Tourenaar Logo

Level Up Personal Coach

Beschrijving 

Level Up in Rijkevorsel is een gloednieuwe, kleinschalige personal trainingsstudio. Bij Level Up in Rijkevorsel kan je komen werken aan je lichaam. Onder persoonlijke begeleiding van oprichtster en gediplomeerd personal coach Jasmine Nobels verbeter je je fysiek en werk je aan je conditie op je eigen tempo. En dit in een kleine studio waar je volledige rust en privacy hebt. Geen anderen die hier ook aan het trainen zijn en je constant in het oog houden. Enkel Jasmine die je bijstaat om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit elke oefening door ze juist uit te voeren.

Personal Coach

Je voelt je snel moe? Hebt niet de energie om trappen op te lopen zonder hijgend boven te komen? Of je wil gewoon een paar kilo’s aan vet verbranden en die summer body op punt krijgen? Met een Personal Coach werk je een gepersonaliseerd trainingsschema af dat volledig is afgestemd op jouw doelen.

Bij Personal Trainer Jasmine Nobels kan je terecht voor personal coaching. Een traject onder persoonlijke begeleiding bij de Level Up Trainingsstudio begint steeds met een gesprek om na te gaan wat je precies wil bereiken. Samen Met Jasmine bekijk je hoe haalbaar je doelen zijn en wat je kan verwachten van een persoonlijk traject. Je stelt samen een haalbaar schema op waarin trainingssessies, slaap en voeding verwerkt zitten. Daarna ga je aan de slag in de trainingsruimte. In alle rust werk aan je conditie en krijg je jezelf helemaal fit. Jasmine Nobels van Level Up staat je bij in elke workout en toont je hoe je een bepaalde training juist uitvoert en zo snel terug fit raakt. Dankzij Personal Coaching bij Level Up werk je dus samen met Jasmine Nobels aan jouw ideale conditie.

Circuit Training

Bij circuit training train je in groep onder begeleiding van een personal coach. Door te werken in groep, motiveer je elkaar en raak je met heel de groep terug fit. Doordat je in groep traint, is de kans kleiner dat je halfweg het traject al opgeeft. Je sleurt elkaar er namelijk door. En met een personal coach zoals je die kan vinden bij Level Up, heb je nog een extra stimulans. Niet alleen je vrienden of collega’s zullen je dan namelijk aanmoedigen om vol te houden, ook de personal coach Jasmine zal je constant pushen om alles te geven en zo snel terug helemaal top fit te raken.

Bij Level Up kan je altijd eerst met je vrienden of collega’s langsgaan voor een proefles. Na die proefles kan je kiezen of het circuit training iets voor jullie is en een abonnementje of een beurtenkaart wil nemen voor extra sessies.

Online coaching

Dankzij de online coaching van Level Up hoe je niet in de buurt te wonen of de tijd te nemen om naar de studio te rijden. Wanneer je je inschrijft, wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld met workouts, voeding en slaap. Daarna wordt je online via videocalls en berichten gecoached om je schema vol te houden en zo te werken aan je conditie en gezondheid. Heb je na een online traject nood aan meer 1 op 1 opvolging, dan kan dat later nog besproken worden.

Level Up

Bij Level Up by Jasmine Nobels in Rijkevorsel werk je samen met een personal coach aan je conditie en gezondheid. Dankzij workouts die individueel, online of in groep zijn, word je in geen tijd terug helemaal fit en voel je je weer een pak energieker en beter. Ga snel langs bij Level Up om te kijken of er een match is en wat de mogelijkheden precies zijn. Je vindt Level Up in Rijkevorsel in de Emiel van Roeystraat in het centrum van de gemeente. Je kan altijd telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

+32 472 44 31 28
Emiel Van Roeystraat 8, 2310 Rijkevorsel

Openingsuren 

Maandag
Open op afspraak
Dinsdag
Open op afspraak
Woensdag
Open op afspraak
Donderdag
Open op afspraak
Vrijdag
Open op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Bart_Daems_Sfeerbeeld_2

Bart Daems Ondernemerscoach

Herentals