Een zicht op één van de rekken waar de stoffen op rol netjes naast en op elkaar liggen gestapeld.
Het logo van stoffenwinkel De Stoffenstraat uit Kasterlee

De Stoffenstraat

+32 14 70 39 11
Turnhoutsebaan 31,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Google Streetview Virtuele Tour

Ontdek De Stoffenstraat onmiddellijk van waar je nu bent. Dankzij een virtuele tour op Google Streetview kan je nu al online door De Stoffenstraat lopen. Deze populaire stoffenwinkel in het hart van Kasterlee biedt een ruime selectie aan mooie stoffen aan hoge kwaliteit. Door middel van de virtuele tour kun je gemakkelijk en snel rondkijken tussen de prachtige stoffen en zoomen op de details. Dit geeft je de perfecte kans om inspiratie op te doen voor jouw volgende naaiproject en jezelf voor te bereiden op je bezoek aan De Stoffenstraat. Ontdek nu De Stoffenstraat online en plan je volgende bezoek aan deze geweldige winkel.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij De Stoffenstraat. Ook jij kan jouw showroom online openen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

De Stoffenstraat in Kasterlee is een stoffenwinkel die voor vele stoffanaten het beloofde land is. In een prachtig statisch pand in het centrum van het rustige Kasterlee heeft De Stoffenstraat maar liefst 2 verdiepingen gevuld met stof. In de stoffenbakken en kasten kan je uren snuisteren op zoek naar het stofje van je dromen en het aanbod wordt constant aangevuld met nieuwe stoffen. Zo zorgt De Stoffenstraat dat er steeds voor ieder wat wils is en dat je hier steeds je stofje bij kan vinden. Ben jij wild van stof? Dan moet je hiet zeker eens naartoe gaan. Ook voor gewoon wat inspiratie voor jouw volgende creatie kan je ook eens bij De Stoffenstraat binnen wandelen. Tussen de vele stoffen met verschillende motieven vind je vast inspiratie voor een kleedje, een bloes, een broek of iets anders.

Meer dan enkel stof met accessoires andere benodigdheden

Naast massa’s stoffen heeft De Stoffenstraat trouwens ook een uitgebreid aanbod aan materialen en benodigdheden die handig kunnen zijn bij het naaien. Garen, elastiek, knop of ritsen. Zelfs patronen zijn er in de aanbieding. Hier in DE naaiwinkel van Kasterlee en omstreken vind je dus alles wat je nodig hebt om met jouw naaiwerk van start te gaan. Nog geen ervaring of project om aan te werken? Ook dan kan De Stoffenstraat helpen met patronen, boekjes die je helpen en heel veel deskundige uitleg van mensen die dagelijks met naaiwerken bezig zijn.

Persoonlijke Service

In De Stoffenstraat staat het 7-koppig team steeds voor je klaar. Ze helpen je graag verder met je zoektocht naar de juiste stof of wanneer je nog wat advies nodig hebt. Heel het team staat trouwens steeds over heel de winkel verspreid klaar met schaar en een lintmeter. Zo moet je zeker niet ver zoeken voor je vragen of om je stof op maat te laten knippen.

Contact

Begin nu al met je zoektocht bij De Stoffenstraat online op de webshop. Vergeet De Stoffenstraat ook niet te volgen op Facebook om steeds op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en wat er nieuw binnen is gekomen.

Uiteraard is het ook altijd leuk om gewoon even langs te gaan in de winkel en te gaan snuisteren in alle stoffen. Als je op zoek bent naar iets specifieks, kan je ook altijd even telefonisch contact opnemen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 17:00
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kasterlee om te bezoeken

Monsieur_Velo_Sfeerbeeld
Monsieur_Velo_Logo
Bikeshop Monsieur Vélo in Lichtaart (Kasterlee) is DE fietsenwinkel voor de sportieve fietser. Met een sterke focus op mountainbikes, racefietsen,...
Floreal_Kempen_Sfeerbeeld
Floreal_Kempen_Logo
Floreal Kempen is een camping gelegen in een prachtige omgeving in de Kempen. Te midden van bos en natuur, vind...
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Ghilain_Logo
Apotheek Ghilain is één van je lokale apothekers in Kasterlee. Bij Ghilain kan je terecht voor alle geneesmiddelen. Zowel die...

Gerelateerde handelaars

Misses_Needle_Sfeerbeeld
Misses_Needle_Logo
Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses...
Elka_Interieur
Elka_Logo
Elka handwerken in Lille is een klein en gezellige naaiwinkel met heel wat naai- en breimateriaal. Voor alle creativelingen is...
Huis_Van_Katoen_Sfeerbeeld
Huis_Van_Katoen_Logo
In het centrum van Aarschot vind je Huis van Katoen, een naaiwinkel die alles biedt om je eigen kleding of...