Hejmee_Interieur
Hejmee_Logo

Hejmee

0492 69 33 29
Veldstraat 65,
2450 Meerhout

Website

Beschrijving

Hejmee is een leuke conceptstore in Meerhout waar je wordt verwent met lifestyle, mode en interieur. Het gamma van de winkel is dan ook heel uitgebreid, maar steeds gericht op de moderne vrouw en leuk en gezellig leven. Hier mag je jezelf dus al eens een cadeautje geven.

Kleding

Onder het aanbod van kleding dat Hejmee je aanbiedt, vind je leuke kleedjes, broeken en bloesen. Ook een kleedje mag niet ontbreken. Alle kleding zijn leuke stukken die levensvreugde uitstralen. Ideaal voor de moderne, jonge vrouw. Door de combinatie van een aantal sterke basisstukken, kan je met de kledij van Hejmee steeds opnieuw een leuke outfit samenstellen. De kledingstukken van Hejmee zijn daardoor een echte aanvulling van je kleerkast.

Accessoires

Net zo belangrijk als kleding, zijn natuurlijk de accessoires. Een outfit is pas af wanneer je hem hebt uitgerust met bijpassende accessoires. Daarom dat Hejmee ook hier heel wat aandacht aan besteed. In het aanbod zitten dan ook een varia aan haarspelden en klemmen, petjes, handtassen en zelfs een aantal zonnebrillen. Bij Hejmee koop je niet enkel je outfit, je maakt hem ook af met de nodige, bijpassende accessoires.

Juwelen

Velen beschouwen juwelen als onderdeel van de accessoires van je kledij. Bij Hejmee denken ze daar anders over. Juwelen zijn niet enkel een toevoeging van je kleding, ze maken ook dat jij als persoon nog meer kan stralen. Juwelen zijn een gespreksonderwerp en een ijsbreker. Maar juwelen zijn ook een manier om je persoonlijkheid uit te drukken. Bij Hejmee vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan juwelen waar zeker iets tussen zit wat jouw past.

Lifestyle

Net zoals jouw outfit pas echt af is met accessoires, zo is ook jouw woning pas echt af met accessoires. Een woning zonder decoratie ook maar een leeg huis. Dankzij decoratie van Hejmee maak je van je huis een echte thuis. Je creeërt er je eigen leefwereld mee. Dit kan je al doen met een simpele kaars, maar ook een geurskaars, een kandelaar of een lucifer houder kan je hier vinden. Kortom alles wat lifestyle betreft vind je bij Hejmee terug.

Droogbloemen

Droogbloemen geven een heel zomers gevoel aan je woning. Daarbij blijven ze heel lang goed. Je kan ze dus langer laten staan dan verse bloemen. Zo kan je ook in de winter een zomers gevoel in je woonkamer binnen halen. Bij de droogbloemen van Hejmee zit ook vaak een bijpassend potje. Zo hoef je ook daar niet meer naar te zoeken.

Workshops

Zin om zelf aan de slag te gaan en droogbloemen te gaan maken? Zo kan je nog meer droogbloemen in huis halen die helemaal bij jouw passen. Bij Hejmee worden regematig workshops in droogbloemen gegeven. Hier leer je om de mooiste stukken te maken en staat genieten en je top vrouw voelen centraal. De in-house make-up specialist verzorgt je haren en zorgt dat je er helemaal stralend uit ziet. Samen met je vriendinnen beleef je hier een fantastische tijd. Eventueel is zelfs een fotoshoot mogelijk.

Contact

Zin in een workshop? Of wil je eens gaan shoppen in Hejmee? Je vindt de winkel in de veldstraat in het centrum van Meerhout. Zo kan je na een namiddagje shoppen of een workshop nog iets gaan eten in het centrum van Meerhout. Drinken kan je ook in de eigen bar van Hejmee in Meerhout. Voor meer info over het volledige gamma van kleding over make-up en juwelen tot de lifestyle en workshops, neem gerust telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
10:00 - 18:00
do
10:00 - 02:00
vr
10:00 - 02:00
za
14:00 - 02:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Meerhout om te bezoeken

Slagerij_Joel_En_Lieve_Logo
Slagerij Joël en Lieve is een kleine, gezellige en ambachtelijke slagerij in het rustige Meerhout. Je vind slagerij Joël en...
BikeCity_Meerhout_Logo
BikeCity Meerhout is een fietsenmaker en fietsenwinkel in Meerhout waar je terecht kan voor een breed scala aan diensten zoals...

Gerelateerde handelaars

placeholder_logo
Baby- en Kinderboetiek Woody Concept Klein Duimpje is een kledingwinkel in het centrum van Veerle (Laakdal) die gespecialiseerd is in...
Lingerie_Diana_Logo
Lingerie Diana in Herentals staat al jaren bekend als DE expert op vlak van lingerie, corsetterie, strand- en badmode, nachtkleding,...
placeholder_logo
Lingerie Rosa is een kleding en lingeriewinkel in het centrum van Veerle, deelgemeente van Laakdal. Hier, in de rust van...