Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Het_Persbroodje_Logo

Het Persbroodje

014 88 17 03
Wechelsebaan 24,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Het Persbroodje is de opvolger van ‘De Perswinkel’. Dit was en is nog steeds de meest populaire krantenwinkel van de gemeente Lille. Met de verandering van naam en eigenaars, is het al ruime aanbod van de winkel echter nog verder uitgebreid. Hierdoor kan je bij Het Persbroodje terecht voor een nog vollediger productgamma.

Krantenwinkel

De roots van Het Persbroodje kan je terugvinden in een krantenwinkel. Ook vandaag is de winkel nog steeds een dagbladhandelaar waar je kranten en tijdschriften kan halen. Elke dag vind je jouw dagblad in de krantenwinkel terug. Net zoals week- en maandbladen. Daarnaast biedt Het Persbroodje heel wat andere papierwaren aan zoals kaartjes voor felicitaties, notitieboekjes, cursuspapier etc.

Kantoorartikelen

Voor bedrijven en professionele klanten heeft Het Persbroodje een mooi aanbod aan kantoorartikelen en andere artikelen. Zo zijn er agenda’s, post-it’s, pennen en stiften en nog veel meer. Zakelijke klanten kunnen steeds aankopen doen op factuur. Heb je een bestelling? Ga eens langs in de winkel of neem telefonisch contact op.

Brood

Je hebt het vast al wel eens meegemaakt dat je in de namiddag nog om brood zou moeten, maar dat de bakker net gesloten is. Gelukkig is er Het Persbroodje. Hier kan je namelijk ook terecht voor vers brood, maar binnen de openingsuren van een krantenwinkel. Dit wil zeggen dat je tot ‘s avonds bij Het Persbroodje kan binnen wandelen voor een vers brood.

Anders dan het brood dat je vaak in de supermarkt gaat halen, is het brood van Het Persbroodje vers gebakken. In grote supermarkten vind je vaak industrieel brood dat al een tijdje gebakken is voor het in de supermarkt komt. Bij Het Persbroodje wordt samengewerkt met een ambachtelijke bakker die dagelijks vers brood bakt voor de dagbladhandelaar. Hierdoor is de kwaliteit veel beter dan in sommige supermarkten EN je kan tot laat bij de winkel binnen om het te kopen.

Broodjes en smoskes

Nood aan een lunch? Ga bij Het Persbroodje langs! Hier vind je heerlijke belegde broodjes en smoskes. De broodjes worden ter plaatste bereid in de eigen broodjes bar die in de krantenwinkel is. Kies uit wit of bruin brood. Mocht je geen tomaten of komkommers willen, kan je aan de medewerkster vragen om dit niet op het broodje te leggen. Het Persbroodje heeft een ruim aanbod aan belegde broodjes en smoskes om uit te kiezen.

Contact

Ga zeker eens langs bij Het Persbroodje om een volledig overzicht te krijgen van het volledige gamma, dat nog groter is dan hier beschreven. Je vind de dagbladhandel aan de rand van de gemeente Lille waar de winkel enorm makkelijk bereikbaar is. Voor de winkel vind je een paar parkeerplaatsen om je wagen te parkeren. Naast een grotere baan zoals de Wechelsebaan is het enorm makkelijk om hier op te rijden.

Had je nog vragen voor je een bezoekje brengt? Of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan snel telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

05:00 - 21:00
di
05:00 - 21:00
wo
05:00 - 21:00
do
05:00 - 21:00
vr
05:00 - 21:00
za
06:00 - 21:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

placeholder_logo
Frituur Las Patatas in Poederlee (Lille) is al jaren een vaste waarde in het dorpszicht. Menig mensen in Poederlee zijn...
Beenhouwerij_De_Dijken_Logo_2022
Beenhouwerij De Dijken in Lille is al jaren een begrip bij mensen uit de buurt. De slagerij staat dan ook...
Pierrot_Logo
Sandwichbar Pierrot is een kleine broodjesbar in Lille. In deze gezellige zaak haal je broodjes die met veel liefde zijn...

Gerelateerde handelaars

Bizarr_Desserten_Logo
Bizarr is sinds 1990 een warme bakkerij in Nijlen en ook veel meer dan dat. Bij Bizarr kan je terecht...
placeholder_logo
Zoek je een lekker brood? Dan moet je zeker bij Bakkerij De Broodakker op de graadakker in Turnhout zijn. Deze...
Bakkerij_Gezel-Peeters_Logo
Bakkerij Gezel – Peeters is een kleine, zelfstandige bakkerij waar brood gebakken wordt volgens de aloude tradities. Dat wil zeggen...