Blok_Security_Sfeerbeeld
Blok_Security_Logo

Blok Security

+32 14 21 37 00
Herenthoutseweg 145,
2200 Herentals

Website

Beschrijving

Blok Security in Herentals is jouw slotenmaker en beveiligingsexpert. In de winkel op de Herenthouteseweg in Herentals kan je terecht voor het bijmaken van een sleutel of een nieuw slot. Zowel hangsloten als cilindersloten worden hier verkocht. Daarnaast kan je hier ook een kluis, slotkast of slot voor je auto, moto of ander voertuig kopen. Blok Security Herentals houdt steeds zijn slotenmakers up-to-date met de laatste nieuwe trends en technologie. Zo bieden ze steeds de meest moderne beveiligingstools aan zoals smart Locks.

Diensten

Bij Blok Security vind je ook speciale veiligheidssloten. Deze bieden extra beveiliging ten opzichte van een klassiek slot. Bij aankoop van een veiligheidsslot bij Blok Security in Herentals, mag je steeds rekenen op gespecialiseerde plaatsing door de eigen slotenmakers van Blok Security zelf.

Voor een volledig overzicht van de producten die je bij Blok Security kan kopen, van sloten en sleutels tot elektronische sloten, ga je best eens langs in de winkel of neem je telefonisch contact op met de securityexperten van Blok Security.

Beveiliging voor bedrijven

Naast een uitgebreid aanbod voor particulieren, biedt Blok Security ook een gespecialiseerd productgamma aan voor professionelen, bedrijven en Kmo’s. In dit aanbod voor commerciële bedrijven vind je archiefkasten, brandkasten, sluitplannen en meer. Voor bedrijven biedt Blok Security ook graag extra diensten zoals plaatsing, herstel en onderhoud van bestaande beveiliging en meer aan.

In het gamma aan beveiligingsproducten voor bedrijven, vind je een varia aan eigen, in huis ontwikkelde tools zoals sluitingsplannen. Daarnaast biedt Blok Security dankzij de samenwerking met verschillende partners ook extra tools aan zoals camerabewaking en schuif en draaipoorten.

Voor een volledig overzicht van de producten en diensten die Blok Security jouw en je bedrijf kan bieden, ga zeker eens langs in de winkel of contacteer de veiligheidsexperts van Blok Security telefonisch.

De winkel

Je vindt de winkel van Blok security terug op de Herenthouteseweg in Herentals. De winkel is niet ver van de snelweg gelegen waardoor hij makkelijk te bereiken is voor goed beveiligingsadvies van de beveiligingsexperten. Daarnaast is de winkel ook vlakbij Herentals en Herenthout om snel een sleutel te laten bijmaken of een nieuw slot te kopen. De winkel is alle werkdagen open. Ook op zaterdag kan je hierlangs gaan na afspraak. Bel nu voor een afspraak bij Blok Security.

Wat kan je verwachten van een slotenmaker?

Let op wanneer je een slotenmaker belt! Er zijn malafide slotenmakers die proberen te profiteren van jou. Een goede slotenmaker heeft enkel het beste met je voor en zal daarom altijd correct en transparant te werk gaan. Bij een bonafide slotenmaker zal je dan ook altijd op voorhand een duidelijk en transparant tarief terugvinden. Kijk ook of je een fysiek adres terugvindt. Meeste slotenmakers hebben een winkel of werkplaats van waaruit ze werken. Oplichters hebben vaak geen fysieke locatie waar je naartoe kan gaan.
0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:00 - 12:00
| 13:00 - 18:00
di
08:00 - 12:00
| 13:00 - 18:00
wo
09:00 - 12:00
do
08:00 - 12:00
| 13:00 - 18:00
vr
08:00 -
| 13:00 - 16:00
za
10:00 - 12:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herentals om te bezoeken

Juhla_Interieur
Juhla_Logo
Juhla Interior is een uniek concept met een winkel in het centrum van Herentals waar je leuke spulletjes kan kopen...
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Bart_Daems_Ondernemerscoach_Logo
Instant succes met je bedrijf! Bart Daems is een ondernemerscoach uit Noorderwijk (Herentals) die starters, zelfstandige en ervaren ondernemers helpt...
Sjans_Kringloopwinkel_Herentals_Interieur
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Herentals startte ooit als Kat & Co. Het winkeltje werd in 1997 opgericht door het lokale bestuur van...

Gerelateerde handelaars

Slotenmakerij_Eric_Interieur
placeholder_logo
Sleutel gebroken of verloren? Slotenmakerij Eric staat voor u klaar. Bij Slotenmaker Eric ga je om een nieuw slot of...
Slotenmakerij_Aerts_Exterieur
Slotenmakerij_Aerts_Logo
Slotenmakerij Aerts in Diest is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Karel Aerts. Het vakmanschap werd toen van generatie...
Ingang van A.S.T. Slotkapot in Turnhout met parkeerplaatsen waar een busje van de slotenmaker te zien is.
Logo van A.S.T. Slotkapot
A.S.T. Slotkapot is een gepassioneerde slotenmaker in Turnhout die je helpt met de beveiliging vvan je woning. Heb je nood...