Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo

Lingerie Rosa

+32 14 84 13 22
Diestsebaan 4,
2431 Veerle (Laakdal)

Website

Beschrijving

Lingerie Rosa is een kleding en lingeriewinkel in het centrum van Veerle, deelgemeente van Laakdal. Hier, in de rust van het rustige Veerle, kan je al meer dan 60 jaar terecht voor alle kleding en lingerie. Een persoonlijke service na een vriendelijk ontvangst en professioneel advies zijn de speerpunten van deze modezaak. Ontdek hier een aanbod van Lingerie Rosa.

Lingerie

Lingerie is één van de belangrijkste producten in het gamma van Lingerie Rosa. Belangrijk bij een aankoop van lingerie of ondergoed is dat het comfortabel is en je er goed in voelt. Met ondergoed van Lingerie Rosa zal dat zeker lukken. Van weelderige kanten beha’s tot zijdezachte slips en verleidelijke bodysuits, bij deze lingeriewinkel zal je steeds iets kunnen vinden dat je zal bekoren.

Dulcia Lingerie

Lingerie Rosa in Veerle is één van een selecte club van lingeriewinkels die de lingerie van Dulcia lingerie verkoopt. Dulcia is een merk van luxueus en draagbaar ondergoed van Belgische makelij. De fabrikant van Dulcia ondergoed, De Geest, is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in het vervaardigen van lingerie en ondergoed. Hierbij zet Dulcia steeds in op de hoogste kwaliteit, continue beschikbaarheid van jouw favoriete stuks en, uiteraard, comfort met hedendaagse modellen.

Kleding

Naast lingerie, is Lingerie Rosa ook een modezaak voor mannen en vrouwen. Naast ondergoed kan je dus ook kleedjes, t-shirts, jassen, broeken en nog meer kopen bij de modezaak. Lingerie Rosa zet daarbij steeds in op de nieuwe collecties. Zo kan je je kledingkast elk seizoen updaten met kleding van Rosa en ben je zeker dat je mee bent met de laatste trends.

De kleding van Lingerie Rosa is er voor mannen en vrouwen. De focus ligt daarbij op de moderne en zelfzekere vrouwen en de moderne, gevoelige man. Dit straalt af op alle kledingstukken die je hier koopt. Kopen bij Rosa betekent dan ook jezelf verwennen en je persoonlijkheid uitdragen naar buiten toe.

Contact

Ben je op zoek naar nieuwe lingerie of een paar extra stukken voor je kledingkast? Ga dan zeker eens langs bij Lingerie Rosa in het centrum van Veerle (Laakdal). De winkel is ideaal gelegen voor inwoners van Veerle zelf die met de fiets zouden kunnen gaan, maar Lingerie Rosa is ook enorm makkelijk bereikbaar voor mensen uit Laakdal zelfs, Diest, Westerlo, Tessenderlo en andere gemeenten uit de regio. Mocht je met de wagen naar Lingerie Rosa gaan, dan kan je makkelijk parkeren recht tegenover de kerk van Veerle. De winkel is op slechts een paar meter daarvandaan.

Heb je nog vragen? Dan kan je steeds telefonisch contact opnemen voor je een persoonlijke bezoek brengt aan de winkel.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
wo
09:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
do
09:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
vr
09:30 - 12:00
| 13:00 - 18:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Veerle (Laakdal) om te bezoeken

Frituur_Lekkerbek_Logo
Frituur Lekkerbek in Veerle is een de ideale plek voor een lekkere maaltijd. Hier kan je terecht voor overheerlijke frieten...
Schrijnwerkerij_Verveco_Logo
Schrijnwerkerij Verveco is jouw trouwe partner voor al je schrijnwerkerij. De schrijnwerkerij is dan ook al meer dan 40 jaar...
Bakker_Toon_Logo
Het verhaal van Bakker Toon begint al heel vroeg. Toon De Peuter hield als kind namelijk al van keukentje spelen...

Gerelateerde handelaars

Van_Peer_Mode_Logo
Van Peer Mode is merk van 3 stijlvolle kledingwinkels voor mannen en vrouwen. In de winkels van Van Peer Mode...
Textiel_Van_der_Borght_Logo
Textiel Van Der Broght is al 4 generaties de plek in Aarschot waar jij alle tectielproducten kan halen. Dit kan...
Smuk_Logo
Smuk Men’s Wear in Westerlo, dat is kleding voor trendy mannen. In het uitgebreide assortiment vind je naast kleding ook...