Dakwerken_Dak_Plus_Sfeerbeeld_2
Dak_Plus_Logo

Dakwerken Dak plus

0800 80 888
Zone reme 3,
2260 Westerlo

Website

Beschrijving

Bij Dakwerken Dak Plus in Tongerlo (Westerlo) is de gecertificeerde Velux vakman én vertrouwenspersoon die je van a tot z door je hele project begeleid. Ben je van plan om nieuwe dakramen te laten plaatsen? Dan moet je zeker bij Dakwerken Dak Plus langs gaan. Een traject hier start telkens met een gesprek over wat je precies wil bereiken. De Velux expert komt bij je aan huis en zal met jouw bekijken wat er precies mogelijk is in jouw woning en welke Velux dakramen je precies nodig hebt om het daglicht dat je verdient bij jou in huis te halen. Daarna volgt een duidelijke offerte.

Professionele installatie

Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd, wordt een datum gepland om je nieuwe dakramen te plaatsen. Hierbij mag je steeds een echte vakman verwachten. Veel dakwerkers volgen niet altijd alle Velux voorschriften en dat kan ervoor zorgen dat je niet het maximale uit je dakramen haalt. Dakwerken Dak Plus is VELUX Procontact installateur wat voor jouw garandeert dat je Velux dakramen 100% worden geplaatst in nieuwe en bestaande daken zoals Velux zelf het voorschrijft.

Dienst na verkoop

Na he plaatsen van je dakramen kan je gaan genieten van het heerlijke zonlicht. Heb je toch nog vragen? Dan blijft Dakwerken Dak Plus je bijstaan. Bij de dienst na verkoop kan je steeds terecht met alle vragen en onzekerheden. Dankzij de extra service die Dakwerken Dak Plus aanbiedt, kom je bijvoorbeeld te weten hoe je je Velux dakramen onderhoudt, condens voorkomt of wat de beste manier is om je woning via je Velux ramen te ventileren. Ook wanneer je na de plaatsing van je dakramen nog een technieker nodig hebt voor iets, kan je steeds rekenen op de service van Dakwerken Dak Plus.

Nieuw of vervanging

Het plaatsen van dakramen kan belangrijk zijn voor een woning, zowel in bestaande daken als in een nieuwe te bouwen dak. Met een dakraam kan je extra buitenlicht in je huis halen. Bij de plaatsing van een nieuw dakraam moet er een gat in je dak worden gemaakt zonder je dak te verzwakken zodat het zou kunnen instorten. Bij Dakwerken Dak Plus kan je terecht voor een professionele plaatsing van nieuwe Velux dakramen met mooie afwerking en aandacht voor alle technische aspecten van het plaatsen van een nieuw dakraam.

Bij bestaande dakramen is het mogelijk dat je dakraam niet heel energie zuinig is. Bij heel oude dakramen kunnen er lekken komen of kan het hout van de ramen beginnen te rotten. Het laatste wat je zou willen is dat de ramen naar beneden vallen wanneer je ze probeert te openen. Wanneer je dakramen aan vervanging toe zijn, is Dakwerken Dak Plus de vakman die je nodig hebt om nieuwe dakramen in je bestaande dak te plaatsen. Dakwerken Dak Plus komt ter plaatse bij jou aan huis kijken welke ramen je nu al hebt. De adviseur meet de ramen op en geeft je juist advies over welke ramen je het beste kan nemen in de plaats van de oude. Hierbij houdt de adviseur steeds rekening met de afmetingen van de oude ramen die in je dak zitten net als welke Velux het beste past bij je interieur en wensen en de isolerende factor van de Velux ramen. Zo creëer je dankzij Dakwerken Dak Plus steeds een meerwaarde aan je woning.

Mogelijkheden met Velux

Een Velux dakraam is meer dan enkel de klassieke dakraam in het dak. Met een Velux dakraam zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je naast de klassieke dakraam kiezen voor een cabrio balkonvenster of een Velux dakserre die voor extra ruimte onder het dak. Ook 3 in 1 of 2 in 1 dakvensters zijn een mogelijkheid. Tot slot is er ook de Velux lichtstraat die je ook dakramen biedt voor platte daken.

Extra info

Het je nood aan extra info of wil je de mogelijkheden voor jouw woning eens vrijblijvend bespreken met een Velux expert? Neem dan contact op met Dakwerken Dak Plus en maak nu een afspraak met één van de Velux adviseurs van Dakwerken Dak Plus uit Tongerlo.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 -
| 12:30 - 15:00
di
-
wo
-
| 12:30 - 15:00
do
-
| 12:30 - 15:00
vr
09:00 - 12:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Westerlo om te bezoeken

Het_Houten_Huizeke_Logo
Het Houten Huizeke in Tongerlo (Westerlo) is een speelgoedwinkel waar je gezellig kan rond snuffelen in een hoop leuke spulletjes....
Garage_Holemans_Logo
Met Garage Holemans in Zoerle-Parwijs (deelgemeente van Westerlo), kies je voor een expert op het vlak van Honda auto’s. Al...
Plein_15_Logo
Voor een koffie, iets te eten of een heerlijk ijsje in Oevel moet je in Plein 15 zijn. Plein 15...

Gerelateerde handelaars

Dakwerken_Hendrickx_Logo
Dakwerken Hendrickx staat in Arendonk en omstreken al decennialang bekend om zijn kwaliteit en frisse en dynamische aanpak. Voor al...