Bloemen_Blooms_Sfeerbeeld
Bloemen_Blooms_Logo

Bloemenwinkel Blooms

+32472 89 44 26
Kuiperstraat 22B,
2290 Vorselaar

Bloemenwinkel Blooms in Vorselaar is een kleine gezellige bloemenwinkel. Ben je op zoek naar een leuke bloemetje op cadeau te geven of iemand te verassen? Bij Blooms kan je hiervoor zeker terecht. Deze bloemenwinkel in Vorselaar specialiseert zich in dagverse en gedroogde boeketten. Zo bieden ze een ruime keuze aan bloemen die je huis fris doen ruiken of lang mooi blijven als decoratie. In het gamma aan dagverse boeketten vind je ook snijbloemen en veldboeketten.

Boeketten

Heb je binnenkort een evenement of gelegenheid waarvoor je bloemen nodig hebt? Dan is bloemenwinkel Blooms in Vorselaar je ideale partner. Blooms helpt je met de mooiste bruidsboeketten, rouwkransen of andere boeketten. Doordat veel van de boeketten bij Blooms kant en klaar zijn, kan je deze steeds heel snel en makkelijk meenemen. Maar als je op zoek bent naar iets specifieks, kan je hier ook altijd naar vragen. Het team van Bloom helpt je graag verder met al je vragen.

Ecologisch

Bij bloemenwinkel Blooms is de ecologische voetafdruk trouwens enorm belangrijk. Plastic wordt dan ook zo veel mogelijk uit de zaak geweerd. Waar mogelijk worden boeketten ingepakt in papier om zo ook zorg te dragen voor de natuur buiten de winkel.

Bloemen Abonnement

Wist je dat verse bloemen op kantoor ervoor zorgen dat je zelf en je personeel zich beter voelen op kantoor, het hierdoor beter kunnen focussen op hun werk? Met een wekelijks bloemen abonnement bij Blooms zorg je ervoor dat er elke week verse bloemen bij jou op kantoor worden geleverd.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
10:00 - 18:00
wo
10:00 - 18:00
do
- 18:00
vr
10:00 - 18:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten