De moderne eetruimte van frituur Domino met tafels en stoelen en zicht op de straat buiten door de ramen in de voorgevel.
Logo van frituur Domino. De naam van de frituur staat in een cirkel. De 'i' is vervangen door 3 frieten. Onder de naam staan een aantal cirkels als een dominosteen.

Frituur Domino

014 50 18 59
Bouwelse Steenweg 102,
2270 Herenthout

Website

Beschrijving

Frituur Domino, gelegen aan de rustige rand van de gemeente Herenthout, is een frituur met frieten van top kwaliteit aan uitstekende prijzen. De frieten van deze frituur zijn zelfs zo goed dat ze in de hele regio bekend staan als de beste frieten van heel Herenthout. Vraag het maar aan de klanten!

Menu met frietjes en frituursnacks

Op het menu bij frituur Domino in Herenthout staan uiteraard frieten op het menu. Je kan hier kiezen voor een klein frietje, een groot pak of zelfs een familiepak frieten. Bij die frieten mag uiteraard geen frituursnack ontbreken. Daarom dan ook dat de frituur hier een uitgebreid aanbod aan heeft. Curryworsten, viandels, Bicky Burgers, cervela’s, loempia’s, bouletten… Alles heeft de frituur steeds in huis. Weet je niet goed wat kiezen? Laat je dan zeker inspireren door het aanbod dat is uitgestald in de koeltoog.

Vergeet ook naast je frituursnack geen saus mee te bestellen. Heb jij het liefste mayonaise? Of ben jij eerder voor de ketchup. Je kan ook gerust combineren. Zo is frietjes met stoofvleessaus en mayonaise altijd scoren.

Frietjes met een drankje

Uiteraard eet je frietjes met een drankje erbij. Ook daar heeft frituur Domino in Herenthout een uitgebreide keuze aan. Met een blikje cola, fanta of sprite spoel je zo je maaltijd door waardoor je er weer even tegen aan kunt. Of heb je liever een biertje of iets anders?

Belegde Broodjes, spaghetti en koude schotels

Frituur Domino heeft helemaal gedacht aan de werkende mens in Herenthout. Daarom dat de frituur belegde broodjes aanbiedt zoals een smos kaas, een smos hesp of een smos kaas en hesp. Mocht je het wat gezonder willen houden, dan zijn de koude schotels misschien eerder voor jou weg gelegd? Naast dit alles biedt frituur Domino ook spaghetti aan.

Contact

Frituur Domino is gelegen langs de Bouwelse Steenweg in Herenthout. Dat is aan de rand van de gemeente Herenthout, maar toch nog heel centraal op de baan richting Bouwel. Goed gelegen dus, ook als je uit Bouwel, Grobbendonk, Nijlen of ergens anders uit de buurt komt. Frituur Domino zit in een groot pand met veel parking voor de deur en heeft een bord aan de straat staan. Je kan dus zeker niet missen als je hier passeert! Ga dus zeker eens langs. Plaats genoeg voor jou en al je vrienden.

Wil je graag zeker zijn dat de frituur je kan verder helpen? Neem dan gerust telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
11:30 - 13:30
| 16:30 - 21:00
do
11:30 - 13:30
| 16:30 - 21:00
vr
11:30 - 13:30
| 16:30 - 21:00
za
11:30 - 13:30
| 16:30 - 21:00
zo
11:30 - 13:30
| 16:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herenthout om te bezoeken

Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.
Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak in Herenthout. Hier worden alle broodjes vers en met enorm veel...
Liesbets_Reiscenter_Logo
Met meer dan 20 jaar ervaring is Liesbet’s Reiscenter een vaste waarde in Herenthout. Hier kom je dus binnen in...
Het logo van Meatshop Huirtuit. Een rode cirkel met 'Huirtuit' en daaronder 'est. 2004'. Over de de cirkel staat '(M)eat shop'
Slagerij Huirtuit, gevestigd in Herenthout, verwelkomt fijnproevers en liefhebbers van hoogwaardig vlees in hun unieke Meatshop. Met een passie voor...

Gerelateerde handelaars

Detailbeeld van het uithangbord dat aan de gevel van café Sir Lancelot hangt.
Sir Lancelot is een gezellig café in het centrum van Merksplas. Wanneer je bij ons binnen wandelt, wordt je verwelkomd...
De_Contwaar_Logo
De Contwaar is een gezellig ingericht café op de Wollemarkt in Mechelen. Dit is de ideale plek om iets te...
Het logo van eetcafé 't Ligtdaar. Een gestyleerde notatie van de naam.
Welkom in eetcafé ‘t Ligtdaar. Een gezellig terras, verscholen achter groene hagen langs het rondpunt, HET centrum van Lichtaart, goed...