Een beeld van de vleestoog van frituur 'Den Heikanter' in Kasterlee voor de laatste verbouwing. In de toog liggen verschillende frituursnacks. Achteraan staat de friteuse van de frituur waar bovenaan de voorgebakken frietjes klaar liggen om afgebakken te worden.
Het logo van frituur Den Heikanter in Kasterlee

Frituur Den Heikanter

Monseigneur Miertsstraat 113,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Frituur Den Heikanter is een moderne frituur in een rustige straat in Kasterlee waar je kan smullen van lekkere frietjes. Hier staat kwaliteit voorop, alle frietjes worden dan ook steeds vers bereid in frituurvet dat regelmatig wordt vervangen. Verder kiezen de uitbaters ervoor om steeds te werken met leveranciers die gegarandeerde kwaliteitsproducten leveren.

Modern interieur

Wanneer je bij Den Heikanter binnen wandelt, zal je merken dat deze kleinere, maar gezellige frituur een modern interieur heeft. Dankzij een recente renovatie is er een nieuwe vleestoog waar je je frituursnacks kan uitkiezen, maar er is ook een volledig nieuwe friteuse geplaatst. Deze nieuwe installatie zie je al staan van aan de ingang en zelfs, dankzij grote ramen aan de voorkant, van op de parking. Hierdoor weet jij als klant steeds dat jouw frieten in een propere, hygiënische omgeving zijn klaar gemaakt.

Eetruimte en terras

Naast frietjes afhalen, kan je bij frituur Den Heikanter ook ter plaatse je frietjes opeten. Hiervoor is een gezellige ruimte voorzien in de moderne frituur met tafeltjes en stoelen. Doordat deze ruimte naast de frituur is gelegen, zit je als klant niet tussen de mensen die staan te wachten op hun bestelling, heb je hetzelfde gevoel als in een gezellig restaurant en kan je rustig genieten van je frietjes met een curryworst, berepoot, viandel, loempia, stoofvleessaus of welke andere snack en saus je ook graag hebt.

Ruime keuze

Bij frituur Den Heikanter heb je een ruime keuze aan frietjes en snacks. In de vleestoog zal kan je de verschillende maten van frituurbakjes, die de frituur aanbiedt, zien. Deze gaan van mini, over klein en normaal, tot een familiepak. Onder de bakjes ligt dan een deel van het aanbod aan frituursnacks in de vleestoog. Zo kan je even kijken naar de viandellen, curryworsten, bouletten, kipfingers en ander snacks die er uitgestalt liggen, voor je je keuze maakt. Om alles goed door te spoelen is er ook nog een aanbod aan dranken om uit te kiezen. Voldoende dus om je honger te stillen. Om een volledig overzicht te krijgen van het volledige menu dat frituur Den Heikanter aanbiedt, hangt er naast de kassa een groot scherm waarop het menu wordt getoond.

Officiële Bicky Burger Frituur

Den Heikanter is één van de officiële Bicky Burger frituren in Kasterlee. De titel van officiële Bicky Burger frituur zorgt ervoor dat jij als klant steeds de beste kwaliteit aan Bicky Burger kan verwachten. Daarnaast heeft de frituur ook een uitgebreider Bicky aanbod. Naast de gekende Bicky Original Burger, kan je bij Den Heikanter, ook terecht voor een Bicky Royal, een Bicky Crunchy Chicken of een Bicky Mexicano.

Contact

Je vindt frituur Den Heikanter in Kasterlee aan de rand van het centrum van de gemeente. Ideaal gelegen er te stoppen op een fietstochtje, maar te voet vanuit het hartje van de gemeente sta je hier snel. Zo is de frituur ideaal voor iedereen die in Kasterlee woont of voor mensen die houden van een wandeling of een fietstochtje door de Kempen. Natuur, rust en goed eten. Je hebt het geluk hier zeker gevonden.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
16:00 - 21:00
do
16:00 - 21:00
vr
16:00 - 21:00
za
16:00 - 21:00
zo
16:00 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kasterlee om te bezoeken

Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Kasterlee in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan sjans...
placeholder_logo
Sportshop Vangeel is een sportwinkel in Lichtaart (Kasterlee) die gespecialiseerd is in de verkoop van voetbalkleding en voetbalschoenen, scheidsrechtersoutfit, damessportkleding...
Arooma_Logo
Bij Arooma in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, vindt je gegarandeerd jouw droomkeuken. Sinds jaren kan je terecht in de showroom...

Gerelateerde handelaars

Ontbijtzaak_Maurice_Logo
Maurice in Wechelderzande, deelgemeente van Lille, is een leuke en moderne ontbijtzaak waar je kan gaan genieten van een heerlijke...
WASD_Logo
WASD – Gaming Café in Turnhout brengt het nieuwe concept van game café nu naar de Antwerpse Kempen. Gaming is...
placeholder_logo
Paul en Jeanine heten je van harte welkom in Puur Frituur. In 2017 opende we onze frituur in Lichtaart, deelgemeente...