Frituur_'t_Specialleke_As_Interieur_1
Logo van Frituur 't Specialleke. Een tipzak met frieten in, met daarop de tekst "Frituur Broodjesbar 't Specialleke"

Frituur 't Specialleke As

089 65 67 65
Dorpsstraat 10 3665 As,
3665 As

Website

Beschrijving

Frituur en broodjesbar ’t Specialleke in As is een moderne frituur in het centrum van een groene gemeente. Bij ’t Specialleke kan je terecht voor heerlijke, verse frieten met een frituursnack, burgers of een belegd broodje. Je kan deze gerechten opeten in de frituur zelf of je kan ze afhalen om op te eten waar je zelf wil.

Frituur

Als frituur biedt Frituur ’t Specialleke in As steeds dagverse frieten aan. Deze worden gebakken in een moderne, propere en open keuken. Het aanbod aan keuze is hier enorm. Je kan gaan voor de gewone klassieke frieten met één van de vele snacks zoals een curryworst, loempia, cervela of nog iets anders, maar frituur ’t Specialleke biedt ook kip gyros en griekse friet, friet shoarma cheese en nog andere aan. Deze laatste zoals kip gyros en griekse friet maken ’t Specialleke uniek gezien deze gerechten niet vaak in een frituur terug te vinden zijn.

Broodjes

Naast frieten, biedt ’t Specialleke in As ook broodjes aan. Deze verse, belegde broodjes zijn een ideale lunch tijdens het werk of wanneer je in de buurt bent. Het aanbod aan broodjes in deze broodjeszaak is, net zoals bij de frieten, goed uitgebreid. Het menu aan broodjes bestaat dan ook uit klassiekers zoals een smos kaas-hesp, een martino met groenten of een broodje eiersalade, maar ook hier kan je iets exotischer gaan met een broodje kip Hawaï, een broodje parmaham of een broodje Boulet Special.

Burgers

Wat ’t Specialleke in As zo heel uniek maakt onder de frituren en broodjeszaken, is hun eindeloze aanbod aan gerechten. Zo heeft de frituur ook een apart onderdeel op hun menu voor de burgers. Dit is ook wel nodig, gezien de frituur en broodjeszaak naast de traditionele Belgische Bicky Burgers ook lange burgers aanbiedt tussen harde broodjes en zelfs Amerikaanse burgers.

Frituur Special Maaseik

Zoals je ziet, heb je bij frituur ’t Specialleke absoluut geen gebrek aan keuze. Je zal hier altijd wel iets vinden dat volledig naar je zin is. Al is het misschien geen frieten, burger of broodje, maar een heerlijke salade of één van de andere huisbereide gerechten zoals spaghetti. Deze uitgebreide keuze aan verse gerechten kan de frituur en broodjeszaak aanbieden dankzij de samenwerking met frituur Speciaal in Maaseik. Dankzij deze samenwerking kan je zelfs online één van de gerechten van frituur ’t Specialleke bestellen. Ophalen doe je dan in Maaseik.

Vers

Uiteraard zijn alle gerechten van frituur ’t Specialleke in As en frituur Special in Maaseik steeds vers bereid en met de grootste zorg voor kwaliteit. Dit geldt voor zowel de huisbereide gerechten zoals de Gegrilde Haan, de Souvlaki of de Spaghetti Bolognese, maar ook voor de vele burgers, broodjes, salades, de frieten en de frituursnacks. Dit proef je in elke beet die je doet van één van de talloze gerechten.

Snelle bediening

Op zoek naar een snelle hap? Dan moet je zeker bij Frituur ’t Specialleke in As zijn. Het team van deze frituur en broodjesbar is enorm ervaren en op elkaar ingespeeld. Het maakt niet uit hoe veel volk er voor je staat te wachten. Het team van ’t Specialleke in As is enorm goed in snelle en kwalitatieve bediening. Bij een bezoek aan de frituur en broodjeszaak, zal je dan ook zien dat de bediening enorm vlot en snel verloopt. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op je bestelling.

Terras

Je frieten, broodje of hamburger opeten, kan je bij ’t Specialleke zelf al doen. In de frituur zijn een paar plaatsen voorzien waar je je kan zetten om te genieten van je frieten of ander gerecht. Ook buiten de frituur zijn een paar plaatsen voorzien. Voor de frituur vind je een supertof terras on onder de bomen. Hier is het supergezellig om je even te zetten bij een hapje of een drankje. Zeker wanneer de zon schijn en jij kan genieten van de schaduw van de bomen.

Contact

Je ziet dat ’t Specialleke in As enorm veel te bieden heeft voor zijn klanten. Daarnaast vind je de kwaliteit van de frituur ook terug in de vele positieve reviews van de klanten van de frituur. Vele mensen uit As gaan dan ook heel graag naar ’t Specialleke. Ben je niet van As? Dan moet je hier zeker eens stoppen wanneer je in de buurt bent. De frituur en broodjesbar is gelegen in het centrum van de gemeente As, recht tegenover het gemeentehuis. Dankzij de enorme parking die tussen de ’t Specialleke en het gemeentehuis van As vind, zal je altijd wel een plek hebben om je wagen even veilig te parkeren. Voor je bezoek, kan je ook even telefonisch contact opnemen met de frituur, indien je dat wenst.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
16:00 - 21:00
wo
11:30 - 21:00
do
11:30 - 21:00
vr
11:30 - 21:00
za
11:30 - 21:00
zo
11:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in As om te bezoeken

Het logo van Happyland.
Happyland is jouw one-stop plek speelgoed, schoolmaterialen en huis- en tuindecoratie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor poetsgerief...

Gerelateerde handelaars

Frituur_Lekkerbek_Logo
Frituur Lekkerbek in Veerle is een de ideale plek voor een lekkere maaltijd. Hier kan je terecht voor overheerlijke frieten...
placeholder_logo
De beste frieten worden nog altijd gebakken in een echte old school frituur barak. En frituur Wieza in Herentals is...
Het logo van Frituur Nodderweik in Noorderwijk. Een tipzak gevuld met friet. Boven de tipwak staat de tekst "frituur" en eronder staat "Nodderweik".
“Frituur Nodderweik, de populaire frituur in hartje Noorderwijk.” Hongertje? Dan zit je goed bij Frituur Nodderweik in Noorderwijk (Herentals). Voor...