Tourenaar Logo

Frituur Nodderweik

Beschrijving 

“Frituur Nodderweik, de populaire frituur in hartje Noorderwijk.”

Hongertje? Dan zit je goed bij Frituur Nodderweik in Noorderwijk (Herentals). Voor een frietje of een snack kan je van ‘s middags tot ‘s avonds laat terecht in Frituur Nodderweik. De frituur vind je aan de kerk van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals. In het uitgebreide aanbod steppengras en formaten frietbakjes van Frituur Nodderweik zal je zeker iets vinden dat bij je appetijt past. Uiteraard mag je favoriete snack zoals een curryworst, viandel, berenpoot, Bicky Burger of andere ook niet ontbreken.

Broodjes en smoskes

Geen zin in iets gefrituurd? Geen probleem! Naast een frituur is Frituur Nodderweik in Noorderwijk ook een broodjeszaak waar je terecht kan voor belegde broodjes. Dus een broodje gezond, een smoske of nog iets anders is helemaal geen probleem. Frituur Nodderweik levert ook belegde broodjes aan bedrijven. Zo staat de frituur – broodjeszaak elke werkdag voor je klaar. En ook koude groentenschotels staan op het menu. Er is dus altijd wel iets dan bij jou hongertje past.

Lunch op je werk geleverd

Wanneer je je lunch voor ‘s middags bent vergeten, of gewoon zin hebt in iets vers bereid in plaats van boterhammen die al een hele dag in je brooddoos zitten, kan je rekenen op Frituur Nodderweik. Hier kan je namelijk een broodje bestellen voor ‘s middags. Dit wordt dan vers bereid en eventueel ook zelf geleverd op je werk. Maak je dus ‘s morgens niet druk over je lunch, maar reken op Frituur Nodderweik.

Deze cateringdienst is ook ideaal voor je bedrijfsfeest of receptie. Je plaatst gewoon je bestelling bij de frituur en maakt je voor de rest geen zorgen. Frituur Nodderweik zorgt namelijk voor alle lekkers. Maak snel je keuze uit het uitgebreide menu van de frituur en broodjeszaak en begin alvast die uitnodigingen uit te sturen.

Frituur aan de kerk

Zoek je dus een frituur in de buurt? Dan moet je zeker eens bij Frituur Nodderweik binnen wandelen. Frituur Nodderweik is gelegen in het centrum van Noorderwijk (deelgemeente van Herentals). Recht tegenover de kerk van Noorderwijk. Ideaal gelegen om te voet of met de fiets langs te gaan tijdens de openingsuren. En mocht je met de auto komen vanuit de buurgemeentes Morkhoven, Herentals, Olen, Voortkapel, Ovel, Herenthout, Wiekevorst etc., dan vind je parking naast de kerk. Je kan dus niet missen!

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 26 78 20
Ring 10 10, 2200 Herentals

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:30 - 21:30
Woensdag
11:30 - 21:30
Donderdag
11:30 - 21:30
Vrijdag
11:30 - 21:30
Zaterdag
11:30 - 21:30
Zondag
11:30 - 21:30

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herberg_In_De_Heide_Sfeerbeeld

Herberg In De Heide

Lichtaart
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ingang van de Milkshop in Grobbendonk

MilkShop

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Nikkys_Fritshop_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Nikky’s Fritshop

Vorselaar
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Puur_Frituur_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Puur Frituur

Kasterlee