Bloemen_Blooms_Logo

Bloemenwinkel Blooms

+32472 89 44 26
Kuiperstraat 22B,
2290 Vorselaar

Website

Beschrijving

Bloemenwinkel Blooms in Vorselaar is een kleine gezellige bloemenwinkel. Ben je op zoek naar een leuke bloemetje op cadeau te geven of iemand te verassen? Bij Blooms kan je hiervoor zeker terecht. Deze bloemenwinkel in Vorselaar specialiseert zich in dagverse en gedroogde boeketten. Zo bieden ze een ruime keuze aan bloemen die je huis fris doen ruiken of lang mooi blijven als decoratie. In het gamma aan dagverse boeketten vind je ook snijbloemen en veldboeketten.

Boeketten

Heb je binnenkort een evenement of gelegenheid waarvoor je bloemen nodig hebt? Dan is bloemenwinkel Blooms in Vorselaar je ideale partner. Blooms helpt je met de mooiste bruidsboeketten, rouwkransen of andere boeketten. Doordat veel van de boeketten bij Blooms kant en klaar zijn, kan je deze steeds heel snel en makkelijk meenemen. Maar als je op zoek bent naar iets specifieks, kan je hier ook altijd naar vragen. Het team van Bloom helpt je graag verder met al je vragen.

Ecologisch

Bij bloemenwinkel Blooms is de ecologische voetafdruk trouwens enorm belangrijk. Plastic wordt dan ook zo veel mogelijk uit de zaak geweerd. Waar mogelijk worden boeketten ingepakt in papier om zo ook zorg te dragen voor de natuur buiten de winkel.

Bloemen Abonnement

Wist je dat verse bloemen op kantoor ervoor zorgen dat je zelf en je personeel zich beter voelen op kantoor, het hierdoor beter kunnen focussen op hun werk? Met een wekelijks bloemen abonnement bij Blooms zorg je ervoor dat er elke week verse bloemen bij jou op kantoor worden geleverd.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
10:00 - 18:00
wo
10:00 - 18:00
do
- 18:00
vr
10:00 - 18:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Vorselaar om te bezoeken

Een luchtfoto van camping 'De Zeven Geitjes' in Vorselaar. Rechts in beeld zie je de weide waar de geitjes in zitten. Recht zie je een aantal gebouwen van de camping. Achteraan de foto staan er een paar stacaravans en zijn er kampeerplaatsen.
Camping_De_Zeven_Geitjes_Logo
Welkom op camping De Zeven Geitjes. Deze camping bevindt zich in het hartje van de stille Kempen. Midden in het...
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Djoe_Logo
Voor al je elektriciteitswerken, ben je op zoek naar Djoe Electro bvba. Met een persoonlijke aanpak op maat wordt uw...
Interieur van Bloemen Sas in Vosselaar. Op de voorgrond staan beelden en vazen om in de tuin te zetten. Achteraan in de foto staan er verschillende planten en bloemen.
Het logo van Bloemen Sas. Een gestileerde interpretatie van een bloem.
Bloemen Sas is gelegen in het hartje van de gemeente Vosselaar. Op slechts een paar meter van de kerk, aan...

Gerelateerde handelaars

Winkelrekken in het Aveve tuincentrum van Herentals gevuld met een ruim assortiment aan planten.
Logo van de Aveve tuincentra
Tuincentrum Aveve Herentals is jouw tuin expert in Herentals. Als onderdeel van de Aveve groep, biedt Aveve Herentals een groot...
Chris_Tops_Sfeerbeeld
Chris_Tops_Logo
Tuincentrum Chris Tops in Lille is een onafhankelijk tuincentrum en kweker van tuin en perkplanten. Hier vind je bloemen en...
Buitenshowroom van tuincetrum Blik in't Groen met een ruim assortiment aan bloemen en planten in de voorgrond en bloempotten en tuinbeelden in de achtergrond.
Logo van tuincentrum Blik in't Groen
Bij Blik in’t Groen in Herenthout vind je een bloemenwinkel en familiezaak. Dit zorgt ervoor dat de aangeboden bloemen en...