daarbuiten. Stap binnen in de wereld van ambachtelijk vlees en ontdek de ongekende smaken die Meatshop Huirtuit te bieden heeft.

Je vindt Meatshop Huirtuit in de Molenstraat in het centrum van Herenthout. Wandel gerust eens binnen tijdens de openingsuren of contacteer de slagerij telefonisch voor inlichtingen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
08:30 - 12:30
| 14:00 - 18:00
wo
08:30 - 12:30
| 14:00 - 18:00
do
08:30 - 12:30
| 14:00 - 18:00
vr
08:30 - 12:30
| 14:00 - 18:00
za
08:00 - 14:30
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herenthout om te bezoeken

Bakkerij_Eykens_Logo
Bakkerij Eykens overleeft al meer dan 5 generaties. In al die tijd is het recept van de bakkerij nooit veranderd....
Logo van frituur Domino. De naam van de frituur staat in een cirkel. De 'i' is vervangen door 3 frieten. Onder de naam staan een aantal cirkels als een dominosteen.
Frituur Domino, gelegen aan de rustige rand van de gemeente Herenthout, is een frituur met frieten van top kwaliteit aan...
Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.
Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak in Herenthout. Hier worden alle broodjes vers en met enorm veel...

Gerelateerde handelaars

Vleesboetiek_Bart_en_Natacha_Mol_Logo
Bij Vleesboetiek Bart en Natacha word je met open armen verwelkomt. In deze moderne slagerij heb je keuze uit een...
Beenhouwerij_Vercammen_Logo
Na 24 jaar in Olmen, gaat het verhaal van beenhouwerij Vercammen verder in Gierle (deelgemeente van Lille). Hier hebben slager...
Slagerij_Pieters_Logo
Voor kwaliteitsvlees in Brasschaat moet je bij Slagerij Pieters zijn. Deze locale vleesspecialist biedt je elke dag het beste vlees...