Tourenaar Logo

Goodwill Karting Olen

Beschrijving 

Goodwill Karting in Olen is een familiebedrijf in het indoor en outdoor karten. Dat Goowill Karting Olen een familiebedrijf zijn, kan je merken aan de toffe sfeer. Al meer dan 30 jaar ben je hier in goede handen om met waanzinnige snelheid over het binnen en buiten parcours te racen. Leef je uit op hun wagenpark dat bestaat uit krachtige 270CC karts. Daarnaast heeft Goodwill Karting Olen ook kinderkarts beschikbaar voor juniors vanaf 8 jaar.

Het karting circuit is zo uitdagend opgebouwd dat zelfs de grootste raceduivels hier hun gading vinden. Bij goed weer gaan ook de poorten naar het buitencircuit open. Dan word heel het parcours een stuk groter en race je van binnen naar buiten en terug. Dit is uniek voor karting in de heel de regio Olen en omstreken!

Kan je met gemak van je vrienden winnen? Dan zijn de georganiseerde races van Goodwill Karting misschien wel iets voor jou. Op regelmatige basis worden er namelijk wedstrijden, van korte sprints over wetraces tot zelfs een 24u race in augustus, gehouden.

Uiteraard is veiligheid steeds superbelangrijk. Daarom staan er op verschillende plaatsen op het racecircuit van Goodwill Karting signaallichten, zijn de karts gebouw met veiligheid als prioriteit en wordt je bij elke race steeds begeleid door de ervaren baan Marshall. Zo voorziet Goodwill Karting Olen voor ieder wat wils en plezier voor alle leeftijden en raceniveaus.

Zin om te karten in de buurt van Olen? Dan zit je gegarandeerd goed bij Goodwill Karting. Ga dus zeker eens langs tijdens de openingsuren!

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 22 43 46
Hoogbuul 47, 2250 Olen

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:00 - 00:00
Donderdag
14:00 - 00:00
Vrijdag
14:00 - 14:00
Zaterdag
14:00 - 00:00
Zondag
14:00 - 23:00

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Pakawi_Park_Exterieur

Pakawi Park

Balen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Beat_The_Barn_Exterieur

Beat The Barn

Balen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buiten speeltuin van Mega Speelstad Wechelderzande (Lille)

Mega Speelstad

Lille
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buitengevel van Superjump in Geel

Superjump

Geel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buitenkant van het Schapenhof in Rijkevorsel

Schapenhof

Rijkevorsel