Tourenaar Logo

Lingerie Marie Therese

Beschrijving 

Lingerie Marie Theresein Poederlee is al meer dan 50 jaar de referentie voor vrouwen lingerie in de ruime regio van Poederlee, Lille en daarbuiten. Al meer dan 50 jaar komen mensen van heel ver voor de ruime keuzen en de expertise die Marie Therese te bieden heeft.

Professioneel advies

Vele vrouwen lopen rond met een foute maat van BH. Een goede BH kiezen is dan ook niet makkelijk. En een slechte BH kan je last bezorgen aan je rug. Daarom dat het team van Marie Therese heel veel aandacht besteed aan jou helpen met de juiste keuze. Je kan hier dan ook rekenen op jarenlange ervaring. Dankzij het professionele advies en expertise die Marie Therese te bieden heeft, kies jij steeds de perfect BH voor jouw lichaam.

Winkel

De beste keuze van lingerie maak je in een winkel waar je kan passen. In de winkel van Marie Therese ben je dan ook heel welkom. Kies uit het ruime assortiment van lingerie en badmode, pas je keuze in de paskamers en reken af bij de kassa. Een persoonlijke service is al meer dan 50 jaar een hoeksteen van Marie Therese. Je vindt de winkel in het centrum van Poederlee, deelgemeente van Lille. Aan de overkant van de straat van de winkel vind je een parking waar je je auto kan plaatsen tijdens je aankopen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 88 28 24
Dorp 25, 2275 Lille

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Il_Pattino_Exterieur

Il Pattino

Scherpenheuvel-Zichem
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Yale_Fashion_Sfeerbeeld

Yale Fashion

Kasterlee
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Boetiek_Ella_Sfeerbeeld

Ella Damesboetiek

Scherpenheuvel-Zichem
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Van_Peer_Mode_Poederlee_Sfeerbeeld

Van Peer Mode Poederlee

Lille