De etalage van krantenwinkel Van Roey - Harmony in Kessel (Nijlen) met een uitnodigende open voordeur.
placeholder_logo

Dagbladhandel Van Roey - Harmony

03 480 17 80
Liersesteenweg 21,
2560 Kessel

Website

Beschrijving

Dagbladhandel Van Roey – Harmony, ook wel gekend als krantenwinkel Harmony, is een aangename krantenwinkel in het centrum van Kessel (Nijlen). Hier kan je terecht voor je dagelijkse krant, je weekblad of andere magazines. Verder is dagbladhandel Harmony ook je lokale postpunt voor Bpost en kan je hier je pakketjes van DHL, DPD, UPS, Mondial Relay of PostNL ophalen of versturen.

Naast de gedrukte media heeft krantenwinkel Van Roey – Harmony ook snoepgoed en drank, rookwaren, Lotto producten van de nationale lotterij in het gamma en kan je hier voor voetbalmatchen ook een pronostiek komen maken.

Krantenronde

Er gaat ’s morgens niets boven een heerlijk ontbijtje met de dagelijkste krant erbij. Zo heb je de dag ontspannen ingezet en ben je ook onmiddellijk mee met de laatste actualiteit. Wil jij ook zo een heerlijke, rustige en ontspannen ochtend tijdens de week voor je aan je werk begint? Dan kan Dagbladhandel Harmony hiervoor zorgen. In plaats van dat jij ‘s morgens een stuk vroeger uit je bed moet kruipen om je krant of dagblad te gaan halen in de winkel, kan je je favoriete ochtendlectuur naar jouw laten komen. Dankzij de krantenronde, levert krantenwinkel Harmony de krant van jouw abonnement tot bij je in de brievenbus. Zo kan jij in alle rust genieten van je eerste kop koffie van de dag.

Droogkuis

Heb je een waardevolle jas, een jurk uit een heel fragiele stof of wil je gewoon zeker zijn dat die ene hardnekkige vlek goed en volledig wordt verwijderd uit je favoriete kledingstuk? Ook dan kan je bij dagbladhandel Van Roey – Harmony terecht. Als moderne krantenwinkel, biedt deze zaak namelijk ook extra diensten zoals droogkuis aan. Hiervoor werken ze samen met een gespecialiseerd bedrijf dat al jaren ervaring heeft in het professioneel verwijderen van allerhande hardnekkige vlekken uit verschillende kleding.

Contact

Wil je een krant kopen om te lezen? Zoek je een dagblad? Meedoen met de Lotto of een kraslotje kopen om je kans te wagen? Of heb je kleding die naar de droogkuis moeten? Dan kan je steeds terecht bij krantenwinkel Harmony. Voor vragen kan je steeds telefonisch contact opnemen of eens binnen wandelen in de winkel tijdens de openingsuren.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

07:00 - 18:00
di
07:00 - 18:00
wo
07:00 - 18:00
do
07:00 - 18:00
vr
07:00 - 18:00
za
07:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Kessel om te bezoeken

Een beeld van de vleestoog vol met frituursnacks van Haute Frituur in Nijlen
Het logo van Haute Frituur. De naam van de frituur staat in het midden met erboven de namen van de uitbaters (Jelle en Loren) en onder de frituurnaam het jaar waarin ze zijn begonnen.
Haute Frituur in Nijlen is een frituur die je de verfijnde kunst van echte Belgische frieten. Je vindt Haute Frituur...
Bakkerij_Romy_Sfeerbeeld
Bakkerij_Romy_Logo
Bakkerij Romy in Nijlen is een bakkerij waar je enkel de beste producten terug vindt. Hier wordt brood en banket...
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Bizarr_Desserten_Logo
Bizarr is sinds 1990 een warme bakkerij in Nijlen en ook veel meer dan dat. Bij Bizarr kan je terecht...

Gerelateerde handelaars

t_Krantje_Herenthout_Exterieur
t_Krantje_Herenthout_Logo
Krantenwinkel ‘t Kranje in Herenthout is een vaste waarde in het centrum van de gemeente. Voor iedereen uit Herenthout is...
t_Letterhuisje_Exterieur
t_Letterhuisje_Logo
‘t Letterhuisje in Bekkevoort is een moderne en gezellige krantenwinkel in het centrum van een toffe gemeente. De krantenwinkel ligt...
Dagbladhandel_Kyra_Sfeerbeeld
placeholder_logo
Begin 2021 heeft Kyra de krantenwinkel Wens in Vorselaar overgenomen en nu kan je hier terecht in Dagbladhandel Kyra. Met...