Tourenaar Logo

Frituur Marist

Beschrijving 

Frituur Marist is een moderne frituur in het centrum van de stad Herentals waar je lekkere frietjes kan bestellen en eten. In de lichtrijke en ruime eetzaal is er voldoende plaats om ter plaatse te blijven dineren. Daarnaast kan je hier ook terecht voor afhaalfrietjes.

Uitbater Jef van frituur Marist biedt overheerlijke frietjes waarbij je ook een lekkere snack kan krijgen. De frieten bij deze frituur worden met veel liefde voor het vak klaar gemaakt. Zo is friturist Jef zelf bij alle frituren in Herentals langs gegaan om te kijken en proeven hoe je de juiste frieten kan bakken. De specialiteit van frituur Marist zijn varkenswangetjes en huisbereid stoofvlees. Uiteraard bij uitstekende frieten. Maar ook de standaard frituursnacks zoals de curryworst, viandel, loempia, saté, cervela en andere behoren tot het uitgebreide menu van frituur Marist in Herentals. Bij alle gerechten kan je ook je favoriete saus zoals mayonnaise of ketchup en een cola, fanta, sprite, pintje of andere drank krijgen.

Je vindt frituur Marist in de Rode-Kruisstraat in Herentals. Dit is binnen de ring van Herentals, vlakbij de gezellige winkelstraat. De frituur is gemakkelijk te bereiken met de fiets en er zijn ook een aantal parkeerplaatsen voorzien voor wie met de auto wil langs gaan.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

0496 39 09 37
Rode-Kruisstraat 38, 2200 Herentals

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 21:00
Donderdag
12:00 - 13:30
16:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 23:00
Zaterdag
12:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 23:00

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herberg_In_De_Heide_Sfeerbeeld

Herberg In De Heide

Lichtaart
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ingang van de Milkshop in Grobbendonk

MilkShop

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Nikkys_Fritshop_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Nikky’s Fritshop

Vorselaar