Chris_Tops_Sfeerbeeld
Chris_Tops_Logo

Chris Tops Tuin en Perkplanten

014 88 38 35
Heiend 122,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Tuincentrum Chris Tops in Lille is een onafhankelijk tuincentrum en kweker van tuin en perkplanten. Hier vind je bloemen en planten, maar ook potgrond en meststoffen. Eén van de sterktes van dit tuincentrum is dat het team je met veel plezier, persoonlijk verder helpt bij je keuze en vragen. Weet je niet welke planten het beste zouden passen in jouw tuin of hoe je een bepaalde kamerplant moet verzorgen? Het team van Chris Tops Tuin en Perkplanten in Lille staat je graag bij met professioneel advies dat gestaafd is op jarenlange ervaring.

Contact

Je vind de winkel en serres van Chris Tops terug in een rustige straat aan de rand van de gemeente Lille. Op de baan richting Vorselaar, bijna tussen de velden en de bossen, heeft het tuincentrum enorm veel plaats om een ruim assortiment aan bloemen en planten uit te stallen. Dit gebeurt voor een deel buiten, voor een deel in de grote serres van het tuincentrum en voor een deel in het bakstenen magazijn. Voor de winkel is een parking voorzien waar je je wagen kan plaatsen tijdens je aankopen.

Heb je nog een vraag voor je naar het tuincentrum van Chris Tops Tuin en Perkplanten gaat? Neem dan gerust telefonisch contact op. Of ga gewoon eens langs. Je zal met open armen worden ontvangen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
di
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
wo
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
do
Gesloten
vr
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
za
09:00 - 12:00
| 13:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Een stuk van de voorgevel van Koffie & Moor waar het logo van het koffiehuis met ledverlichting aan hangt.
Logo van Koffie en moor bestaande uit de tekst 'Koffie & moor' in een sierlijk lettertype met erboven de tekst 'Coffee and so much more' en eronder 'Ontbijt - Koffiehuis - Lunch'.
Welkom bij Koffie & Moor in Lille. Joren en Josien ontvangen je graag met een glimlach. Koffie en Moor is...
Taverne_Mollenhof_Exterieur
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Het_Persbroodje_Logo
Het Persbroodje is de opvolger van ‘De Perswinkel’. Dit was en is nog steeds de meest populaire krantenwinkel van de...

Gerelateerde handelaars

Het logo van Tuincentrum Proost - Van Gorp
Tuincentrum Proost – Van Gorp is een familiaal tuincentrum dat gelegen is in de groene rand van de Kempense stad...
Luchtfoto van het Aveve tuincentrum van Herentals, genomen langs de achterkant met links de watertoren nog in beeld.
Logo van de Aveve tuincentra
Tuincentrum Aveve Herentals is jouw tuin expert in Herentals. Als onderdeel van de Aveve groep, biedt Aveve Herentals een groot...
Een vespacar met reclame van tuincentrum Mampay en Zoon waar appelen en peren op en voor liggen, staat in een serre van het tuincentrum met op de achtergrond een deel van het assortiment bloemen en planten.
Het logo van tuincentrum Mampay en Zoon.
Tuincentrum en boomkwekerij L. Mampay en Zonen in Zandhoven is 70.000m² aan bloemen, planten en bomen. Zo heb je hier...