Frituur_Marist_Interieur
Frituur_Marist_Logo

Frituur Marist

0477 75 87 09
Rode-kruisstraat 38,
2200 Herentals

Frituur Marist is een moderne frituur in het centrum van de stad Herentals waar je lekkere frietjes kan bestellen en eten. In de lichtrijke en ruime eetzaal is er voldoende plaats om ter plaatse te blijven dineren. Daarnaast kan je hier ook terecht voor afhaalfrietjes.

Uitbater Jef van frituur Marist biedt overheerlijke frietjes waarbij je ook een lekkere snack kan krijgen. De frieten bij deze frituur worden met veel liefde voor het vak klaar gemaakt. Zo is friturist Jef zelf bij alle frituren in Herentals langs gegaan om te kijken en proeven hoe je de juiste frieten kan bakken. De specialiteit van frituur Marist zijn varkenswangetjes en huisbereid stoofvlees. Uiteraard bij uitstekende frieten. Maar ook de standaard frituursnacks zoals de curryworst, viandel, loempia, saté, cervela en andere behoren tot het uitgebreide menu van frituur Marist in Herentals. Bij alle gerechten kan je ook je favoriete saus zoals mayonnaise of ketchup en een cola, fanta, sprite, pintje of andere drank krijgen.

Je vindt frituur Marist in de Rode-Kruisstraat in Herentals. Dit is binnen de ring van Herentals, vlak bij de gezellige winkelstraat. De frituur is gemakkelijk te bereiken met de fiets en er zijn ook een aantal parkeerplaatsen voorzien voor wie met de auto wil langs gaan.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
- 21:00
za
16:00 - 21:00
zo
16:00 - 21:00