De vleestoog, gevuld met verschillende frituursnacks, van frituur en broodjesbar De Lilse Hoek. Achter de vleestoog is een werkruimte, om broodjes en andere gerechten te bereiden, en de friteuse voor de frietjes.
placeholder_logo

De Lilse Hoek

0494 52 90 02
Poederleese weg 2,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Frituur De Lilse hoek vind je terug in het hartje van de gemeente Lille, net naast de kerk van de gemeente. In deze frituur kan je terecht voor lekkere broodjes, heerlijke frietjes en uiteraard ook een snack. Heb je een hongertje, ga hier dan zeker eens langs.

Frietjes met stoofvlees en broodjes

Frituur De Lilse Hoek heeft als frituur uiteraard heerlijke, goudgele frietjes in de aanbieding. Je kan hier kiezen uit verschillende maten, van een kleine portie frieten tot zelfs een familiepak. Vergeet zeker ook geen snack bij je frietjes te nemen. Het aanbod aan frituursnacks bij De Lilse Hoek is uitgebreid en steeds vers. Kies jij voor een curryworst, een loempia of een bicky burger?

Verschillende klanten hebben al aangegeven dat, wanneer je bij frituur De Lilse Hoek langs gaat, zeker de stoofvleessaus eens moet proberen. Deze wordt namelijk in huis gemaakt en smaakt voortreffelijk.

Drankje bij de frieten

Bij een pak frietjes hoort natuurlijk een verfrissend drankje. Bij Frituur De Lilse Hoek hebben ze hier ook een mooi aanbod waaruit je kan kiezen. Van een blikje cola over fanta en iced tea tot misschien een pintje? Kies gerust je favoriete drankje uit de frigo om bij je frietjes te drinken.

Buitenterras

Eet je frietjes gerust op in frituur De Lilse Hoek zelf. De frituur heeft een paar tafels in de frituur staan waar je kan gaan zitten om te eten. Daarnaast heeft de frituur een gezellig buitenterras naast de voordeur. Dit terras is ideaal om te gaan zitten bij goed weer. Door de ligging van de frituur is er altijd wel zon op het terras, overdag. Met een paar parasols kan je een ideale mix zoeken tussen zon en schaduw. Zo kan is het altijd leuk en gezellig tafelen bij frituur De Lilse Hoek.

Contact

Heb je een hongertje? Ga dan zeker eens langs bij frituur De Lilse Hoek in het harte van de gemeente Lille. De frituur is gelegen langs de hoofdweg door het centrum van Lille, vlak naast de kerk en het oude gemeentehuis (genaamd Heemhuis De Vrijter). Door de ligging kan je de frituur super makkelijk bereiken met verschillende manieren van vervoer. Er staat bijvoorbeeld een halte van de lijn vlak voor de deur, er is een fietsenstalling voorzien en naast de kerk is er ook heel wat parkeermogelijkheden voorzien voor de auto. Op die manier kan iedereen uit de buurt, zowel van Lille als uit de buurgemeenten Poederlee, Wechelderzande of Gierle hier een frietje komen eten.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met de uitbaters van de frituur. Deze vriendelijke handelaars staan je graag te woord en verwelkomen je met open armen in hun zaak.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

11:30 - 20:00
di
11:30 - 20:00
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00
za
11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00
zo
11:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Logo van kledingwinkel Flo Fashion in Lille
Als je modebewust bent, moet je zeker Flo Fashion in Lille eens bezoeken. Flo Fashion is een kledingboetiek met een...
Het_Persbroodje_Logo
Het Persbroodje is de opvolger van ‘De Perswinkel’. Dit was en is nog steeds de meest populaire krantenwinkel van de...
placeholder_logo
Frituur Den Tipzak vind je terug vlak bij de ingang van de kerk van Poederlee (Lille), in het centrum van...

Gerelateerde handelaars

Het logo van frituur Den Heikanter in Kasterlee
Frituur Den Heikanter is een moderne frituur in een rustige straat in Kasterlee waar je kan smullen van lekkere frietjes....
t_ijsbolleke_Logo
‘T Ijsbolleke in Oosterlo (Geel) heeft heerlijk vers, zelfgemaakt ijs in de aanbieding. Zaakvoerder Peter Verlinden maakt zelf zijn ijsjes...
De_Dorpspomp_Logo
De Dorpspomp in Herselt is het gezelligste volkscafé van de hele Kempen. Bij ons kan je steeds terecht voor een...