Ontbijtzaak_Maurice_Interieur
Ontbijtzaak_Maurice_Logo

Maurice

0473 31 13 88
Lindenlaan 3,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Maurice in Wechelderzande, deelgemeente van Lille, is een leuke en moderne ontbijtzaak waar je kan gaan genieten van een heerlijke ontbijt of zalige brunch. Al de ontbijten van ontbijtzaak Maurice zijn uitgerust met huisgemaakte en verse producten. Verder probeert het team van Maurice steeds rekening te houden met seizoensproducten en leuke evenementen. Zo kan je hier bijvoorbeeld rond pasen terecht voor een paasontbijt of biedt het team iets leuks aan voor Valentijn.

Door te werken met de hoogste kwaliteit van ingrediënten, biedt Maurice je steeds het beste van het beste aan voor jouw ontbijt.

Ontbijtzaak

Bij Maurice, kan je heerlijk gaan ontbijten in een moderne zaak. In de zaak zijn verschillende tafels en stoelen geplaatst zodat je hier met je partner heerlijk kan komen brunchen of komen ontbijten met het hele gezin. De setting van de ontbijtzaak is modern en enorm gezellig zodat je volledig tot rust kan komen. Naast de gezellige ontbijtzaal, kan je bij Maurice ook ontbijten op het buitenterras waar je kan genieten van een groene setting. Het team van Maurice staat klaar om je ochtend zo aangenaam mogelijk te maken en zorgen met een glimlach dat je met een gelukkig gemoed aan je dag kan beginnen.

Ontbijt aan huis

Naast ontbijten bij ontbijtzaak Maurice zelf, kan je ook kiezen voor een ontbijt aan huis, in de veilige en vertrouwde setting van je eigen living of keuken. Maurice biedt namelijk ook regelmatig de mogelijkheid om je ontbijt af te halen bij de zaak. Zo kan je deze mee naar huis nemen en genieten van de kwalitatieve producten die Maurice kan bieden in de omgeving die je wil. Je kan zelfs in een park of langs de waterkant ontbijten op een dekentje en zo je ochtend romantisch starten.

Contact

Je vindt ontbijtzaak Maurice terug in de Lindenlaan 3 in ‘Wechel’ (Wechelderzande). Dit is in het centrum van Wechelderzande, deelgemeente van Lille. Door de ligging van Lille en deelgemeente Wechelderzande, is dit vlakbij de op- en afrit van snelweg E34, maar wel omgeven met prachtige en groene natuur zodat je de bereikbaarheid mee hebt van een snelweg, maar toch de rust van een landelijk dorp. Hierdoor is Maurice makkelijk bereikbaar zowel met de fiets als de auto. Ook wanneer je uit Herentals, Malle, Beerse, Vorselaar of andere gemeentes in de buurt of zelf van iets verder komt zoals bijvoorbeeld Antwerpen, Turnhout of Eindhoven.

Heb je een vraag of wil je eens horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker eens telefonisch contact op. Houdt de Facebookpagina in het oog om te weten wanneer Maurice een ontbijt aanbiedt om af te halen of voor speciale openingsuren.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
Gesloten
za
09:00 - 12:00
zo
09:00 - 12:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Bakkerij_Bart_en_Noella_Logo
Bakkerij Bart en Noëlla in Gierle, deelgemeente van Lille, is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten nog eigenhandig door bakker...
Lingerie_Marie_Therese_Logo
Lingerie Marie Thérèse in Poederlee is al meer dan 50 jaar de referentie voor vrouwen lingerie in de ruime regio...
Lilshof_Logo
Taverne ‘T Lilshof is een gezellige familiezaak gelegen in een landelijk kader in de gemeente Lille. Bij ‘t Lilshof kan...

Gerelateerde handelaars

Plein_15_Logo
Voor een koffie, iets te eten of een heerlijk ijsje in Oevel moet je in Plein 15 zijn. Plein 15...
placeholder_logo
Frituur Sluis in het hartje van Sluis, een van de oudste gehuchten van Mol, is een grote frituur met heerlijk...
placeholder_logo
Frituur ‘t Frithuisje is een kleine, bescheiden frituur in et centrum van Westmalle. Nancy en Kurt dienen hier de lekkerste...