Tourenaar Logo

Garage Holemans

Beschrijving 

Met Garage Holemans in Zoerle-Parwijs, kies je voor een expert op het vlak van Honda auto’s. Al meer dan 25 jaar verkoopt en repareert zaakvoerder Jozef Holemans tweedehands auto’s. Als klein bedrijf, stelt Garage Jozef Holemans kwaliteit en een uitstekende service voorop. Hier wordt je dus steeds persoonlijk verder geholpen met alle problemen omtrend je Honda auto en ben je steeds zeker van een kwalitatieve oplossing.

2dehands auto’s

Garage Holemans in Westerlo spitst zich voornamelijk toe op tweedehands auto’s en occassies. Dit wil zeggen dat de garage gebruike auto’s opkoopt om ze later terug te verkopen. Voor verkoop worden alle tweedehands Honda wagens wel steeds nagekeken en bijgewerkt. Zo kan de garage je bij je aankoop een goedkope wagen aanbieden met 1 jaar garantie.

Bij een tweedehands auto is het gebruik van een car-pass verplicht. Een car-pass toont de geschiedenis van een auto. Op een car-pass kan je zien hoeveel kilometer een auto heeft gereden, wanneer hij voor het eerst in dienst is genomen en wanneer er handelingen (onderhoud, herstellingen…) zijn uitgevoerd aan de auto. Bij Garage Holemans kan je rekenen op een duidelijke car-pass met uitleg bij aankoop van van elke tweedehands auto.

Service en onderhoud

Service is voor Garage Holemans een nummer 1 prioriteit zowel voor als na de verkoop. Hier kan je dus steeds rekenen op eerlijk, persoonlijk en deskundig advies. Bij de aankoop van een nieuwe tweedehands auto bij Garaga Holemans zal de verkoper je wijzen op alle positieve punten van de auto, waar de auto gebruikssporen heeft en wat de garage aan onderhoud en herstelling heeft moeten doen aan de auto om hem terug zo goed als nieuw te krijgen.

Tuning

Als standaard auto’s niets voor jouw zijn, kan je altijd gaan voor tuning. Tuning mag dan wel doen denken aan opvallende auto’s met luide muziek, maar je kan dit ook veel subtieler aanpakken. Garage Jozef Holemans heeft verschillende boddykits in voorraad voor allerhande aanpassingen aan je auto. Wat niet in voorraad is, kan altijd worden besteld. Bij Jozef Holemans in Zoerle-Parwijs kan je dus voor verschillende soorten uitbouw van je wagen terecht.

Garaga Holemans beschikt ook over een eigen carosserie afdeling. Hier kan je auto in de spuiterij ook altijd worden bij gespoten in een andere kleur. Of eventueel kan er een figuur worden gespoten op je auto. Alles wat tuning is aan je Honda, kan je bij Jozef Holemans krijgen.

Zoerle-Parwijs

Zoerle-Parwijs is een deelgemeente van Westerlo. De gemeente is heel rustig. Het centrum van de deelgemeente is nog open zonder dichte bebouwing. Dit betekend heel wat groen in het hartje van de gemeente. De Kerk staat leuk verscholen tussen de huizen op een klein gezellig pleintje. De rust en open ruimte die Zoerle-Parwijs typeert, samen met de nabijheid van Westerlo met het Kasteel De Merode, maakt van de gemeente een heel leuke fiets en wandelgemeente. Rond Zoerle-Parwijs en Westerlo vind je ook heel veel groene natuur.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 54 89 13
Bergveld 67, 2260 Westerlo

Openingsuren 

Maandag
09:00 - 12:00
13:00 - 19:00
Dinsdag
09:00 - 12:00
13:00 - 19:00
Woensdag
09:00 - 12:00
13:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 12:00
13:00 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
16:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Garage_Liekens_Exterieur

Garage Liekens

Heist-op-den-Berg
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Garage_Philip_Exterieur

AD Garage Philip

Heist-op-den-Berg
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Selectie wagens bij Garage Hufkens in Vorselaar

Garage Hufkens

Vorselaar
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Selectie lichte vrachtwagens bij Garage Dams in Geel

Garage Dams

Geel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Uitzicht op Garage Bolcar in Mol

Bolcar

Mol