De_Tweewieler_Interieur
De_Tweewieler_Logo

De Tweewieler

014 65 00 14
Arendonksesteenweg 6b,
2380 Ravels

Website

Beschrijving

Een grote moderne fietswinkel met vele jaren expertise. Dat is wat je van De Tweewieler in Ravels mag verwachten. Hier wordt je steeds bijgestaan door een team van ervaren experten die je op weg helpen naar de beste fiets voor jouw ideale fietservaring. Of dat nu betekend dat je een stadsfiets zoekt, een racefiets, een mountainbike of een kinderfiets voor je oogappel.

Bij De Tweewieler vind je naast fietsen ook een heel gamma aan accessoires zoals reservebanden, mandjes voor aan je stuur, fietstassen en meer. Alles om je fietstocht volledig af te maken dus. Ook bij de accessoires mag je steeds rekenen op het juiste advies om steeds met het juiste product buiten te wandelen.

Je vindt fietsenmaker De Tweewieler langs de Arendonksesteenweg aan de rand van Eel, deelgemeente van Ravels. Vlakbij de groene natuur is de winkel hier ideaal gelegen voor elke fietsliefhebber. Ontdek zelf de omgeving van Ravels en ga eens langs bij De Tweewieler.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:00 - 18:00
wo
09:00 - 18:00
do
09:00 - 20:00
vr
09:00 - 18:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Ravels om te bezoeken

De_Biertuin_Poppel_Logo
In Poppel, het hart van de regio met de rijkste biercultuur, vind je De Biertuin terug. De Biertuin is een...

Gerelateerde handelaars

Paul_Broeckx_Logo
Kom voor een kwaliteitsfiets zeker eens langs bij Paul Boeckx in Mol. Samen met u bekijken we welke fiets het...
Fietsen_Wildiers_Logo
Bij fietsen Wildiers in Poederlee vind je klantvriendelijkheid en jaren ervaring in fietsherstellingen en verkoop van verschillende merken. Of je...
Fietsen_Van_De_Water_Logo
Fietsen Van De Water is jouw lokale fietsenhandelaar in Kasterlee. Hier kom je terecht in een professionele omgeving met een...