Een luchtfoto van camping 'De Zeven Geitjes' in Vorselaar. Rechts in beeld zie je de weide waar de geitjes in zitten. Recht zie je een aantal gebouwen van de camping. Achteraan de foto staan er een paar stacaravans en zijn er kampeerplaatsen.
Camping_De_Zeven_Geitjes_Logo

Camping De Zeven Geitjes

+32 4 95 16 01 15
Heiken 37,
2290 Vorselaar

Website

Beschrijving

Welkom op camping De Zeven Geitjes. Deze camping bevindt zich in het hartje van de stille Kempen. Midden in het Shupleer, een natuurreservaat in Vorselaar, beidt deze camping een oase van rust voor al zijn bezoekers. Je kan hier terecht met een caravan of camper, maar er zijn ook vakantiehuisjes, hutjes en plaatsen voor tenten voorzien.

Faciliteiten

Bij Camping De Zeven Geitjes kan je rekenen op een kwalitatieve dienstverlening. Op de camping zijn alle faciliteiten die je maar kan wensen. Zo is er onder meer een Kampersluis, speeltuin met zandbak, trampoline, voetbalveldje en een speelweide, pingpongtafels, petanquebaan, overdekte picknickplaats, drankautomaat en cafetaria met Décap-Orgel. Naar sanitaire voorzieningen zijn er toiletten en douches voor mindervaliden, is er een mogelijkheid om voor privésanitair te kiezen en is er zelfs een gezinsdouche.

Om alle mogelijkheden te bespreken, kan je altijd telefonisch contact opnemen.

Accomodatie

Camping De Zeven Geitjes heeft een 58-tal plaatsen voor kampeerders. Het is zeker niet nodig om aan te komen met een camper of caravan om hier te verblijven. Je kan hier namelijk ook kamperen met een tentje of je kan beroep doen op één van de vele accommodaties die aanwezig zijn op het terrein en worden aangeboden door Camping De Zeven Geitjes zelf.

Rovershol

Op de camping is een oude hoeve, genaamd Rovershol. Deze is omgevormd tot 2 prachtige aaneengeschakelde vakantiewoningen. De woningen zijn uitgerust met een moderne keuken, propere badkamer en paar slaapkamers. Buiten aan de woningen is een gezellig tuintje voorzien per unit zodat je rustig op je gemak kan genieten van het zonnetje bij een aperitief.

Door het moderne comfort in de boerderij, kunnen de vakantiewoningen in Rovershol zowel in de zomer als in de winter worden verhuurd. Door de trap in de woning, is Rovershol iets minder toegankelijk voor wie slecht te been is, maar ze units zijn ideaal voor jonge gezinnen.

Trekkershut

Onder de term of naam ’Trekkershut’, kan je bij Camping De Zeven Geitjes ook een eenvoudige stacaravan huren. De caravans zijn van de jaren 50, maar hebben alle basiscomfort dat je nodig hebt op een camping. Dit maakt Trekkershut ideaal voor mensen die wel willen genieten van de camping, maar zich niet aan één camping willen binden. Met een stacaravan van De Zeven Geitjes heb je het plezier van een eigen stacaravan, zonder alle lasten. Verder is een stacaravan uit het Trekkershut aanbod ook ideaal voor trekkers en rugzaktoeristen of backpackers.

Finse Kota

Met een Finse Kota, heeft Camping De Zeven Geitjes ook een glamping optie in het gamma. Kampeer op een glamoureuze wijze. In een Finse Kota heb je het gevoel van kamperen met alle comfort van een vakantiewoning. Zo zijn er bedden voorzien, is er een kookinstallatie met kookgerief, ijskast, kookvuur, microgolfoven, koffiezet en waterkoker, TV met alle kanalen, elektrische verwarming en zelfs een tuinset met tuinstoelen en terrastafel of picknicktafel. Uiteraard is de Finse Kota ook uitgerust met een eigen privésanitair met douche, wasbak, toilet en warm water om het glamping gevoel volledig te maken.

De Zeven Geitjes en kippen

Camping De Zeven Geitjes bevindt zich omgeven door heel veel natuur. Hierdoor vind je altijd rust op de camping, maar zaakvoerders hebben nog een extra element toegevoegd om nog meer te ontspannen en tot rust te komen hier. De naam van De Zeven Geitjes komt namelijk van de geiten die aanwezig zijn op de camping. Dieren brengen nog meer ontspanning en daarom vind je op Camping De Zeven Geitjes ook een weide met geiten en kippen. Deze dieren zijn bewust gekozen omdat ze rustgevend zijn door hun aanwezigheid, maar je ’s morgens niet wakker maken met een hels lawaai.

Door geweldige accommodatie, uitgebreide faciliteiten, de mooie ligging en aantrekkelijke prijzen is Camping De Zeven Geitjes zeker een bezoekje waard. Voor een overzicht van alle informatie en de mogelijke activiteiten in de buurt neem je best even telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Op afspraak
zo
Op afspraak

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Vorselaar om te bezoeken

Garage_Hufkens_Logo
Garage Hufkens is een kleine, onafhankelijke garage in Vorselaar waar de klant centraal staat en waar een auto onmiddellijk aan...
placeholder_logo
Welkom in Nikky’s fritshop. In deze frituur wordt je hartelijk ontvangen door uitbaatster Nikky. Bij Nikky’s Fritshop in Vorselaar kan...
placeholder_logo
Begin 2021 heeft Kyra de krantenwinkel Wens in Vorselaar overgenomen en nu kan je hier terecht in Dagbladhandel Kyra. Met...

Gerelateerde handelaars

Floreal_Kempen_Logo
Floreal Kempen is een camping gelegen in een prachtige omgeving in de Kempen. Te midden van bos en natuur, vind...
Domein_De_Schuur_Logo
Domein De Schuur is een kleine familiale camping volledig in het groen gelegen. Kom overnachten in uw eigen tentje, een...
placeholder_logo
Glamping Josephine biedt je alles wat je van een glamping mag verwachten. Glamoureus kamperen. Op het terrein van Glamping Josephine,...