Camping_Korte_Heide_Logo

Camping Korte Heide

+32 14 55 32 94
Olensteenweg 40,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Camping Korte Heide is een gezellige camping gelegen in het rustige groen van de gemeente Lichtaart. Hier kom je helemaal tot rust in de Kempen. Doordat Kasterlee, waarvan Lichtaart een deelgemeente is, als toeristische gemeente gekend staat met veel groen en bossen, is het hier ideaal om te komen wandelen, fietsen of nog andere activiteiten. De vijver van Camping Korte Heide voegt nog een extra gevoel van vakantie toe aan jouw verblijf.

Staplaatsen voor iedereen

Ben je op vakantie met je caravan, doe je een roadtrip met de mobilhome of trek je rond met een tent? Je kan altijd terecht op Camping Korte Heide. Bij Camping Korte Heide zijn er staplaatsen voor zowel caravans, mobilhomes als tenten. Verder zijn er voorzieningen voor ieder soort toerist of vakantieganger. Ook huisdieren zijn hier welkom.

Bobbejaanland

Camping Korte Heide ligt recht tegenover Bobbejaanland. Het plezantste land. Deze ligging is ideaal voor iedereen die graag eens een uitstapje maakt naar een pretpark. En ‘s avonds kom je terug volledig tot rust in de stilte van de natuur rond de camping. Hier in je tent of caravan merk je helemaal niets van de drukte van Bobbejaanland. Bij Camping Korte Heide vind je dus 2 compleet tegenovergestelde werelden vlakbij elkaar.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Op afspraak
zo
Op afspraak

Categorie

Gemeente