Tourenaar Logo

Floreal Kempen

Beschrijving 

Floreal Kempen is een camping gelegen in een prachtige omgeving in de Kempen. Te midden van bos en natuur, vind je bij Camping Floreal Kempen alle rust die je zoekt voor jouw vakantie. Daarnaast is er heel wat te beleven op de camping zelfs alsook in de ruime omgeving. Zo vind je bijvoorbeeld heel wat mooie natuur in de omgeving om in te gaan wandelen of fietsen, maar ook voor mensen die iets actievers zoeken, is camping Floreal Kempen niet ver afgelegen van Bobbejaanland. Je kan perfect van de camping naar het pretpark gaan met de fiets of te voet. Met een kleine wandeling van ongeveer 20 minuten sta je al aan de poorten van Bobbejaanland. De camping zelf is uitgerust met een gezellige taverne en bar, maar ook een tennisveld, sportterein, speeltuin, petanquebaan, winkeltje etc. kunnen voor wat ontspanning (of inspanning) zorgen.

Route naar de camping

Je vindt camping Floreal Kempen in het de groene bossen aan de rand van Lichtaart. Op slechts een paar minuutjes rijden van Herentals, is de Kempense camping perfect bereikbaar voor iedereen die via de E313 komt. Afrit 22 Herentals-Oost brengt je via de ring van Herentals tot aan de ingang van de camping. Ook voor iedereen die uit de richting van Turnhout komt is de camping gemakkelijk te bereiken. In dit geval kom je via de N19 (Turnhoutsebaan) tot in Kasterlee om daar via het centrum van Lichtaart tot op de camping te komen.

Kom camping Floreal Kempen op “de purperen heide” ontdekken en neem gerust uw viervoeter mee. Huisdieren zijn toegelaten en graag gezien op de kamping.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 55 61 20
Herentalsesteenweg 64, 2460 Kasterlee

Openingsuren 

Maandag
Open op afspraak
Dinsdag
Open op afspraak
Woensdag
Open op afspraak
Donderdag
Open op afspraak
Vrijdag
Open op afspraak
Zaterdag
Open op afspraak
Zondag
Open op afspraak

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Camping_Korte_Heide_Exterieur

Camping Korte Heide

Kasterlee
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Zonsondergang op Glaping Josephine in Geel

Glamping Josephine

Geel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Zicht op de chalets van Camping Molenzijdse Heide in Merksplas

Camping Molenzijdse Heide

Merksplas
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herfstbeeld vanop Domain De Schuur in Herentals

Domein De Schuur

Herentals