Immo_Deprez_Sfeerbeeld
Immo_Deprez_Logo

Immo Deprez

0495 64 17 27
Zwijnlandstraat 6,
8640 Vleteren

Website

Beschrijving

Vastgoed aankopen of verkopen doe je met Immo Deprez. De aan- of verkoop van een woning kan heel wat stress met zich meebrengen. Met een goede partner kan je veel geruster op zoek naar een nieuwe woning of een koper voor je oude woning. Bij Immo Deprez nemen we alle zorgen van je over.

Woning te koop

Ben je van plan om je woning te verkopen? Heb je dan alle attesten in orde gebracht? Reclame gemaakt? Heb je de “juiste prijs” als vraagprijs genomen? Bij het verkopen van vastgoed komt veel meer kijken dan je eerst dacht. Niet alleen moet je je eigendom goed mogelijk presenteren, je moet ook zorgen dat alle wettelijk verplichte informatie is verzameld en je de juiste mensen vindt om je vastgoed aan te presenteren.

Immo Deprez ken je specifiek advies geven bij het verkopen van je woning of grond. Zaakvoerder Luc Deprez heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van huizen, appartementen, villa’s, gronden en hoeve’s in Adinkerke, Alveringem, Diksmuide, Ieper, Houthulst, Koksijde, Lo-Reninge, Poperinge, Roeselare, Staden, Veurne, Vleteren, Zonnebeke en Westhoek en Westkust. Immo Deprez zorgt voor de nodige attesten en maakt reclame op het internet via verschillende websites en facebook net als in kranten en langs de straat. Verder leidt Luc Deprez zelf potentiële klanten rond en handelt hij heel de verkoop af nadat jij je akkoord hebt gegeven bij een bod van een koper. Laat de zorgen van de verkoop van je woning over aan een ander en geniet binnenkort van de opbrengst.

Woning kopen

Zoek je een nieuwe woning? Bij Immo Deprez vind je een ruim gamma aan panden en gronden in de portefeuille. Daarnaast kan Immo Deprez ook actief zoeken naar woningen die te koop staan om aan te bieden. Vastgoedmakelaar Luc Deprez leidt je graag rond in je potentiële nieuwe woning en begeleid je helemaal in het aankoopproces. Een goed bod is maar zo goed als dat het wordt overgebracht. Bij Immo Deprez kan je er steeds op rekenen dat de makelaar jouw bod goed verdedigd bij de verkopers van een pand.

Contact

Contacteer vandaag nog Immo Deprez om een nieuwe woning aan te kopen of je oude woning te verkopen. Bel Immo Deprez om samen te kijken hoe de makelaar jouw kan helpen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:30 - 12:30
| 14:00 - 20:00
di
- 12:30
wo
- 12:30
do
- 12:30
vr
08:30 - 12:30
za
- 12:30
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Vleteren om te bezoeken

Er zijn momenteel nog geen andere handelaars in deze gemeente op Tourenaar opgenomen. Meld jouw handelaar aan

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan