Binnenkant van de showroom van Fietsen Kim in Vosselaar. In de showroom staat een ruim assortiment aan fietsen die te koop staan. Links in beeld is er rek met onderdelen waar 2 fietsframes op staan.
Fietsen_Kim_Logo

Fietsen Kim

+32 14 61 84 00
Kerkstraat 6,
2350 Vosselaar

Website

Beschrijving

Sinds 2010 kan je voor een nieuwe fiets of het onderhoud van je tweewieler terecht bij Fietsen Kim in Vosselaar. Een passie voor fietsen en een gepersonaliseerde, professionele dienstverlening zijn de belangrijkste redenen om bij Fietsen Kim langs te gaan. Het team van de fietsenwinkel maakt namelijk graag uitgebreid te tijd om jou verder te helpen. Hiervoor wordt wel gevraagd om een afspraak te maken voor langs te gaan in de shop. Na afspraak kan je ook om maandag, woensdagnamiddag of vrijdag langs gaan in de winkel.

Winkel en reparatie

Fietsen Kim in het Kempense Vosselaar biedt je verschillende diensten aan. Zo kan je er nieuwe fietsen van onder meer topmerken als Cannondale, Batavus, Sparta, Tern, Loekie en J. Guillem verkrijgen. Bij de zoektocht naar een nieuwe fiets kan je rekenen op deskundig en persoonlijk advies van een expert. Deze expert houdt rekening met het gewenste model, de hoogte, zithouding, hoe makkelijk je kan op en afstappen, hoe makkelijk je de fiets kan hanteren etc.

Bij een fiets horen uiteraard ook accessoires. Een fiets is niet compleet zonder een bel of slot. Bij een stadsfiets kunnen fietstassen ook handig zijn. Of ben je op zoek naar een mandje voor aan je stuur? Ook reinigings- en onderhoudsproducten behoren tot het gamma aan accessoires net zoals en gps, indoortrainer of zelfs sportvoeding. Ook voor je accessoires kan je rekenen op advies van een expert.

Na de aankoop kan je bij Fietsen Kim rekenen op een team van goed opgeleide en ervaren techniekers voor het onderhoud en herstellingen aan je fiets. Of je bandenspanning moet worden nagekeken, een ketting worden bijgesmeerd of een defect worden herstelt. Voor alle kleine en grote akkefietjes kan je hier terecht. Ook voor onderhoud en herstellingen aan je elektrische fiets kan je bij Fietsen Kim terecht.

Shimano Service Center

Als Shimano Service Center is Fietsen Kim jouw lokale Shimano gecertificeerde fietsspecialist. Dit wil zeggen dat de techniekers steeds mee zijn met de laatste Shimano technieken en je fiets hier altijd mee kunnen uitrusten. Ook het bijstellen of afstellen van Shimano onderdelen zoals een rem of een verzet behoren tot de diensten waarop je kan rekenen en waarop Fietsen Kim de garantie biedt van een geweldige service.

Bosch e-bike Specialis

Bij de opkomst van elektrische fietsen, heeft Bosh in 2010 zijn Bosch e-bike Systeem gelanceerd. Van bij de eerste fietsen die hiermee werden uitgerust, dit waren Cannondales, was Fietsen Kim uit de Kempen er als eerste bij om de fietsen uit te testen, te verkopen en onderhouden. De grote vooruitgang en betrouwbare kwaliteit heeft de winkel dan ook resoluut hiervoor doen kiezen. Alle in-huis techniekers volgen elk jaar een intensieve training bij Bosch e-bike Systems. Dit gecombineert met een jarenlange ervaring maken van Fietsen Kim in Vosselaar jouw Bosh e-bike expert.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
10:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
wo
10:00 - 12:30
do
Gesloten
vr
- 12:30
za
- 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Vosselaar om te bezoeken

Manouh_Logo
Manouh Art Floers is een kleine gezellige bloemenwinkel in Vosselaar. Bij ons vind je steeds de leukste boeketten en eigentijdse...

Gerelateerde handelaars

Monsieur_Velo_Logo
Bikeshop Monsieur Vélo in Lichtaart (Kasterlee) is DE fietsenwinkel voor de sportieve fietser. Met een sterke focus op mountainbikes, racefietsen,...
De_Tweewieler_Logo
Een grote moderne fietswinkel met vele jaren expertise. Dat is wat je van De Tweewieler in Ravels mag verwachten. Hier...
BikeCity_Meerhout_Logo
BikeCity Meerhout is een fietsenmaker en fietsenwinkel in Meerhout waar je terecht kan voor een breed scala aan diensten zoals...