Klasseslager_Youri__Veerle_Sfeerbeeld_2
Klasseslager_Youri__Veerle_Logo

Klasseslager Youri & Veerle

014 55 63 54
Leistraat 86,
2460 Lichtaart

Klasseslager Youri en Veerle in Lichtaart is jouw leverancier van kwaliteitsvlees. Bij deze ambachtelijke slagerij kan je terecht voor huisbereide schepsalades, top kwaliteits charcuterie, traiteur producten, barbecue vlees en veel meer. Daarnaast biedt Klasseslager Youri & Veerle ook BBQ bakservices aan.

Je vindt Klasseslager Youri & Veerle op de Leistraat in Lichtaart. Dit is echt in midden, het hartje van Lichtaart Dorp. De slagerij is hier omgeven door verschillende andere handelszaken die je zeker eens moet ontdekken. Door de centrale ligging, is slager Youri en Veerle makkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Wie met de auto wil komen, vindt voor de slagerij een paar parkeerplaatsen om de auto op te zetten tijdens de aankopen.

Klasseslager, niet zomaar slager

Klasseslager is een groep van slagers die garant wil staan voor de beste kwaliteit. Klasseslagers werken dan ook steeds met het beste kwaliteitsvlees dat met de grootste zorg wordt geselecteerd. Daarna worden alle vleeswaren in huis versneden, bewerkt en bereidt in het eigen werkhuis voor het in de toonbank wordt geplaatst. Een klasseslager is dus een vakman die het ambacht van de slagerij meester is. Hierdoor kan je hier niet enkel terecht om een heerlijk stukje vlees te kopen, ook wanneer je wat inspiratie of tips nodig hebt voor bereidingen, helpt de klasseslager je graag verder. Met een passie voor smaak en vlees, geeft de klasseslager je inspiratie voor heerlijke menu’s.

Bezoek nu jouw Klasseslager Youri en Veerle in het centrum van Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
07:00 - 18:00
wo
07:00 - 18:00
do
- 18:00
vr
07:00 - 18:00
za
07:00 - 16:00
zo
07:00 - 12:00