Lingerie_Marie_Therese_Logo

Lingerie Marie Therese

014 88 28 24
Dorp 25,
2275 Poederlee

Website

Beschrijving

Lingerie Marie Thérèse in Poederlee is al meer dan 50 jaar de referentie voor vrouwen lingerie in de ruime regio van Poederlee, Lille en daarbuiten. Al meer dan 50 jaar komen vrouwen van heel ver voor de ruime keuzen en de expertise die Marie Thérèse te bieden heeft.

Merken van lingerie

Omdat enkel het beste goed genoeg is voor jouw lichaam, werkt lingerie Marie Thérèse met de grootste en beste merken op vlak van vrouwenondergoed. Dit gaat van het gerenomeerde belgische prima donna en marie jo tot strawberry, chantelle, dacapo en nog veel meer. Dankzij de goede contacten tussen de verkoopsters van Marie Thérèse en hun leveranciers, kan je bij alle merken die in de lingeriewinkel worden verkocht rekenen op professioneel advies op maat van jouw en je keuze.

Professioneel advies

Vele vrouwen lopen rond met een foute maat van BH. Een goede BH kiezen is dan ook niet makkelijk. En een slechte BH kan je last bezorgen aan je rug. Daarom dat het team van Marie Thérèse heel veel aandacht besteed aan jou helpen met de juiste keuze. Je kan hier dan ook rekenen op jarenlange ervaring. Dankzij het professionele advies en expertise die de lingeriewinkel te bieden heeft, kies jij steeds de perfect BH voor jouw lichaam.

Winkel

De beste keuze van lingerie maak je in een winkel waar je kan passen. In de winkel van Marie Thérèse ben je dan ook heel welkom. Kies uit het ruime assortiment van lingerie en badmode, pas je keuze in de paskamers en reken af bij de kassa. Een persoonlijke service is al meer dan 50 jaar een hoeksteen van Marie Therese. Je vindt de winkel in het centrum van Poederlee, deelgemeente van Lille. Aan de overkant van de straat van de winkel vind je een parking waar je je auto kan plaatsen tijdens je aankopen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
- 20:00
wo
- 17:30
do
- 17:30
vr
- 17:30
za
10:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente