Frituur_t_Voorschrift_Sfeerbeeld
Logo van frituur 't Voorschrift op een witte achtergrond.

Frituur ‘T Voorschrift

0468 15 66 39
Gierlebaan 3,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Frituur ‘t Voorschrift vind je sinds 2013 terug in Lille. In een statige villa op de Gierlebaan, de baan van Lille naar deelgemeente Gierle, vlakbij het centrum van Lille, verkoopt ‘t Voorschrift heerlijke frieten, broodjes en veel meer. Voor de frituur vind je een gezellige terras waar je je frietjes kan opeten.

Frieten en snacks

De frieten die ‘t Voorschrift aanbiedt, zijn steeds dagvers. Dagelijks worden dus verse frieten aangeboden. Kwaliteit is voor de uitbaters van de frituur super belangrijk. Door dagelijks verse frieten aan te bieden, doen ze hun uiterste best om je steeds de beste kwaliteit van frieten in de buurt aan te bieden.

Wanneer je frieten besteld bij ‘t Voorschrift, moeten die uiteraard worden vergezelgd van je favoriete saus. Kies jij voor mayonaise, heb je liever ketchup, of toch maar pickles? Of je nu een het liefst tartaar of toch maar frietsaus bij je frieten hebt, je meest favoriete frietsaus vind je vast bij ‘t Voorschrift.

Verder kan ook een frituursnack niet ontbreken bij een heerlijk pak frieten. Bij frituur ‘t Voorschrift weten ze dit. Daarom dat ze je steeds een uitgebreid aanbod aan de lekkerste frituursnacks aanbieden. Een curryworst, loempia, viandel, saté, Bicky burger of iets anders. Al de populairste frituursnacks en een heel aantal minder bekende soorten vind je terug in de toonbank van ‘t Voorschrift, waar ze liggen te wachten tot jij ze besteld en ze kunnen gebakken worden.

Broodjes

Naast een frituur is ‘t Voorschrift ook een broodjeszaak. Hier bieden ze heerlijk belegde broodjes aan. Van koude broodjes zoals smoskes of een broodje met kip tot warme broodjes zoals een broodje boulette. Tussen al de broodjes vind je vast wel iets wat jij lekker vindt. Ben je nog op zoek naar lunch voor tijdens het werk? Neem dan telefonisch contact op en geef je bestelling door.

Andere gerechten

Vele frituren bieden tegenwoordig een ook alternatieve gerechten aan. Op die manier bieden de frituren een gezondere optie zodat je gerust eens kan afwisselen wanneer je er passeert. Frituur ‘t Voorschrift volgt deze trend ook. Naast frieten en broodjes, vind je hier dan ook overheerlijke gerechten zoals spaghetti, puree en videe terug op het menu. Heb je geen zin om te koken? Dan moet je zeker eens passeren bij frituur ‘t Voorschrift. Hier staat zeker wel iets op het menu dat jou zal smaken.

Makkelijk bereikbaar

Kom je uit Gierle, Lille of Wechelderzande? Dan is frituur ‘t Voorschrift heel makkelijk te bereiken. Ook wie van iets verder uit de buurt komt zoals uit Tielen, Herentals, Lichtaart, Malle… kan makkelijk tot bij de frituur geraken. De frituur is centraal gelegen in Lille op de verbindingsbaan tussen deelgemeentes Lille en Gierle. Wanneer je met de auto komt, kan je hier je auto makkelijk naast de baan plaatsen. Verder zijn voor fietsers brede fietspaden voorzien.

Zin in een frietje of een smoske? Neem telefonisch contact op met de frituur of wandel er eens binnen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
11:30 - 21:00
do
11:30 - 21:00
vr
11:30 - 21:00
za
11:30 - 21:00
zo
11:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Een kledingrek van Flo Fashion in Lille met een assortiment sweaters en hemden.
Logo van kledingwinkel Flo Fashion in Lille
Als je modebewust bent, moet je zeker Flo Fashion in Lille eens bezoeken. Flo Fashion is een kledingboetiek met een...
Chris_Tops_Sfeerbeeld_2
Chris_Tops_Logo
Tuincentrum Chris Tops in Lille is een onafhankelijk tuincentrum en kweker van tuin en perkplanten. Hier vind je bloemen en...
Fietsen_Wildiers_Poederlee_(Fietsen_Driesen)_Exterieur
Fietsen_Wildiers_Logo
Bij fietsen Wildiers in Poederlee vind je klantvriendelijkheid en jaren ervaring in fietsherstellingen en verkoop van verschillende merken. Of je...

Gerelateerde handelaars

Frituur_De_Ring_Turnhout_Exterieur
placeholder_logo
Frituur De Ring in Turnhout is een kleine, gezellige frituur aan de Steenweg op Gierle, vlak bij de ring van...
Frituur_Maggy_Exterieur
placeholder_logo
Frituur Maggy is gelegen in het hartje van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals, op slechts een boogscheut verwijderd van de kerk....
t_Hemels_Broodje_Exterieur
t_Hemels_Broodje_Logo
‘t Hemels Broodje is een broodjeszaak in Itegem (Heis-Op-Den-Berg) waar je terecht kan voor alle belegde broodjes, van koude broodjes...