Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Level_Up_Rijkevorsel_Personal_Coach_Logo

Level Up Personal Coach

+32 472 44 31 28
Emiel van Roeystraat 8,
2310 Rijkevorsel

Website

Beschrijving

Level Up in Rijkevorsel is een gloednieuwe, kleinschalige personal trainingsstudio. Bij Level Up in Rijkevorsel kan je komen werken aan je lichaam. Onder persoonlijke begeleiding van oprichtster en gediplomeerd personal coach Jasmine Nobels verbeter je je fysiek en werk je aan je conditie op je eigen tempo. En dit in een kleine studio waar je volledige rust en privacy hebt. Geen anderen die hier ook aan het trainen zijn en je constant in het oog houden. Enkel Jasmine die je bijstaat om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit elke oefening door ze juist uit te voeren.

Personal Coach

Je voelt je snel moe? Hebt niet de energie om trappen op te lopen zonder hijgend boven te komen? Of je wil gewoon een paar kilo’s aan vet verbranden en die summer body op punt krijgen? Met een Personal Coach werk je een gepersonaliseerd trainingsschema af dat volledig is afgestemd op jouw doelen.

Bij Personal Trainer Jasmine Nobels kan je terecht voor personal coaching. Een traject onder persoonlijke begeleiding bij de Level Up Trainingsstudio begint steeds met een gesprek om na te gaan wat je precies wil bereiken. Samen Met Jasmine bekijk je hoe haalbaar je doelen zijn en wat je kan verwachten van een persoonlijk traject. Je stelt samen een haalbaar schema op waarin trainingssessies, slaap en voeding verwerkt zitten. Daarna ga je aan de slag in de trainingsruimte. In alle rust werk aan je conditie en krijg je jezelf helemaal fit. Jasmine Nobels van Level Up staat je bij in elke work-out en toont je hoe je een bepaalde training juist uitvoert en zo snel terug fit raakt. Dankzij Personal Coaching bij Level Up werk je dus samen met Jasmine Nobels aan jouw ideale conditie.

Circuit Training

Bij circuit training train je in groep onder begeleiding van een personal coach. Door te werken in groep, motiveer je elkaar en raak je met heel de groep terug fit. Doordat je in groep traint, is de kans kleiner dat je halfweg het traject al opgeeft. Je sleurt elkaar er namelijk door. En met een personal coach zoals je die kan vinden bij Level Up, heb je nog een extra stimulans. Niet alleen je vrienden of collega’s zullen je dan namelijk aanmoedigen om vol te houden, ook personal coach Jasmine zal je constant pushen om alles te geven en zo snel terug helemaal top fit te raken.

Bij Level Up kan je altijd eerst met je vrienden of collega’s langsgaan voor een proefles. Na die proefles kan je kiezen of het circuit training iets voor jullie is en een abonnementje of een beurtenkaart wil nemen voor extra sessies.

Online coaching

Dankzij de online coaching van Level Up hoe je niet in de buurt te wonen of de tijd te nemen om naar de studio te rijden. Wanneer je je inschrijft, wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld met work-outs, voeding en slaap. Daarna word je online via videocalls en berichten gecoacht om je schema vol te houden en zo te werken aan je conditie en gezondheid. Heb je na een online traject nood aan meer 1 op 1 opvolging, dan kan dat later nog besproken worden.

Level Up

Bij Level Up by Jasmine Nobels in Rijkevorsel werk je samen met een personal coach aan je conditie en gezondheid. Dankzij work-outs die individueel, online of in groep zijn, word je in geen tijd terug helemaal fit en voel je je weer een pak energieker en beter. Ga snel langs bij Level Up om te kijken of er een match is en wat de mogelijkheden precies zijn. Je vindt Level Up in Rijkevorsel in de Emiel van Roeystraat in het centrum van de gemeente. Je kan altijd telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Rijkevorsel om te bezoeken

Schapenhof_Logo
Schapenhof in Rijkevorsel is een belevingsboerderij. Dit wil zeggen dat je hier niet enkel voor de schapen komt, maar dat...
placeholder_logo
Meubelhuis van Leuven in Rijkevorsel is bijna 100 jaar geleden gestart als een meubelmakerij. In al die tijd is dit...
placeholder_logo
Muziekcafé De Saloed in Rijkevorsel is misschien wel het gezelligste café van Rijkevorsel en omstreken. Hier kom je om een...

Gerelateerde handelaars

Bart_Daems_Ondernemerscoach_Logo
Instant succes met je bedrijf! Bart Daems is een ondernemerscoach uit Noorderwijk (Herentals) die starters, zelfstandige en ervaren ondernemers helpt...