De vleestoog van Frituur 't Voorschrift gevuld met rauwe frituur snacks en achter de toog de friteuses vol met frietjes.
Logo van frituur 't Voorschrift op een witte achtergrond.

Frituur ‘T Voorschrift

0468 15 66 39
Gierlebaan 3,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Frituur ‘t Voorschrift vind je sinds 2013 terug in Lille. In een statige villa op de Gierlebaan, de baan van Lille naar deelgemeente Gierle, vlakbij het centrum van Lille, verkoopt ‘t Voorschrift heerlijke frieten, broodjes en veel meer. Voor de frituur vind je een gezellige terras waar je je frietjes kan opeten.

Frieten en snacks

De fieten die ‘t Voorschrift aanbiedt, zijn steeds dagvers. Dagelijks worden dus verse frieten aangeboden. Kwaliteit is voor de uitbaters van de frituur super belangrijk. Door dagelijks verse frieten aan te bieden, doen ze hun uiterste best om je steeds de beste kwaliteit van frieten in de buurt aan te bieden.

Wanneer je frieten besteld bij ‘t Voorschrift, moeten die uiteraard worden vergezelgd van je favoriete saus. Kies jij voor mayonaise, heb je liever ketchup, of toch maar pickles? Of je nu een het liefst tartaar of toch maar frietsaus bij je frieten hebt, je meest favoriete frietsaus vind je vast bij ‘t Voorschrift.

Verder kan ook een frituursnack niet ontbreken bij een heerlijk pak frieten. Bij frituur ‘t Voorschrift weten ze dit. Daarom dat ze je steeds een uitgebreid aanbod aan de lekkerste frituursnacks aanbieden. Een curryworst, loempia, viandel, saté, bicky burger of iets anders. Al de populairste frituursnacks en een heel aantal minder bekende sooren vind je terug in de toonbank van ‘t Voorschrift, waar ze liggen te wachten tot jij ze besteld en ze kunnen gebakken worden.

Broodjes

Naast een frituur is ‘t Voorschrift ook een broodjeszaak. Hier bieden ze heerlijk belegde broodjes aan. Van koude broodjes zoals smoskes of een broodje met kip tot warme broodjes zoals een broodje boulette. Tussen al de broodjes vind je vast wel iets wat jij lekker vindt. Ben je nog op zoek naar lunch voor tijdens het werk? Neem dan telefonisch contact op en geef je bestelling door.

Andere gerechten

Vele frituren bieden tegenwoordig een ook alternatieve gerechten aan. Op die manier bieden de frituren een gezondere optie zodat je gerust eens kan afwisselen wanneer je er passeert. Frituur ‘t Voorschrift volgt deze trend ook. Naast frieten en broodjes, vind je hier dan ook overheerlijke gerechten zoals spaghetti, puree en videe terug op het menu. Heb je geen zin om te koken? Dan moet je zeker eens passeren bij frituur ‘t Voorschrift. Hier staat zeker wel iets op het menu dat jou zal smaken.

Makkelijk bereikbaar

Kom je uit Gierle, Lille of Wechelderzande? Dan is frituur ‘t Voorschrift heel makkelijk te bereiken. Ook wie van iets verder uit de buurt komt zoals uit Tielen, Herentals, Lichtaart, Malle… kan makkelijk tot bij de frituur geraken. De frituur is centraal gelegen in Lille op de verbindingsbaan tussen deelgemeentes Lille en Gierle. Wanneer je met de auto komt, kan je hier je auto makkelijk naast de baan plaasten. Verder zijn voor fietsers breden fietspaden voorzien.

Zin in een frietje of een smoske? Neem contact op met de frituur of wandel er eens binnen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
11:30 - 21:00
do
11:30 - 21:00
vr
11:30 - 21:00
za
11:30 - 21:00
zo
11:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Pierrot_Sfeerbeeld_2
Pierrot_Logo
Sandwichbar Pierrot is een kleine broodjesbar in Lille. In deze gezellige zaak haal je broodjes die met veel liefde zijn...
Ontbijtzaak_Maurice_Interieur
Ontbijtzaak_Maurice_Logo
Maurice in Wechelderzande, deelgemeente van Lille, is een leuke en moderne ontbijtzaak waar je kan gaan genieten van een heerlijke...
Taverne_Mollenhof_Exterieur
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...

Gerelateerde handelaars

Skulls_Rock_Metal_Cafe_Interieur
placeholder_logo
Skulls Rock/Metal Café is een gezellig café, op de markt in Geel, waar je kan genieten van de vetste muziek...
Taverne_Mollenhof_Exterieur
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...
Het terras van Koffie & Moor in Lille dat gelegen is in de rustige en afgesloten tuin van het koffiehuis.
Logo van Koffie en moor bestaande uit de tekst 'Koffie & moor' in een sierlijk lettertype met erboven de tekst 'Coffee and so much more' en eronder 'Ontbijt - Koffiehuis - Lunch'.
Welkom bij Koffie & Moor in Lille. Joren en Josien ontvangen je graag met een glimlach. Koffie en Moor is...