Tourenaar Logo

Drankenhandel Brabants

Beschrijving 

Drankenhandel Brabants staat al 4 generaties voor jouw klaar in Westmalle met een ruim gamma aan dranken en likeuren. De zaak is opgericht in 1926 als een winkel voor likeuren en wijnen en een drankenhandel. Vandaag biedt de handelszaak ook verschillende andere diensten aan dan sinds de beginjaren.

Oprichting en uitbouw

Drankenhandel Brabants is opgericht in 1926 opgericht als een drankenhandel en een winkel in likeur en wijnen door Hubert Brabants en Anna Mertens. In 1952 werd de zaak overgenomen door hun zoon Marcel Brabants en zijn vrouw Jeanne Franssen. Zij gaan zich, naast de dranken handel en de winkel, ook richten op feesten en recepties door de verhuur van borden en bestek. Vanaf 1970 wordt de winkel verbouwd en door de jaren heen volgen nog een paar verbouwingen die de winkel maken tot wat het nu is.

Sinds 2018 zit de 4de generatie bij in Drankenhandel Brabants en is de zaak volledig in de 21ste eeuw gebracht met een nieuw logo, een website en een gloednieuw magazijn om een nog betere dienstverlening te bieden.

Thuislevering en feesten

Drankenhandel Brabants is door de jaren heen dus uitgegroeid tot een handelszaak waar je terecht kan voor heel wat verschillende producten en diensten. Eén van de diensten die ze al sinds het begin aanbieden en waar ze vandaag nog steeds heeft veel zorg en aandacht aan schenken is thuislevering. Is het leuren en heffen van legen en volle bakken te zwaar voor u? Of heb je niet altijd tijd om naar de drankenhandel te rijden? Dan kan je rekenen op Drankenhandel Brabants. Voor sommige van hun klanten doen ze dit al 50 jaar en ook voor jouw neemt Drankenhandel Brabants graag de thuislevering op zich. De zorg voor de klant staat hier steeds op de eerste plaats.

Naast thuislevering, kan je ook kiezen voor levering op een feest. Of voor de huur van verschillende materialen. Zo biedt Drankenhandel Brabants een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve materialen zoals stoelen, tafels, tapkranen, frigo’s en spoelbakken, glazen en meer. Alles voor jouw feest vindt je hier terug. Zelfs partytenten behoren tot de mogelijkheden. Drankenhandel Brabants luistert steeds naar uw vragen en staat je bij met professioneel advies bij je bestelling.

Contact

Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Ga eens langs in de winkel van Drankenhandel Brabants op de Antwerpsesteenweg 272 in Westmalle of bel Jeroen Brabants op het nummer 0475 86 36 24 of bel de vrouw van Jeroen, Liesbeth van de Putte, op 0475 86 36 24.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

0475 86 36 24
Antwerpsesteenweg 272, 2390 Malle

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Drinkmarket_Laenen_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Drinkmarket Laenen

Geel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Gerto_Drankenhandel_Exterieur

Gerto Drankenhandel

Herselt
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Bierhandel_Willems_En_Zoon_Sfeerbeeld

Bierhandel Willems en Zoon

Grobbendonk