Een luchtbeeld van een waterval in een ruw, mossig landschap. Een sfeerbeeld van 1 van de reizen die D-Tours in Wilrijk en Grobbendonk aanbiedt.
Logo van het D-Tours reisagentschap met een wereldbol waar een vliegtuig rond vliegt en daaronder de tekst 'D-Tours'

D-Tours Wilrijk

03 830 40 33
Heistraat 48,
2610 Wilrijk

Website

Beschrijving

D-Tours is een onafhankelijk reisbureau dat jouw helpt met het samenstellen van jouw droomreis. Het reisagentschap heeft twee kantoren waar je fysiek kan binnen wandelen voor een gesprek met één van de reisexperten. Eén van die kantoren bevindt zich in Grobbendonk in de Kempen. Het andere is het kantoor in Wilrijk.

Tui verdeler

D-Tours is een onafhankelijk reisbureau, maar ook officiële verdeler van Tui reizen. Door de nauwe samenwerking met deze reisgroep, heb jij als klant enkel voordelen. Zo heb je een grote keuze uit bestemmingen om naar op reis te gaan alsook activiteiten om tijdens je reis te doen. De samenwerking met Tui zorgt ook voor voordelige prijzen.

Doordat D-Tours als jaren samenwerkt met Tui, kennen de reisagenten van D-Tours het aanbod van Tui heel goed. Hierdoor moet jij als klant zelf geen contact zoeken met Tui. D-Tours regelt alles voor je van a tot z. Jij hoeft enkel je wensen door te geven en te genieten van je vakantie.

Contact

Wil je jouw droomreis beleven? Dan moet je zeker eens langsgaan bij D-Tours in Wilrijk. Het team van reisagenten van D-Tours in Wilrijk staat elke werkdag voor je klaar. En op zaterdag kan je ook altijd contact opnemen met het kantoor in Grobbendonk. Ga eens langs in Wilrijk op de openingsuren of neem telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
di
09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
wo
09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
do
09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
vr
09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Wilrijk om te bezoeken

Tuinbouw_Peeters_Ekeren_Sfeerbeeld
Het logo van Tuinbouw Peeters. In rode letters de naam 'Peeters' met daarboven 'Tuinbouw'
Tuinbouw Peeters is een tuincentrum en boerderijwinkel in het noorden van Antwerpen. Iets achterin gelegen op Leugenberg, het verlengde van...
Frituur_Arre_Patat_Exterieur
Frituur_Arre_Patat_Logo
Frituur Arré Patat is een jonge frituur gelegen op de hippe Sint-Jansvliet in Antwerpen. Hier vind je dagelijks lekkere verse...
Cafe_Kleine_Tunnel_Exterieur
placeholder_logo
Café Kleine Tunnel is een klein en gezellige café met een leuk interieur. Hier komen mensen van alle categorieën samen...

Gerelateerde handelaars

Liesbets_Reiscenter_Exterieur
Liesbets_Reiscenter_Logo
Met meer dan 20 jaar ervaring is Liesbet’s Reiscenter een vaste waarde in Herenthout. Hier kom je dus binnen in...
Een sfeerbeeld van een reisbestemming van het D-Tours reisagentschap met een idyllisch strand waar strandgangers aan het zonnen of zwemmen zijn met op de achtergrond een hotelgebouw.
Logo van het D-Tours reisagentschap met een wereldbol waar een vliegtuig rond vliegt en daaronder de tekst 'D-Tours'
D-Tours in Grobbendonk staat al een ruimte tijd garant voor kwalitatieve reizen aan scherpe prijzen. Dankzij jarenlange ervaring, kan je...
Cirkel_Reizen_Sfeerbeeld_2
Cirkel_Reizen_Logo
Ga jij graag zorgeloos op vakantie? Dan ben je bij Cirkel Reizen in Balen aan het goede adres. Hier vind...