De toog van eetcafé 't ligtdaar in bruin hout, net zoals de muur met de kasten erachter waar verschillende soorten drank en glazen staan. Voor de toog staan een aantal tafels met stoelen om aan te zitten.
Het logo van eetcafé 't Ligtdaar. Een gestyleerde notatie van de naam.

Eetcafé ‘t Ligtdaar

014 67 07 00
Herentalsesteenweg 2,
2460 Lichtaart

Website

Beschrijving

Welkom in eetcafé ‘t Ligtdaar. Een gezellig terras, verscholen achter groene hagen langs het rondpunt, HET centrum van Lichtaart, goed eten en lekkere drank. Dat is het recept van ‘t Ligtdaar, een supergezellig eetcafé in het hartje van Lichtaart. Hier bruist het steeds van de gezelligheid.

Ontbijt

Zin in een lekker ontbijtje? Bij ‘t Ligtdaar kan je terecht vanaf 9u voor een lekker ontbijt of een uitgebreide brunch. Het ontbijt van ‘t Ligtdaar bestaat steeds uit vers brood en heerlijk beleg zoals huisgemaakte tonijnsalade, koffie en versgeperst fruitsap, yoghurt en spek met eieren. Het ontbijtbuffet duurt tot 11u.

Naast een ontbijt ter plaatse kan je ook kiezen om dit te laten leveren aan huis. Bij het ontbijtbuffet aan huis kan je bij ‘t Ligtdaar kiezen uit 3 verschillende pakketten die bestaan uit dezelfde verse en kwalitatieve ingrediënten. Levering aan huis vindt plaats tussen 9u en 11u.

Rotonde van Lichtaart

Eetcafé ‘t Ligtdaar ligt langs de rotonde als je Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, binnen rijdt vanaf Herentals of Lille. Deze rotonde is enorm centraal gelegen en hierdoor is ‘t Ligtdaar ook heel bereikbaar. Dankzij de hagen die naast het terras staan, zit je hier toch steeds rustig voor een gezellig uitje.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

10:00 - 23:00
di
10:00 - 23:00
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
10:00 - 23:00
za
09:00 - 23:00
zo
09:00 - 22:00

Categorie

Gemeente