Het terras van Koffie & Moor in Lille dat gelegen is in de rustige en afgesloten tuin van het koffiehuis.
Logo van Koffie en moor bestaande uit de tekst 'Koffie & moor' in een sierlijk lettertype met erboven de tekst 'Coffee and so much more' en eronder 'Ontbijt - Koffiehuis - Lunch'.

Koffie en Moor

014 72 56 50
Gierlebaan 2,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Welkom bij Koffie & Moor in Lille. Joren en Josien ontvangen je graag met een glimlach. Koffie en Moor is een gezellig koffiehuis dat centraal gelegen is in de gemeente Lille. Op een paar 100m van het gemeentehuis, ligt Koffie en Moor echt op het kruispunt tussen deelgemeentes Lille, Wechelderzande en Gierle. Zo zijn is het koffiehuis dus steeds supermakkelijk te bereiken. Ook vanuit buurgemeentes zoals Kasterlee, Herentals, Vorselaar, Beerse, Malle of andere.

Als koffiehuis biedt Koffie en Moor uiteraard steeds heerlijke koffie aan met eventueel een lekkere gebakje of iets anders. Daarnaast biedt Koffie en Moor ook graag ontbijt, lunch en brunch aan. Maar uiteraard mag je ook altijd langs gaan voor een wafel en een frisdrankje of een warme chocomelk. De zaak van Joren en Josien is er voor iedereen. Ze bieden dan ook graag iets lekkers aan voor groot en klein, grootouders, ouders en kinderen of kleinkinderen. Iedereen welkom is welkom bij Koffie en Moor.

Ben je op zoek naar een lekkere zoetigheid, een uitgebreid ontbijt in Lille met alles er op en er aan, of wil je gewoon een klein me-time momentje? Bij Koffie en Moor zit je dan zeker goed. Wandel eens binnen, zet je in de zaal of op het terras en laat je eens goed verwennen door Joren en Josien. Tot binnenkort bij Koffie en Moor!

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:30 - 17:00
di
08:30 - 17:00
wo
08:30 - 17:00
do
Gesloten
vr
08:30 - 20:00
za
08:30 - 20:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Taverne_Mollenhof_Exterieur
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...
Fietsen_Wildiers_Poederlee_(Fietsen_Driesen)_Exterieur
Fietsen_Wildiers_Logo
Bij fietsen Wildiers in Poederlee vind je klantvriendelijkheid en jaren ervaring in fietsherstellingen en verkoop van verschillende merken. Of je...
De gevel van bloemenwinkel Amaryllis in Lille gezien van de Wechelsebaan met grote ramen waardoor je het aanbod aan planten, potten en beeldjes kan zien.
Het logo van bloemenwinkel Amaryllis in Lille
Voor bloemen en planten samen met goed advies, moet je bij Bloemen Amaryllis in Lille zijn. Deze bloemenwinkel is al...

Gerelateerde handelaars

Frituur_Tatie_Exterieur
placeholder_logo
Frituur Tatie in Grobbendonk is een kleine, maar heel gezellige frituur op de baan naar Pulle of Broechem. De frituur...
Skulls_Rock_Metal_Cafe_Sfeerbeeld
placeholder_logo
Skulls Rock/Metal Café is een gezellig café, op de markt in Geel, waar je kan genieten van de vetste muziek...
Voorgevel van 't Kastels broodje in het centrum van Kasterlee. Tegen de voorgevel hangen banner met de tekst "snackbar" en "broodjes"
Logo van 't Kastels Broodje. De naam van de broodjeszaak tussen een broodje.
‘t Kastels Broodje is een moderne broodjeszaak in het centrum van Kasterlee. Deze broodjeszaak heeft een mooie eetruimte waar je...