Hair_and_Machine_Kasterlee_Sfeerbeeld_2
Hair_and_Machine_Kasterlee_Logo

Hair and Machine

+32 14 30 10 33
Geelsebaan 61b,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Hair and Machine is een moderne kapperszaak in Kasterlee die steeds de laatste nieuwe trends op vlak van kapsels tot bij jou brengt. Uitbater Wesley Hannes en zijn team van stylistes staan steeds klaar om jouw haar zo te stylen dat je zelfzeker je week door kan. Alleen al daarom zou je eens bij Hair and Machine moeten passeren. Maar het kapsalon heeft nog heel wat andere troeven in petto.

Kijk digitaal rond bij Hair and Machine met een virtuele tour

Kijk nu al eens rond in het kapsalon van Hair and Machine. Met de virtuele Google Streetview Tour van Hair and Machine kan je zien dat dit kapsalon een moderne uitstraling heeft. Wanneer je een fysiek bezoekje brengt aan de kapperszaak wordt je ontvangen in het interieur dat je hier digitaal in 360° al eens kan bewonderen.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Hair and Machine. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Hairstyling

Bij Hair and Machine kan je terecht voor hairstyling. De service hier is meer dan enkel je haar knippen en drogen. De stylistes van het kapsalon volgen namelijk steeds de laatste nieuwe trends op vlak van haar en haarstijlen. Het team van Hair and Machine volgt dan ook regelmatig academies, gaat naar beurzen of volgt seminaries over haar en haarstijlen. Op die manier kan de kapperszaak jou een volledig nieuw kapsel geven, gestyled naar jouw smaak, de laatste trends en de vorm van je gezicht.

Die vorm van je gezicht is steeds het uitgangspunt bij het kiezen van een kapsel dat jou doet stralen. Vraag daarom zeker advies bij het maken van een keuze. Het team van Hair and Machine zal je zeker bijstaan met raad en daad om zo tot een kapsel te komen dat ervoor zorgt dat iedereen je zal zien staan.

Extensions

Lang haar krijgen kan lang duren. En misschien heb jij niet de tijd of het geduld om te wachten tot je haren lang gegroeid zijn? Of wil je gewoon eens iets anders proberen? Extensions zijn de ideale manier om snel lang haar te krijgen. Dankzij extensions open jij een heel nieuwe wereld van andere kapsels die je eens kan uitproberen.

Bij Hair and Machine wordt er gebruik gemaakt van “Great Lengths” haar extensions. Dit zijn kwalitatieve extensions die je vele opties geven naar lengte, dikte of zelfs kleur van haar. Wanneer je kiest voor extensions kan je je best laten bijstaan door een Great Lengths specialist van Hair and Machine om ervoor te zorgen dat je extensions kiest die op het einde van je bezoek aan de kapper op en top eruit zullen zien.

Contact

Nood aan een kapsel dat mensen omver blaast? Of gewoon op zoek naar een nieuwe look? Bij Hair and Machine in Kasterlee kan je terecht voor de volledige styling van jouw haar. Je vindt het kapsalon in het hart van de gemeente Kasterlee op slechts een paar minuten wandelen van de kerk. Vlakbij het Hair and Machine kan je ook voldoende parking vinden voor mocht je uit een gemeente uit de buurt komen zoals Geel, Lichtaart, Retie, Turnhout…

Klaar voor een bezoek? Maak dan snel telefonisch een afspraak. Het team van Hair and Machine zal je met veel plezier ontvangen en verder helpen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 18:00
di
Gesloten
wo
08:00 - 20:00
do
09:00 - 17:00
vr
08:00 - 20:00
za
08:00 - 12:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kasterlee om te bezoeken

Monsieur_Velo_Logo
Bikeshop Monsieur Vélo in Lichtaart (Kasterlee) is DE fietsenwinkel voor de sportieve fietser. Met een sterke focus op mountainbikes, racefietsen,...
Het logo van het Ijssloeberke. Een blauwe bol met de naam van de ijsboerderij. Boven de naam Ijssloeberke staat een tekening van twee koeien op een veld. Onder Ijssloeberke staat de tekst "ijs dat je doet smelten"
Het Ijssloeberke in Tielen, deelgemeente van Kasterlee, begon ooit als de eerste ijshoeve in België. Hier word de melk van...
Het logo van stoffenwinkel De Stoffenstraat uit Kasterlee
De Stoffenstraat in Kasterlee is één van de grootste stoffenwinkels van de Kempen en omstreken. Veel stoffanaten vinden dan ook...

Gerelateerde handelaars

Er zijn geen nog andere handelaars in deze categorie. Meld jouw handelaar aan