Verschillende types lampen en armaturen in de showroom van Brotec.
Logo van Brotec op een transparante achtergrond.

Brotec

014 55 46 69
Herentalsesteenweg 25,
2460 Lichtaart

Website

Beschrijving

Geen wereld zonder licht. Bij woonwinkel Brotec in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, weten ze dit. En ze weten ook dat het oog ook wel wat wil. Vandaar dat je bij Brotec alles vindt voor stijlvolle verlichting voor je interieur.

Ben je van plan om je woning opnieuw in te richten? Of je woonkamer of badkamer een volledige make-over te geven? Dan moet je zeker eens passeren bij Brotec in Lichtaart. Het team van Brotec helpt van je A tot Z met het volledige concept van je nieuwe interieur. De medewerkers helpen je met je keuze van licht en het opstellen van alle nodige plannen.

Installatie

Naast het uitwerken van het concept en je keuze van lichten in de showroom, kan je bij Brotec ook terecht voor de installatie van het uitgewerkte plan. Dankzij een in-house team van professionele techniekers zorgt Brotec voor een volledig ontstreste installatie tot de oplevering. Je gaat dus naar Brotec voor een volledige uitwerking van concept en installatie waar kwaliteit en een unieke stijl voorop staan.

Contact

Voor inspiratie, ga zeker eens langs in de showroom van Brotec aan de Herentalsesteenweg 25 te Lichtaart (Kasterlee). De medewerkers staan je graag te woord met alle nodige, deskundige advies. LET OP! De showroom van Brotec is enkel open of afspraak. Neem dus eerst telefonisch contact op met de woonwinkel.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Op afspraak
zo
Op afspraak

Categorie

Gemeente