Close up van één racepiloot op een kart die probeert om een andere kart in te halen op het outdoor circuit van GoodWill Karting Olen.
Logo van GoodWill Karting Olen bestaande uit de tekst 'Goodwill karting' in een race font op transparante achtergrond

Goodwill Karting Olen

+32 14 22 43 46
Hoogbuul 47,
2250 Olen

Website

Beschrijving

Goodwill Karting is een familiebedrijf in het indoor en outdoor karten in Olen. Doordat het een familiebedrijf is, merk je aan de toffe sfeer die bij Goodwill te vinden is. Al meer dan 30 jaar ben je hier in goede handen. Sjees met grote snelheden over het parcours.

Indoor en outdoor karting circuit

Het parcours bij Goodwill komt in verschillende maten en niveaus. Het indoor parcours vormt de basis van een Goodwill circuit. Hierop vind je al heel wat kartingsplezier. Bij goed weer kan dan ook het buitencircuit open. Dit is een uitbreiding van het binnen parcours. Daarnaast biedt de kombocht van het buiten gedeelte een extra uitdaging en extra plezier.

Het circuit van Goodwill karting is een uniek. Dankzij de combinatie van een binnen- en buitenparcours kan je hier bij elk weertype genieten van fantastisch kartplezier.

Wedstrijden

Kan je winnen van je vrienden? Op zoek naar een grotere uitdaging? Dan zijn de georganiseerde races, wedstrijden en events van Goodwill Karting misschien wel iets voor jou. Tijdens deze events kan je het opnemen tegen andere ervaren chauffeurs die misschien beter bij jouw niveau passen. Daarnaast kan je ook mooie prijzen winnen.

De wedstrijden en races die Goodwill Karting organiseert gaan van korte sprints over kartcups tot zelfs een 24u race in augustus. Iedereen kan hier dus wel een uitdaging vinden die bij hem/haar past.

Groepsformules

Mocht je nog niet gehoord hebben van karting als teambuilding, dan is dat nu wel het geval. Bij Goodwill Karting in Olen worden namelijk ook groepsformules aangeboden. Deze zijn ideaal om een verjaardag te vieren, met vrienden een leuke activiteit te gaan doen of als teambuilding dus.

Daag je vrienden of collega’s uit en kies uit 1 van de 3 formules die Goodwill aanbiedt. Elk van deze formules heeft een andere focus. Van een leuke race onder mekaar waarin je kan ontdekken wie de beste chauffeur is, tot een echte race met verschillende etappes waarbij je elkaar gaat bekampen in de hoop om als eerste over de finish te komen.

Karts

Naast een verscheidenheid in formules en een circuit dat kan uitgebreid worden, heeft Goodwill Karting in Olen nog een extra troef achter de hand om je een onvergetelijke tijd aan te bieden. Die troef zijn verschillende modellen van karts. Zo is er een standaard kart voor volwassenen, maar heeft Goodwill ook een kart op maat van kinderen. Deze laatste zijn extra veilig gebouwd met een extra rolkooi zodat er zeker niets kan overkomen.

Tot slot heeft Goodwill ook duo karts in aanbieding. Deze zijn ideaal voor trainingen waarbij je iemand kan uitleggen hoe die het snelst over het circuit kan racen. Maar uiteraard zijn deze duo karts ook gewoon extra leuk om eens met je partner, vriend of vriendin over het parcours te snellen. Misschien rijdt je moeder wel eens mee?

Veiligheid

Uiteraard is veiligheid steeds superbelangrijk. Daarom staan er op verschillende plaatsen op het racecircuit van Goodwill Karting signaallichten, zijn de karts gebouw met veiligheid als prioriteit. Zo is in elke kart een veiligheidsgordel voorzien en hebben de karts voor kinderen ook een extra rolkooi. Bij elke race wordt je ook steeds begeleid door een ervaren baan Marshall die instaat voor jouw veiligheid en er steeds voor zorgt dat iedereen zonder ongelukken terug van het circuit komt.

Contact

Zin om te karten in de buurt van Olen? Dan zit je gegarandeerd goed bij Goodwill Karting. Ga dus zeker eens langs tijdens de openingsuren. Je vindt het karting circuit aan de rand van de gemeente Olen, net naast het Albertkanaal. Om met een groep langs te gaan, of gewoon om zeker te zijn dat je kan racen, neem je steeds best contact op om het beste moment af te spreken of om een reservatie te plaatsen.

Deel deze pagina

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
14:00 - 00:00
do
14:00 - 00:00
vr
14:00 - 00:00
za
14:00 - 00:00
zo
14:00 - 23:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Olen om te bezoeken

placeholder_logo
Frituur ‘t Hoekske is de gezelligste frituur van Olen. Je vindt Frituur ‘t Hoekske in een doodlopende straat recht tegenover...
Het_Smaakpand_Logo
Broodjeszaak Het Smaakpand in Olen serveert verse belegde broodjes, panini’s, huisbereide slaatjes en nog veel meer. Al onze broodjes zijn...
placeholder_logo
Bij bakkerij Van den Bergh wordt de bakkerij elke dag omgetoverd tot een heus paradijs. Onze bakker maakt heerlijk brood...

Gerelateerde handelaars

Beat_The_Barn_Logo
Leer jezelf en je team kennen op een teambuilding activiteit van Beat The Barn. Sinds verschillende jaren bieden boer Luc...
Schapenhof_Logo
Schapenhof in Rijkevorsel is een belevingsboerderij. Dit wil zeggen dat je hier niet enkel voor de schapen komt, maar dat...
Logo van Mega Speelstad
Mega Speelstad is een groot kinderpretpark in Wechelderzande (Lille). Over de jaren heen groeide Mega Speelstad uit tot een heus...