Garage_Holemans_Exterieur
Garage_Holemans_Logo

Garage Holemans

014 54 89 13
Bergveld 67,
2260 Westerlo

Website

Beschrijving

Met Garage Holemans in Zoerle-Parwijs (deelgemeente van Westerlo), kies je voor een expert op het vlak van Honda auto’s. Al meer dan 25 jaar verkoopt en repareert zaakvoerder Jozef Holemans tweedehands auto’s. Als klein bedrijf, stelt Garage Jozef Holemans kwaliteit en een uitstekende service voorop. Hier word je dus steeds persoonlijk verder geholpen met alle problemen met je Honda auto en ben je steeds zeker van een kwalitatieve oplossing.

2dehands auto’s

Garage Holemans in Westerlo spitst zich voornamelijk toe op tweedehands auto’s en occasies. Dit wil zeggen dat de garage gebruike auto’s opkoopt om ze later terug te verkopen. Voor verkoop worden alle tweedehands Honda wagens wel steeds nagekeken en bijgewerkt. Zo kan de garage je bij je aankoop een goedkope wagen aanbieden met 1 jaar garantie.

Bij een tweedehands auto is het gebruik van een car-pass verplicht. Een car-pass toont de geschiedenis van een auto. Op een car-pass kan je zien hoeveel kilometer een auto heeft gereden, wanneer hij voor het eerst in dienst is genomen en wanneer er handelingen (onderhoud, herstellingen…) zijn uitgevoerd aan de auto. Bij Garage Holemans kan je rekenen op een duidelijke car-pass met uitleg bij aankoop van van elke tweedehands auto.

Service en onderhoud

Service is voor Garage Holemans een nummer 1 prioriteit, zowel voor als na de verkoop. Hier kan je dus steeds rekenen op eerlijk, persoonlijk en deskundig advies. Bij de aankoop van een nieuwe tweedehands auto bij Garage Holemans zal de verkoper je wijzen op alle positieve punten van de auto, waar de auto gebruikssporen heeft en wat de garage aan onderhoud en herstelling heeft moeten doen aan de auto om hem terug zo goed als nieuw te krijgen.

Tuning

Als standaard auto’s niets voor jouw zijn, kan je altijd gaan voor tuning. Tuning mag dan wel doen denken aan opvallende auto’s met luide muziek, maar je kan dit ook veel subtieler aanpakken. Garage Jozef Holemans heeft verschillende bodykits in voorraad voor allerhande aanpassingen aan je auto. Wat niet in voorraad is, kan altijd worden besteld. Bij Jozef Holemans in Zoerle-Parwijs kan je dus voor verschillende soorten uitbouw van je wagen terecht.

Garage Holemans beschikt ook over een eigen carrosserieafdeling. Hier kan je auto in de spuiterij ook altijd worden bij gespoten in een andere kleur. Of eventueel kan er een figuur worden gespoten op je auto. Alles wat tuning is aan je Honda, kan je bij Jozef Holemans krijgen.

Zoerle-Parwijs

Zoerle-Parwijs is een deelgemeente van Westerlo. De gemeente is heel rustig. Het centrum van de deelgemeente is nog open zonder dichte bebouwing. Dit betekent heel wat groen in het hartje van de gemeente. De kerk staat leuk verscholen tussen de huizen op een klein gezellig pleintje. De rust en open ruimte die Zoerle-Parwijs typeert, samen met de nabijheid van Westerlo met het Kasteel De Merode, maakt van de gemeente een heel leuke fiets en wandelgemeente. Rond Zoerle-Parwijs en Westerlo vind je ook heel veel groene natuur.

Ben je op zoek naar een garage in Westerlo? Dan zit je bij Garage Holemans zeker goed.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 12:00
di
-
wo
-
do
-
vr
09:00 - 12:00
za
- 18:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Westerlo om te bezoeken

Bakkerij_Wouters_Logo
Bij Bakkerij Wouters in Heultje in Westerlo vind je alle soorten versgebakken brood. Bakkerij Wouters is een moderne en mooie...
Reisbureau_Conny_Cars_Logo
Sinds 1978 verzorgd reisbureau Conny Cars uit Westerlo allerlei reizen naar verschillende vakantielocaties. Op vlak van ervaring met het organiseren...
Logo van broodjeszaak WatsHapp in Oevel. Een getekend belegd broodje in een groene chatbubbel met daarover de naam van de broodjeszaak.
Watshapp is geen app, maar een gezellige broodjeszaak in het centrum van Oevel. In deze deelgemeente van Westerlo, ligt de...

Gerelateerde handelaars

Garage_Liekens_Logo
Garage Liekens is al is gestart in 1950 in Wiekevorst. Sindsdien is de zaak doorgegeven van vader op zoon. Vandaag...
Garage_Philip_Logo
AD Garage Philip is een moderne garage met 30 jaar ervaring in het herstellen van verschillende automerken. Daarnaast maakt Garage...
Garage_Hufkens_Logo
Garage Hufkens is een kleine, onafhankelijke garage in Vorselaar waar de klant centraal staat en waar een auto onmiddellijk aan...