Een zicht op één van de rekken waar de stoffen op rol netjes naast en op elkaar liggen gestapeld.
Het logo van stoffenwinkel De Stoffenstraat uit Kasterlee

De Stoffenstraat

+32 14 70 39 11
Turnhoutsebaan 31,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

De Stoffenstraat in Kasterlee is één van de grootste stoffenwinkels van de Kempen en omstreken. Veel stoffanaten vinden dan ook hun weg naar de winkel die gelegen is in een prachtig, statisch pand in het centrum van het rustige Kasterlee. Doordat de stoffenwinkel gevestigd is in een voormalige villa, vind je hier maar liefst twee verdiepingen gevuld met stof en een ruime parking. Naast stof heeft deze naaiwinkel ook accessoires, naaigaren, scharen en nog veel meer.

Ontdek De Stoffenstraat via een Google Streetview virtual tour

Ontdek De Stoffenstraat nu al van waar je ook bent. Dankzij de Google Streetview virtuele tour kan je nu al virtueel door De Stoffenstraat lopen. Hierdoor kan je ook buiten de openingsuren rondkijken in de stoffenwinkel. Hierdoor krijg je een redelijk goed idee van al de stoffen die worden aangeboden en zie je de verschillende afdelingen in de winkel. Dit geeft je de perfecte kans om inspiratie op te doen voor jouw volgende naaiproject en je volgende fysieke bezoek aan de winkel voor te bereiden.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij De Stoffenstraat. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Stoffen in een stoffenwinkel

In de eerste plaats is De Stoffenstraat een stoffenwinkel. Je vindt hier dan ook een enorm ruim aanbod aan stoffen. Wel twee verdiepingen vol. De Stoffenstraat biedt dan ook alles aan van katoenen stof over polyester, badstof, spons stof, ribfluweel, stretch katoen, fleece, joggingstof en nog veel meer. Alle stoffen liggen per categorie in verschillende afdelingen in de stoffenwinkel. Elk van de categorieën aan stoffen heeft op zich een ruim aanbod aan kleuren en motieven.

Wanneer je een bezoekje brengt aan De Stoffenstraat, kan je uren snuisteren naar de leukste stoffen in alle kasten en bakken. Deze worden continu aangevuld met nieuwe stoffen. Elke dag is het aanbod aan stoffen bij De Stoffenstraat daardoor anders. Door het gigantische aanbod dat continu wordt aangevuld, vind je hier altijd wel iets dat je kan inspireren voor je volgende kleedje, hemd of broek.

Garen, elastiek, ritsen of andere benodigheden voor naaiwerk

Naast massa’s stoffen heeft De Stoffenstraat trouwens ook een uitgebreid aanbod aan materialen en benodigdheden die handig kunnen zijn bij het naaien. Garen, elastiek, knop of ritsen. Zelfs patronen zijn er in de aanbieding. Hier in DE naaiwinkel van Kasterlee en omstreken vind je dus alles wat je nodig hebt om met jouw naaiwerk van start te gaan. Nog geen ervaring of project om aan te werken? Ook dan kan De Stoffenstraat helpen met patronen, boekjes die je helpen en heel veel deskundige uitleg van mensen die dagelijks met naaiwerken bezig zijn.

Persoonlijke Service

In De Stoffenstraat staat het 7-koppig team steeds voor je klaar. Ze helpen je graag verder met je zoektocht naar de juiste stof of wanneer je nog wat advies nodig hebt. Heel het team staat trouwens steeds over heel de winkel verspreid klaar met schaar en een lintmeter. Zo moet je zeker niet ver zoeken voor je vragen of om je stof op maat te laten knippen.

Contact

Op zoek naar een leuke stof? Ga zeker eens langs bij De Stoffenstraat. De winkel ligt aan de Turnhoutsebaan in Kasterlee. Rond de winkel zijn er ruime parkeermogelijkheden in deze rustige gemeente waar je je auto ook makkelijk naast de baan kan plaatsen. Buiten de openingsuren van de stoffenwinkel kan je met de virtuele tour hierboven al eens inspiratie op doen voor je bezoek. Vier dagen in de week kan je dan persoonlijk terecht in de winkel.

Bij vragen kan je tijdens de openingsuren ook altijd telefonisch contact opnemen. Het team van De Stoffenstraat helpt je met alle plezier verder. Vergeet ook niet om de facebookpagina van de stoffenwinkel te volgen om op te hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en wat er nieuw is binnen gekomen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 17:00
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kasterlee om te bezoeken

Frituur_Ijsmanneke_Exterieur
placeholder_logo
Ijsmanneke is, in tegenstelling van wat je zou verwachten van de naam, een frituur en eethuis in Kasterlee. Frituur en...
De showroom van kringloopwinkel Zuiderkempen Kasterlee met rechts een aanbod aan zetels voor rinkelrekken met vazen en beeldjes en rechts winkelrekken met kleding.
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Kasterlee in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan sjans...
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Ghilain_Logo
Apotheek Ghilain Kasterlee is één van jouw lokale Ghilain apothekers. Hier kan je terecht voor al je geneesmiddelen, zowel op...

Gerelateerde handelaars

t_Stoffenwinkeltje_Veerle_Exterieur
placeholder_logo
In ‘t Stoffenwinkeltje in Veerle (Laakdal) heet zaakvoerster Karin Nuyts je welkom. Hier vind je alles om zelf kledij te...
T_Ritske_Exterieur
T_Ritske_Logo
Scheur in je broek? Dan is ‘T Ritske de plek waar je moet zijn. ‘t Ritske is een naaiwinkel in...
Misses_Needle_Interieur
Misses_Needle_Logo
Misses Needle in Turnhout is de stofste winkel in de regio. Dit is meer dan enkel een stoffenwinkel. Bij Misses...