Tourenaar Logo

De Stoffenstraat

Beschrijving 

De Stoffenstraat in Kasterlee is een stoffenwinkel die voor vele stoffanaten het beloofde land is. In een prachtig statisch pand in het centrum van het rustige Kasterlee heeft De Stoffenstraat maar liefst 2 verdiepingen gevuld met stof. In de stoffenbakken en kasten kan je uren snuisteren op zoek naar het stofje van je dromen en het aanbod wordt constant aangevuld met nieuwe stoffen. Zo zorgt De Stoffenstraat dat er steeds voor ieder wat wils is en dat je hier steeds je stofje bij kan vinden. Ben jij wild van stof? Dan moet je hiet zeker eens naartoe gaan. Ook voor gewoon wat inspiratie voor jouw volgende creatie kan je ook eens bij De Stoffenstraat binnen wandelen. Tussen de vele stoffen met verschillende motieven vind je vast inspiratie voor een kleedje, een bloes, een broek of iets anders.

Meer dan enkel stof met accessoires andere benodigdheden

Naast massa’s stoffen heeft De Stoffenstraat trouwens ook een uitgebreid aanbod aan materialen en benodigdheden die handig kunnen zijn bij het naaien. Garen, elastiek, knop of ritsen. Zelfs patronen zijn er in de aanbieding. Hier in DE naaiwinkel van Kasterlee en omstreken vind je dus alles wat je nodig hebt om met jouw naaiwerk van start te gaan. Nog geen ervaring of project om aan te werken? Ook dan kan De Stoffenstraat helpen met patronen, boekjes die je helpen en heel veel deskundige uitleg van mensen die dagelijks met naaiwerken bezig zijn.

Persoonlijke Service

In De Stoffenstraat staat het 7-koppig team steeds voor je klaar. Ze helpen je graag verder met je zoektocht naar de juiste stof of wanneer je nog wat advies nodig hebt. Heel het team staat trouwens steeds over heel de winkel verspreid klaar met schaar en een lintmeter. Zo moet je zeker niet ver zoeken voor je vragen of om je stof op maat te laten knippen.

Contact

Begin nu al met je zoektocht bij De Stoffenstraat online op de webshop. Vergeet De Stoffenstraat ook niet te volgen op Facebook om steeds op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en wat er nieuw binnen is gekomen.

Uiteraard is het ook altijd leuk om gewoon even langs te gaan in de winkel en te gaan snuisteren in alle stoffen. Als je op zoek bent naar iets specifieks, kan je ook altijd even telefonisch contact opnemen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 70 39 11
Turnhoutsebaan 31, 2460 Kasterlee

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ivany_Sfeerbeeld_2

Ivany

Dessel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
't_Stoffenwinkeltje_Veerle_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

‘t Stoffenwinkeltje Veerle

Laakdal
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Huis_Van_Katoen_Exterieur

Huis van Katoen

Aarschot
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
De_Stoffenschuur_Exterieur

De Stoffenschuur

Diest
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ti-Ret_Sfeerbeeld

Ti-Ret

Retie