De vleestoog van frituur Nodderweik in Noorderwijk gevuld met een grote variëteit aan frituursnacks zoals satés, boulletten, cervela's, curryworsten en meer.
Het logo van Frituur Nodderweik in Noorderwijk. Een tipzak gevuld met friet. Boven de tipwak staat de tekst "frituur" en eronder staat "Nodderweik".

Frituur Nodderweik

014 26 78 20
Ring 10,
2200 Noorderwijk

Website

Beschrijving

“Frituur Nodderweik, de populaire frituur in hartje Noorderwijk.”

Hongertje? Dan zit je goed bij Frituur Nodderweik in Noorderwijk (Herentals). Voor een frietje of een snack kan je van ‘s middags tot ‘s avonds laat terecht in Frituur Nodderweik. De frituur vind je aan de kerk van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals. In het uitgebreide aanbod steppegras en formaten frietbakjes van Frituur Nodderweik zal je zeker iets vinden dat bij je appetijt past. Uiteraard mag je favoriete snack zoals een curryworst, viandel, berenpoot, Bicky Burger of andere ook niet ontbreken.

Broodjes en smoskes

Geen zin in iets gefrituurd? Geen probleem! Naast een frituur is Frituur Nodderweik in Noorderwijk ook een broodjeszaak waar je terecht kan voor belegde broodjes. Dus een broodje gezond, een smoske of nog iets anders is helemaal geen probleem. Frituur Nodderweik levert ook belegde broodjes aan bedrijven. Zo staat de frituur – broodjeszaak elke werkdag voor je klaar. En ook koude groenteschotels staan op het menu. Er is dus altijd wel iets dan bij jouw hongertje past.

Lunch op je werk geleverd

Wanneer je je lunch voor ‘s middags bent vergeten, of gewoon zin hebt in iets vers bereid in plaats van boterhammen die al een hele dag in je brooddoos zitten, kan je rekenen op Frituur Nodderweik. Hier kan je namelijk een broodje bestellen voor ‘s middags. Dit wordt dan vers bereid en eventueel ook zelf geleverd op je werk. Maak je dus ‘s morgens niet druk over je lunch, maar reken op Frituur Nodderweik.

Deze cateringdienst is ook ideaal voor je bedrijfsfeest of receptie. Je plaatst gewoon je bestelling bij de frituur en maakt je voor de rest geen zorgen. Frituur Nodderweik zorgt namelijk voor alle lekkers. Maak snel je keuze uit het uitgebreide menu van de frituur en broodjeszaak en begin alvast die uitnodigingen uit te sturen.

Frituur aan de kerk

Zoek je dus een frituur in de buurt? Dan moet je zeker eens bij Frituur Nodderweik binnen wandelen. Frituur Nodderweik is gelegen in het centrum van Noorderwijk (deelgemeente van Herentals). Recht tegenover de kerk van Noorderwijk. Ideaal gelegen om te voet of met de fiets langs te gaan tijdens de openingsuren. En mocht je met de auto komen vanuit de buurgemeentes Morkhoven, Herentals, Olen, Voortkapel, Oevel, Herenthout, Wiekevorst etc., dan vind je parking naast de kerk. Je kan dus niet missen!

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
11:30 - 21:30
wo
11:30 - 21:30
do
11:30 - 21:30
vr
11:30 - 21:30
za
11:30 - 21:30
zo
11:30 - 21:30

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Noorderwijk om te bezoeken

Frituur_Maggy_Exterieur
placeholder_logo
Frituur Maggy is gelegen in het hartje van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals, op slechts een boogscheut verwijderd van de kerk....
Appelen_Roes_Detail_Sfeerbeeld
Appelen_Roes_Logo
De Appelen Roes winkel in Herentals is 1 van de 3 winkels van familiebedrijf Appelen Roes. Als fruitteler kweken wij...
Beenhouwerij_Alex_Sfeerbeeld
placeholder_logo
Beenhouwerij Alex is een lokale, ambachtelijke slagerij in Herentals. Beenhouwrij Alex biedt echt kempisch natuurvlees aan. Dit is vlees van...

Gerelateerde handelaars

t_Hemels_Broodje_Sfeerbeeld
t_Hemels_Broodje_Logo
‘t Hemels Broodje is een broodjeszaak in Itegem (Heis-Op-Den-Berg) waar je terecht kan voor alle belegde broodjes, van koude broodjes...
Een maaltijd van frituur Marina op een plateau, bestaande uit een portie frieten, een bicky burger en een berehap.
placeholder_logo
In frituur Marina in Aarschot bakken uitbaters Luc en Marina al 32 jaar lang frietjes met enorm veel liefde. Deze...
Nijs_Frituur_t_Hoekske_Sfeerbeeld_2
placeholder_logo
Frituur ‘t Hoekske is een gezellige frituur aan de rand van Tessenderlo. Frietjes worden hier gebakken zoals ze moeten gebakken...