Master_Meubel_Turnhout_Exterieur
Het logo van Master Meubel in Turnhout. Het woord "Master" staat boven een omgekeerde stapel van vierkanten

Master Meubel

+32 14 41 61 13
Steenweg op Diest 111,
2300 Turnhout

Website

Beschrijving

Master Meubel Turnhout is een meubelwinkel in Turnhout waar je kwalitatieve en stijlvolle designmeubels vindt. Bij Master Meubel is een harmonieus interieur belangrijk en daarvoor is alles mogelijk. Weet je niet goed waar te beginnen of hoe je interieur aan te pakken? Ook daar kan Master Meubel bij helpen.

Virtuele rondleiding door de showroom

Dankzij een Google Streetview Tour kan je nu al met een virtuele rondleiding rondkijken naar hoe de Master Meubel Turnhout zijn showroom heeft vormgegeven. Op die manier kan je al inspiratie opdoen en krijg je een beeld van de designmeubels die de meubelwinkel verkoopt. Ga zeker na deze virtuele ervaring ook eens fysiek langs in de showroom om de kwaliteit van de meubels volledig te beleven.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Master Meubel. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Advies op maat

Bij Master Meubel Turnhout kan je terecht voor advies op maat. Tien interieurarchitecten staan dagelijks klaar om je mee te nemen in een wereld van stijlvol interieur. Ze volgens continue de laatste trends in interieur en denken helemaal met je mee om je een ontwerp te bezorgen dat helemaal past bij je wensen, smaak en woning. Op die manier brengt Master Meubel ‘advies op maat’ naar een compleet nieuw niveau.

Collectie Maatwerk

Om ervoor te zorgen dat je interieur helemaal samenkomt, heeft Master Meubel een eigen collectie maatwerk. Deze collectie wordt aangeboden naast exclusieve designermeubels uit alle windstreken. Verder is op aanvraag alles mogelijk. Zo gaat de meubelwinkel the extra mile om jou een droom interieur te bezorgen.

Contact

Ben je getriggerd? Of gewoon op zoek naar deskundig advies voor een interieur? Ga dan zeker eens langs bij Master Meubel. Je vindt de showroom in een prachtig gebouw in laat modernistische stijl van de hand van de ‘Turnhoutse School’ aan de rand van Turnhout. Langs de Steenweg op Diest die Turnhout met Kasterlee en Geel verbindt, ligt de winkel vlak tegen een uitgestrekt stuk natuur met weiden en bossen. Voor de winkel is er een parking zodat iedereen uit de buurt bij de winkel langs kan gaan, maar je kan ook online terecht bij de meubelzaak voor een video afspraak met een interieurarchitect of de webshop.

Heb je nog vragen? Neem dan zeker telefonisch contact op met de meubelzaak. Het team van Master Meubel Turnhout helpt je graag verder.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
10:00 - 18:00
wo
10:00 - 18:00
do
10:00 - 18:00
vr
10:00 - 18:00
za
11:00 - 18:00
zo
11:00 - 18:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Turnhout om te bezoeken

Logo van A.S.T. Slotkapot
A.S.T. Slotkapot is een gepassioneerde slotenmaker in Turnhout die je helpt met de beveiliging vvan je woning. Heb je nood...
Antoinettas_Logo
Voor frietjes, broodjes of een lekkere snack, moet je in Turnhout bij frituur Antoinetta’s zijn. Onze verse broodjes zullen u...
Misses_Needle_Logo
Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses...

Gerelateerde handelaars

Juhla_Logo
Juhla Interior is een uniek concept met een winkel in het centrum van Herentals waar je leuke spulletjes kan kopen...
placeholder_logo
Meubelhuis van Leuven in Rijkevorsel is bijna 100 jaar geleden gestart als een meubelmakerij. In al die tijd is dit...
Logo van Brotec op een transparante achtergrond.
Geen wereld zonder licht. Bij woonwinkel Brotec in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, weten ze dit. En ze weten ook dat...