Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Logo van Kringwinkel Zuiderkempen

De Kringwinkel Zuiderkempen Kasterlee

015 23 73 93
Krokuslaan 10,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

De Kringwinkel Zuiderkempen in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan de kringwinkel schenken, kan jij als klant hier heel goedkope en leuke spullen zoals tweedehandskleding of meubelen kopen. Dankzij De Kringwinkel in Kasterlee kan je dit ook nog eens lokaal bij jou in de buurt doen.

Kwaliteit eerst

Bij De Kringwinkel koop je dus tweedehands en gebruikte spullen. De winkel garandeert je wel steeds dat de producten in de winkel van goede kwaliteit zijn. Alle items die worden binnen gebracht, worden één voor één door medewerkers in het centrale magazijn nagekeken op kwaliteit en bruikbaarheid. Elektronica zoals wasmachines, TV-toestellen en microgolfovens worden hersteld wanneer ze defect zijn, maar herstelling nog mogelijk is. Kleding wordt goed nagekeken op gaten, scheuren en vlekken. Pas wanneer een item is goedgekeurd door de medewerkers van De Kringwinkel, wordt het klaargelegd om naar de winkel te gaan.

Elk van de producten die De Kringwinkel aanbiedt zijn dus steeds handmatig gecontroleerd en goedgekeurd. Zo kan De Kringwinkel Zuiderkempen je steeds kwaliteit aanbieden en ben jij zeker dat je hier een goede koop hebt gedaan.

Ophalen en binnen brengen

Bij het opruimen van je zolder, vind je vast nog zaken die je niet meer nodig hebt. Als je nieuwe meubelen koopt zoals een nieuwe woonkamer of eetkamer, waar ga je dan met je oude meubelen blijven? Die oude droogkast of wasmachine die je net vervangen hebt, kan vast nog wel door iemand anders gebruikt worden. Na de solden heb je misschien geen plaats meer in je kleerkast en is het tijd om oude stukken die je niet meer draagt weg te doen.

Wanneer je nog kleding, meubelen, speelgoed, eetgerei zoals borden, kopjes of glazen of nog andere zaken hebt die nog prima bruikbaar zijn, maar die jij niet meer nodig hebt, moet je zeker eens denken aan De Kringwinkel. Bij De Kringwinkel kan je andere mensen gelukkig maken met al jouw oude spullen. Breng ze binnen in één van de vele kringloopwinkels die over heel Vlaanderen verspreid zijn. Van daaruit worden ze gecontroleerd, gerepareerd indien nodig en opnieuw verkocht. Dankzij jouw oude spullen, maak je nog iemand anders blij.

Wanneer het te moeilijk is om zelf je spullen binnen te brengen bij De Kringwinkel omdat ze te groot of te zwaar zijn, zoals meubelen, dan kan je bij De Kringwinkel ook rekenen op een ophaaldienst. Deze ophaaldienst komt bij jou aan huis om je oude kleerkast, bed, zetels, wasmachine, droogkast, frigo, diepvries of andere spullen op te halen. Ook voor kleinere spullen zoals kleding komt De Kringwinkel langs om deze op te halen mocht je ze niet zelf tot aan de kringloopwinkel kunnen brengen.

Maatschappelijk werk

De kringloopwinkels van De Kringwinkel zijn maatschappelijk geëngageerde winkels. Door aankopen te doen bij De Kringwinkel of je oude spullen hier binnen te brengen, help je een grote groep mensen. Als maatschappelijk werkgever, stelt De Kringwinkel namelijk mensen te werken die elders heel moeilijk werk zouden vinden. Bij De Kringwinkel kan iedereen een kans krijgen om werk te vinden. Ongeacht hun situatie of persoonlijke problemen. Door te winkelen bij De Kringwinkel of je meubelen hier binnen te brengen, geef je dus een grote groep mensen werk die anders misschien niets zouden vinden.

De Kringwinkel Zuiderkempen Kasterlee

De Kringwinkel is een heel netwerk van verschillende kringloopwinkels. Overal in Vlaanderen vind je zulke kringloopwinkels. Er is er dus vast eentje bij jou in de buurt. De winkel in Kasterlee is een iets kleinere kringloopwinkel. Hier vind je voornamelijk kleinere spullen om te kopen zoals borden, tassen, kopjes, vinylplaten, kleding, spiegels etc. De winkel bevindt zich in een gezellige woonwijk aan de rand van de gemeente Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, vlak in de buurt van Lille, Tielen en Kasterlee.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:30 - 17:00
di
09:30 - 17:00
wo
09:30 - 17:00
do
09:30 - 17:00
vr
09:30 - 17:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente